Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخابات فدراسیون فوتبال برنده‌ و بازنده‌هایی داشت که شاید پیش از این برخی از آنها قابل پیش‌بینی نبود و نظرات دیگری در این باره مطرح می‌شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، انتخابات فدراسیون فوتبال برای مشخص شدن چهره جدید هیئت رئیسه این فدراسیون روز گذشته (یکشنبه، 10 اسفند 99) برگزار و شهاب‌الدین عزیزی‌ خادم از میان چهار نامزد انتخابات به عنوان رئیس جدید فدراسیون فوتبال برای چهار سال انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او حالا باید با هیئت رئیسه جدید که به صورت کامل تغییر کرده است، با چالش‌ها و معضلات پیش‌روی فوتبال مبارزه کند.

گزارش کامل «تسنیم» از انتخابات فدراسیون فوتبال

کیومرث هاشمی، مصطفی آجورلو و علی کریمی، سه نامزد دیگر در پست ریاست فدراسیون فوتبال را نمی‌توان بازنده قطعی انتخابات دانست. هرچند آنها امیدهایی که به مجمع داشتند را با انتخاب رقیب دیگرشان از دست دادند، اما این انتخابات برنده‌ها و بازنده‌های دیگری داشت که فارغ از آرای کسب شده باید به آن پرداخت.

**برنده‌ها

شهاب‌الدین عزیزی‌ خادم:در انتخابات سال 95 که مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد، قصد داشت به عنوان نامزد ریاست وارد رقابت شود. با این حال او از گردونه انتخابات خارج شد. این بار هم شایعاتی مبنی بر رد صلاحیت عزیزی‌ خادم تا آخرین لحظه به گوش رسید، اما او وارد انتخابات شد و در پایان ریاست را هم به عهده گرفت. عزیزی خادم پس از این همه حاشیه و جنجال حالا تبدیل به فرد پیروز انتخابات فدراسیون فوتبال شده است. او بیشتر از اینکه فوتبالی باشد، فردی اقتصادی است و باید دید چه راهکارهایی برای برون‌رفت فوتبال از شرایط بحرانی کنونی دارد.

عزیزی خادم کیست؟

حیدر بهاروند: اگر چه برای انتخابات رد صلاحیت شد اما در نهایت فردی که از مدت‌ها پیش از او مورد حمایت می‌کرد، رئیس فدراسیون شد. دیگر بر کسی پوشیده نیست که بهاروند و عزیزی خادم تا چه اندازه با یکدیگر رابطه خوبی دارند. عزیزی خادم پس از پیروزی در انتخابات گفت که بهاروند فقط برای پست ریاست رد صلاحیت شده و همچنان نایب رئیس او خواهد بود. باید دید در عمل نیز چنین اتفاقی رخ می‌دهد یا شرایط به گونه‌ای دیگر رقم خواهد خورد.

طهمورث حیدری: رئیس هیئت فوتبال استان چهار محال بختیاری؛ فردی که یک سال قبل با برخی نفرات هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال دچار مشکل شده بود و برای انتخابات هیئت فوتبال این استان احراز صلاحیت نمی‌شد. دلیل آن هم نداشتن سابقه مدیریتی و سپس نداشتن حداقل مدرک تحصیلی لیسانس بود که کمیته سه نفره فدراسیون فوتبال نسبت به آن ایراد گرفته بود، در حالی که حیدری با دو دوره سابقه ریاست در هیئت فوتبال استان، سوابق مدیریتی و تحصیلی خود را ارائه کرده بود. آنطور که پیدا بود، برخی مسئولان فدراسیون سعی داشتند مقابل ریاست مجدد حیدری را بگیرند، اما او نه تنها به ریاست هیئت فوتبال چهار محال و بختیاری رسید بلکه جایگزین طالقانی در هیئت رئیسه شد.

مهرداد سراجی:پس از چند ماه مدیریت در باشگاه سایپا توانست یکی از صندلی‌های هیئت رئیسه را از آن خود کند. سراجی در رقابت با ساکت در دور دوم راهی فدراسیون شد تا یکی از برنده‌های انتخابات نفس‌گیر فدراسیون باشد.

**بازنده‌ها

عبدالکاظم طالقانی: از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون قبلی، مهدی تاج کناره‌گیری کرده بود و علی کفاشیان در سایه حضور داشت و دیگر خودش را درگیر نمی‌کرد. محمود اسلامیان، محمود شیعی و لیلا صوفی‌زاده هم علاقه‌ای برای حضور مجدد در هیئت رئیسه نشان ندادند. حیدر بهاروند و فریدون اصفهانیان رد صلاحیت شدند تا وارد انتخابات نشوند، اما عبدالکاظم طالقانی که خیلی‌ها اعتقاد داشتند بسیاری از چیدمان‌ها و اتفاقات زیر نظر او انجام می‌شود، شکست خورد تا بازنده بزرگ انتخابات لقب بگیرد.

 محمدرضا ساکت:مدیرعامل سپاهان که سال‌ها در فدراسیون و در مسئولیت‌های مختلف حضور داشت، این بار در رقابت با مهرداد سراجی قافیه را به مدیرعامل سایپا واگذار کرد. ساکت امید زیادی برای حضور در فدراسیون داشت اما این بار مجمع به او رأی نداد تا مدیرعامل سپاهان هم با فدراسیون خداحافظی کند.

 هدایت ممبینی:زمانی سودای ریاست داشت اما چند ماه بعد صندلی هیئت رئیسه را هم از دست داد. ممبینی هم دیگر جایی در فدراسیون نخواهد داشت.

احسان حاج‌صفی:ظواهر امر نشان می‌داد رأی کاپیتان تیم ملی فوتبال، علی کریمی است و اعلام نظر روی مطلب سیدجلال حسینی در نقد انتخاب نشدن کریمی در اینستاگرام این موضوع را تقویت کرد اما تصاویر منتشر شده از برگه رأی او نشان داد که انتخاب حاج‌صفی، مصطفی آجورلو بوده است. هرچند رقابت دموکراتیک همین است و هر کسی حق نظر و رأی به کاندیدای مورد نظرش را دارد، اما انتقادهای هواداران نسبت به رفتار حاج‌صفی و پاک کردن نظرش از صفحه سیدجلال حسینی او را مورد هجمه انتقادی قرار داده است.

به گزارش تسنیم در این بین بسیاری برای فدراسیون آینده رشته‌هایی بافته بودند که با آرای مجمع، این رشته‌ها پنبه شد. اعضای فدراسیون باید بدانند که کار سختی خواهند داشت و شاید هر اقدام اشتباه آنها مورد انتقاد جدی قرار بگیرد.

رأی کاپیتان تیم ملی در انتخابات فدراسیون فوتبال چه کسی بود؟

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات فدراسیون فوتبال فوتبال فدراسیون فوتبال ایران انتخابات فدراسیون فوتبال فوتبال فدراسیون فوتبال ایران انتخابات فدراسیون فوتبال هیئت فوتبال هیئت رئیسه عزیزی خادم بازنده ها رد صلاحیت برنده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۴۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون متبوعش، اظهار کرد: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شهریور ماه سال 1399 در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد و نمایندگان در جلسه علنی روز یکشنبه 11 آبان ماه همان سال با آن موافقت کردند.

وی یادآور شد: این طرح قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 1400، مرحله به مرحله در کمیسیون امور داخلی کشور بررسی شد و سپس به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید، شورای نگهبان نیز این طرح مجلس را تایید کرد اما در مجمع تشخیص مصلحت مباحثی پیرامون این طرح مطرح شد که نهایتا کنار گذاشته شد.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: اکنون طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها قرار ندارد اما اگر فرصت باقی بود و در دستور کار کمیسیون قرار گرفت مجلس تلاش خواهد کرد تا اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را نیز مانند قانون انتخابات مجلس و شوراها به سرانجام برساند.

محمدصالحی بیان کرد: به دلیل فشردگی کار کمیسیون در سال گذشته و قرار گرفتن اولویت‌هایی از جمله طرح شفافیت و ساماندهی تجمعات، لایحه برنامه هفتم و پس از آن بودجه سنواتی ،  امکان رسیدگی به این طرح در کمیسیون وجود نداشت و رسیدگی به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری از دستورکار کمیسیون شوراها خارج شد.

وی بیان کرد: امکان دارد که طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در سال جدید و تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم در دستورکار کمیسیون شوراها قرار گیرد تا این طرح نیز تعیین تکلیف شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه با تصویب طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری تغییراتی در شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ایجاد می‌شود،  گفت: بر اساس طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری قرار است مواردی از جمله بحث تایید صلاحیت‌ها، موضوع شرایط کاندیداها از مدرک تحصیلی تا موضوع رجل سیاسی و همچنین ایجاد شرایطی برای ثبت‌نام نامزدها اصلاح شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • حکم ‏CAS‏ علیه اسپانیا: انتخابات را از نو برگزار کنید
  • پریدر استعفایش را پس گرفت و نیامد/ ثبت نام ۱۵ کاندیدا برای ریاست شطرنج
  • روزی که نباشم هواداران تشویقم می‌کنند/ با وجود پیروزی مقابل ذوب‌آهن مانند بازنده‌ها بودیم
  • ثبت‌نام ۱۵ نفر در انتخابات فدراسیون شطرنج/ پریدر نیامد
  • انتخابات هیئت کشتی استان تهران قانونی اعلام شد
  • انتخابات پرحاشیه کشتی تایید شد
  • حججی: با حضور ورزشکاران قوی، فدراسیون هم تقویت می‌شود
  • اعتراض گودرزی در انتخابات ترای اتلون/اسبقیان:رای نمی‌دهم
  • حضور داوطلب ریاست فدراسیون دوومیدانی در همدان
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟