Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@23:12:26 GMT

کاشت مو و عوارضی که ممکن است هیچ کس به شما نگوید!

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۵۲۸۸

کاشت مو و عوارضی که ممکن است هیچ کس به شما نگوید!

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، کاشت مو نیز مانند بسیاری از روش‌های درمانی در صورت رعایت‌نکردن مراقبت‌های قبل و بعد و یا حتی در بعضی از مواقع به‌صورت ناگهانی و غیرمترقبه سبب نارسایی و آسیب‌هایی پس از درمان می‌گردد. اما این نکته که عوارض کاشت مو دارای چه علائمی هستند بسیار حائز اهمیت است.

اطلاعات ضروری برای داشتن یک کاشت موی موفق

کاشت موی طبیعی - hoopoe.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

life
- یکی از پرطرف‌دارترین روش‌های درمانی - زیبایی در میان آقایان و حتی خانم‌هاست که در عصر حاضر با افزایش عمل‌های زیبایی همچون کاشت مو در آقایان، توجه بیشتر آقایان به زیبایی‌شان را نشان می‌دهد. اما برای داشتن یک کاشت موی موفق باید به دو سوال مهم قبل از اقدام به کاشت مو توجه داشته باشیم. سوال اول اینکه از چه نوع جنس و بافت مویی برخوردار هستیم؟ و سوال مهم دیگر اینکه چه عوارضی این روش درمانی برای ما خواهد داشت. در خصوص سوال اول این نکته دارای اهمیت فراوان است که جنس و بافت مو دو تعریف مجزا از هم هستند به‌نحوی‌که ما ۳ نوع مختلف مو و ۴ تنوع جنس در موهای انسان داریم در انواع بافت مو می‌توان به نازک، معمولی و ضخیم اشاره کرد و در خصوص تنوع جنس مو از مدل‌های صاف، مواج، مجعد (فرفری)، و بسیار فر و وزوزی می‌توان نام برد. در مورد پاسخ به سوال دوم نیز باید بدانیم که ما دو نوع عوارض خواهیم داشت. عوارضی که سریع قابل رویت هستند و درباره کاشت مو التهاب و قرمزی پوست شایع‌ترین آن است و علائمی دیرهنگام که عفونت‌ها و علائم آن بخش مهمی از عوارض پس از درمان شیوه کاشت مو را شامل می‌شوند.

معایب و عوارض کاشت مو

همان‌طور که در بالا به آن اشاره کردیم کاشت مو نیز مانند بسیاری از خدمات زیبایی درمانی ممکن است برای شما دارای عوارضی باشد که شایع‌ترین آنها خارش، خونریزی، قرمزی و التهاب پوست سر و از همه مهم‌تر عفونت‌هایی است که می‌تواند پس از این درمان گریبان ما را بگیرد. عفونت و التهاب ناحیه سر، یکی از مواردی است که در میان عوارض جانبی احتمالی فرایند کاشت مو دیده می‌شود. دلیل به‌وجودآمدن این عارضه پس از عمل زیبایی پیوند مو در افراد مختلف می‌تواند متفاوت باشد اما اساس وقوع عفونت و فولیکولیت در ناحیه سر در تمامی متقاضیان فرایند کاشت مو به یک صورت خواهد بود. غدد تولید کننده ی چربی در ناحیه سر، در اطراف فولیکول‌های مو قرار دارند و پس از فرایند کاشت مو نیز به فعالیت خود ادامه می‌دهند. در برخی از موارد، ترشحات این غدد به میزان بسیار بیشتری از حد معمول، همراه با روش تارهای جدید مو پس از پیوند مو، از سر خارج شده و ایجاد علائم عفونت بعد از کاشت مو خواهند کرد. گاهی اوقات نیز در برخی از افراد که ترشح چربی در تمام اوقات بیش از حد معمول انجام می‌شود، تکنیک‌های کاشت مو می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد عفونت شود. از طرفی دیگر، عدم رعایت بهداشت مو و سر قبل از اقدام به انجام پیوند مو، باعث کاهش سطح سلامتی پوست ناحیه سر شده با حساس کردن آن به عوامل خارجی، باعث می‌شود که پوست سر به تکنیک‌های کاشت مو پاسخ داده و عفونت و آسیب را به همراه داشته باشد.

معایب کاشت مو: عفونت بعد از کاشت مو

به این نکته توجه داشته باشید که اگر از روش کاشت مو برای زیبایی چهره‌تان استفاده کردید حتماً دچار عارضه و عفونت نخواهید شد و ما در این مقاله با مطرح‌کردن این مسائل سعی داریم تا آگاهی شما را نسبت به معایب و عوارض کاشت مو بالا ببریم تا بهترین روش ترمیم مو را انتخاب کنید. عفونت پس از کاشت مو، همگانی نیست و به‌گونه‌ای نیست که تمام افرادی که فرایند پیوند مو را انجام داده‌اند، در روزهای ابتدایی دوران نقاهت آن شاهد نشانه‌های عفونت و یا فولیکولیت باشند. برای تشخیص این‌که عوارض ایجاد شده پس از پیوند مو، عفونت و یا فولیکولیت می‌باشد، لازم است که این عوارض جانبی کاشت مو را در چند روز بررسی کنید. عفونت پوست سر بعد از کاشت مو، معمولاً بعد از چند روز از انجام تکنیک‌های پیوند مو آغاز می‌شود یعنی همراه با زمانی که تارهای موی جدید در دوران نقاهت و بازیابی پس از کاشت مو شروع به رشد و رویش کرده‌اند. عفونت‌های پوستی در ناحیه سر پس از کاشت مو، در تمامی قسمت‌ها ممکن است مشاهده شوند چون عفونت پس از بروز به حالت منتشر شونده به سلول‌های مجاور خود نیز سرایت خواهد کرد. اما نشانه‌های عفونت پوست سر پس از پیوند مو غالباً در مناطقی مشاهده خواهد شد که در آن جا برش‌های لازم برای کاشت مو ایجاد شده است. از نظر ظاهری، این عارضه با التهابات قرمز رنگ و یا با جوش‌های سر سفید و یا ملتهب قرمز به نظر خواهد رسید. این علائم پس از پیوند مو تا زمانی که با قرمزی شدید و درد افزاینده همراه نباشد، نگران‌کننده نیست. در موارد شدید، عفونت بعد از کاشت مو می‌تواند با پوسته‌پوسته شدن، زخم‌های پوستی و در نهایت ترشحات چرکی همراه باشد.

چطور از عفونت‌های پس از کاشت مو جلوگیری کنیم

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است ولی باید به این باور برسیم که گاهی بعضی عوارض با یک سهل‌انگاری به وجود می‌آید و تمام پیشگیری‌های انجام شده را بی‌فایده می‌کند. جلوگیری کردن از بروز عفونت فولیکول‌ها کار سختی نیست، فقط کافی است دستورالعمل‌های بهداشتی بعد از کاشت مو را رعایت کنید. یکی از روش‌های کاهش دادن عوارض و معایب کاشت مو و همچنین درمان عفونت بعد از کاشت مو، مراقبت از موها بعد از جراحی است. بعد از انجام کاشت مو، پزشک به شما توصیه‌های بهداشتی ارائه می‌کند، تا از بروز عفونت پیشگیری کنید. پزشک در قدم اول ممکن است داروهایی تجویز کند تا احتمال بروز عفونت را کاهش دهد. هم‌زمان با مصرف داروها، در صورت مراقبت از موها و حفظ بهداشت موها، به‌راحتی می‌توانید نسبت به پیشگیری و درمان عفونت اقدام کنید. البته فراموش نکنید که در صورت مشاهده هرگونه تغییر غیرطبیعی در موها، حتماً به پزشک خود مراجعه کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5159126

منبع: مهر

کلیدواژه: کاشت مو سلامت مو کسب و کار کسب و کار گروه خودروسازی سایپا ساختمان سازی صنعت خودروسازی گردشگری خرید آنلاین کسب و کارهای اینترنتی لوازم خانگی تبلیغات بیمه شخص ثالث قیمت خودرو استانبول فضای کسب و کار شمال کشور پس از کاشت مو ناحیه سر پوست سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن

گاهی اوقات به دلیل بروز یکسری مشکلات در سر ، ممکن است که در آن قسمت احساس فشار و سنگینی داشته باشیم که این احساسات از خفیف تا شدید متغیر هستند . هر مشکلی در سر که باعث ایجاد فشار در داخل سر شود برای ما خطرناک نخواهد بود.

به گزارش نمناک، شایع ترین مشکلی که باعث فشار داخل سر می شود سردرد های تنشی است که بر سینوس ها و عفونت گوش تاثیرگذار است. فشار غیر طبیعی یا شدید داخل سر بعضی اوقات نشان دهنده یک وضعیت پزشکی جدی مانند تومور مغزی و یا آنوریسم می باشد اما با این وجود چنین مشکلاتی در نتیجه فشار داخل سر نادر هستند.

فشار در قسمت های مختلف سر نشانه چیست ؟

دانستن محل دقیق درد به پزشک در تشخیص بهتر او کمک می کند . برخی دلایل احتمالی فشار داخل سر و قسمت هایی که درگیر می کند ، عبارتند از:

اگر فشار در تمام قسمت های سر باشد به علت ضربه مغزی، آسیب دیدگی و سردرد های تنشی است. اگر فشار در بالای سر باشد به علت سردرد های تنشی است. اگر فشار در جلوی سر و یا پیشانی باشد به علت سردرد های سینوسی و تنشی است. اگر فشار در صورت ، چانه و فک باشد به علت سردرد های سینوسی، تنشی و مشکلات دندانی است. اگر فشار درچشم ها و ابروها باشد علت آن سردرد های سینوسی است. اگر فشار در گوش ها و شقیقه ها باشد علت آن مشکلات گوش و دندانی ، سردردهای سینوسی و تنشی است. اگر فشار در یک طرف سر باشد علت آن مشکلات گوش و دندان و میگرن است. اگر فشار در پشت سر و یا گردن باشد علت آن ضربه مغزی ، آسیب دیدگی ، مشکلات دندان و سردرد های تنشی است. دلایل احساس فشار داخل سر چیست ؟

فشار داخل سر به علل مختلفی بستگی دارد اما سردرد های تنشی و سینوسی از شایع ترین علل ها می باشند.

1. سردرد های تنشی :

درد ناشی از سردرد های تنشی عموما از خفیف تا شدید متغیر هستند . برخی از افراد درد آن را شبیه یک نوار کشی که به دور سر محکم بسته شده است و به سر فشار وارد می کند ، توصیف می کنند.

سردرد های تنشی از رایج ترین سردرد ها می باشند و حدود 42 درصد از افراد در طول زندگی آن را تجربه خواهند کرد ، با این حال علت آن به خوبی شناخته نشده است . از علل این سردرد می توان به استرس، اضطراب ، افسردگی و وضعیت بدنی ضعیف اشاره کرد.

2. سردرد های سینوسی و سایر مشکلات سینوس ها :

این سردرد ها براثر فشاری مداوم در پیشانی، گونه ها، بینی ، فک و یا گوش رخ می دهند که ممکن است شخص علائم مختلفی از جمله کیپ شدن بینی را تجربه کند.

سینوس ها حفره های متصلی در پشت پیشانی ، چشم ها ، گونه ها و بینی هستند و هنگامی که ملتهب شوند مخاط اضافی ایجاد می کنند که باعث ایجاد فشار در سر خواهند شد . علت سردرد های سینوسی، آلرژی، سرماخوردگی ، آنفولانزا و عفونت های سینوسی ( سینوسیت) می باشد.

3. میگرن :

درد میگرن معمولا به دردی ضربان دار تلقی می شود که عموما باعث تیر کشیدن در سر نیز می شود . میگرن در یک طرف سر اتفاق میفتد و می تواند آنقدر شدید باشد که فرد را ناتوان از انجام هرفعالیتی کند و اغلب با تهوع ، استفراغ و حساسیت به نور همراه است.

میگرن یک سردرد متداول در بین مردم می باشد که در ابتدای نوجوانی و یا جوانی ظاهر می شود و تمایل به تشدید و یا به اصطلاح عود دارد . میگرن اغلب شامل علائم هشدار دهنده نیز می باشد . دلیل اصلی میگرن ناشناخته است اما فاکتور های ژنتیکی و محیطی در آن دخالت دارد.

4. مشکلات گوش :

فشاری کسل کننده اما مداوم که در شقیقه ها، گوش ها، فک و یا یک طرف سر به وجود میاید و می تواند یک طرف و یا دو طرف سر را تحت تاثیر قرار دهد . عفونت و گرفتگی گوش از جمله مشکلات شایع گوش هستند که می توانند فشاری را داخل سر ایجاد کنند.

از علل گرفتگی گوش میتوان به فشار جوی داخل گوش ، عفونت گوش ، انسداد مخاط گوش ، عفونت گوش داخلی ، عفونت گوش بیرونی (در شناگران) و پارگی پرده گوش اشاره کرد.

5. سردرد های دیگر :

احساس فشار ، ضربان و تیر کشیدن در یک طرف و یا تمام سر که همراه درد چشم نیز باشد احساساتی است که حین سردرد تجربه می شوند. بیشتر افراد در هر سنی سردرد را تجربه می کنند.

صدها نوع سردرد وجود دارد از جمله آنها سردرد های خوشه ای ، بازگشتی ، کافئینی و.... است . سردرد ها بر اثر طیف وسیعی از عوامل ایجاد می شوند که برخی از آن ها نشان دهنده یک وضعیت مهم پزشکی هستند. درحالی که برخی دیگر علامت یک بیماری دیگر می باشند.

6. ضربه مغزی و آسیب دیدگی سر :

احساس فشار خفیفی در سر که مرتبط با سردرگمی ، حالت تهوع و سرگیجه می باشد . ضربه مغزی یک صدمه خفیف در سر است و هنگامی رخ می دهد که مغز حین یک مشکل ، لرزش و یا تکان داشته باشد.

این ضربه بر فعالیت های مغز تاثیر می گذارد و در حقیقت سلول های مغز آسیب خواهند دید و علت آن هم صدمه ناگهانی به سر و ضربه زدن به آن است که باعث می شود فرد ضربه مغزی شود ، این شرایط بیشتر حین سقوط ، تصادفات رانندگی و صدمات ورزشی اتفاق خواهد افتاد.

7. تومور مغزی :

با وجود تومور مغزی فشار سنگینی در سر و گردن احساس می شود که باعث سردرد های شدیدی خواهد شد . این سردرد ها اغلب با مشکلاتی در حافظه ، بینایی و راه رفتن همراه هستند.

تومور مغزی به علت رشد و تکثیر بیش از حد سلول های مغز رخ می دهد در نتیجه یک توده غیر طبیعی را در مغز تشکیل می دهند . تومور های مغزی می توانند خوش خیم (غیر سرطانی ) و یا بد خیم ( سرطانی) باشند . آن ها ممکن است در مغز تشکیل شوند (تومور های اولیه) و به قسمت های دیگری از بدن جریان یابند (تومورهای ثانویه).

8. آنوریسم مغزی :

درد شدیدی که ناگهان در سر احساس شود نشان دهنده ابتلا به آنوریسم مغزی است و افرادی که به این بیماری مبتلا می شوند آن را بدترین نوع سردرد در زندگی خود توصیف می کنند.

آنوریسم مغز یک برآمدگی در رگ خونی مغز است که فشار بیش از حد به سر باعث پارگی و خونریزی آن خواهد شد . علل آنوریسم مغزی به خوبی درک نشده است اما عواملی چون فشار خون بالا، سیگار کشیدن و بالا رفتن سن در آن دخیل هستند.

9. دیگر شرایط :

بعضی از شرایط نیز باعث فشار در سر می شوند که عبارتند از:

کم آبی بدن و یا گرسنگی عفونت دندان ویا مشکلات دندان پزشکی خستگی و یا مصرف داروهای که باعث بی حالی شود. فشار خون بالا عفونت هایی مانند مننژیت و آنسفالیت فشار در عضلات سر و گردن سکته و یا حمله های ایسمیک مغزی چه عوامل دیگری باعث فشار داخل سر می شود؟

بعضی اوقات فشار داخل سر خود به خود رخ می دهد اما ممکن است با علائم دیگری نیز همراه باشد که برخی از آنها عبارتند از :

1. فشار در گوش و سر:

فشار در گوش و سر می تواند به علت عفونت گوش ، انسداد مخاط گوش و عفونت های دندانی باشد.

2. فشار در سر و احساس سرگیجه :

سرگیجه به همراه احساس فشار در سر به علت مواردی چون :واکنش های آلرژیک، ضربه مغزی و یا آسیب دیدگی سر، کمبود آب بدن، گرما زدگی، فشار خون بالا، عفونت، میگرن، حمله های ناگهانی و هول کردن باشد.

3. فشار در سر و اضطراب :

سردرد های تنشی معمولا به اضطراب و استرس مربوط می شوند.

4. فشار در سر و گردن :

گاهی اوقات اعصاب و ماهیچه های گردن باعث ایجاد فشار داخل سر می شوند که این فشار باعث سردرد های تنشی و میگرن خواهد شد.

5. فشار در سر و چشم :

فشار در سر و چشم می تواند نشانه آلرژی، عفونت سینوسی و فشار در چشم باشد. میگرن و سردرد های دیگر نیز در این فشار نقش دارند.

درمان های خانگی فشار های داخل سر :

بعضی از این فشار های داخل سر به درمان های پزشکی نیاز ندارند و درمان های خانگی و تغییر سبک زندگی می تواند به بهبود آن ها کمک کند . سردرد های تنشی با استرس، خواب ناکافی ، افسردگی و اضطراب همراه هستند.

گاهی اوقات خانم ها نیز در دوران قاعدگی این سردرد ها را تجربه می کنند. در ادامه به معرفی راهکار هایی برای تسکین این سردرد های مزمن می پردازیم:

استرس خود را کاهش دهید. برای انجام فعالیت های آرامش بخش مانند حمام گرم ، مطالعه کردن و انجام ورزش های کششی زمان بیشتری صرف کنید. حالت درست بدنتان را حفظ کنید تا از تنش عضلات خودداری کنید. به اندازه کافی بخوابید. عضلاتی که درد دارند را با کمپرس سرد و گرم تسکین بخشید. از داروهای مسکنی چون آسپرین ، ناپروکسن و ایبوپروفن استفاده کنید. چه زمان به پزشک مراجعه کنیم ؟ هنگامی که در هفته بطور مکرر مجبور هستید برای تسکین فشار داخل سر از داروهای مسکن استفاده کنید. هنگامی که فشار داخل سر طولانی مدت و شدید شود. هنگامی که فعالیت های روزانه را مختل کند.

دراین شرایط بسته به علت و درمان آن ممکن است به پزشک متخصص مغز و اعصاب و یا گوش ، حلق و بینی ارجاع داده شوید.

هنگامی که این سردرد های تنشی به طور مکرر رخ دهند پزشک داروی ضدافسردگی، ضد تشنج و شل کننده عضلات را تجویز می کند.

هنگامی که علت فشار داخل سر مشخص نباشد پزشک سی تی اسکن و یا ام آر ای را برای تشخیص بهتر توصیه می کند.

تغییرات سبک زندگی و داروهای خانگی نیز در درمان سردرد های تنشی موثر هستند و همچنین انجام طب سوزنی ، ماساژ، آروماتراپی و بیوفیدبک نیز بی تاثیر نخواهند بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • مواد غذایی شگفت انگیزی که بوی بد یا عجیب و غریبی به ادرارتان می‌بخشند
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • دلیل و عوارض بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • ۲۴ آزادراه به عوارضی الکترونیکی مجهز شد
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران