Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری با همکاری سازمان فناوری اطلاعات ایران و بنیاد سعدی «رویداد تبادل فناوری در حوزه زبان و ادب فارسی» را برگزار می‌کند.

 این رویداد که روز سه‌شنبه (دوازدهم اسفندماه) برگزار می‌شود با سخنرانی غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رئیس بنیاد سعدی، علی وحدت، رئیس هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری، امیر ناظمی، معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران و سیاوش ملکی‌فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری همراه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رویداد از تفاهم‌نامه‌های حاصل از مذاکرات B2B و انجام مذاکرات تجاری و نمایشگاه توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها رونمایی می‌شود.

همچنین دو پنل تخصصی برگزار می‌شود که موضوع پنل اول «نقش فناوری در گسترش و تقویت زبان و ادب فارسی» و موضوع پنل دوم «چالش‌های شرکت‌های فناور فعال در حوزه زبان و ادب فارسی» است.

بر اساس این خبر، از آن‌جایی که بنیاد سعدی در سال‌های اخیر در جهت ترویج و گسترش زبان فارسی در جهان فعالیت‌های عمده‌ای را برای همگام شدن با فناوری‌های روز و استفاده از اپلیکیشن‌های تلفن همراه، دسترسی و تسهیل آموزش زبان فارسی انجام داده، نحوه تعامل بنیاد سعدی، مؤسسه دهخدا و فرهنگستان زبان و ادب فارسی با شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور نیز در این رویداد به‌طور مشروح بیان می‌شود.

یکی از بهترین روش‌ها جهت افزایش بازده آموزشی، استفاده از محتوای چندرسانه‌ای (Multimedia) مانند فیلم، عکس، صوت و متن در رابطه با موضوع آموزشی موردنظر است. در همین راستا، در این برنامه از نرم‌افزار چندرسانه‌ای و تعاملی «گام اول» که با حمایت بنیاد سعدی تولید شده است، رونمایی خواهد شد. تکنولوژی آموزشی، گرافیک محتوای چندرسانه‌ای و تعاملی کتاب «گام اول» را اولین بار متخصصان آزفا (آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان) برای آموزش زبان فارسی در سطح نوآموز طراحی کرده‌اند.

همچنین نحوه حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی از به هم‌رسانی عرضه و تقاضای فناوری بررسی خواهد شد و علاوه بر این نیز حمایت‌ها و تسهیلات سازمان فناوری اطلاعات ایران (خدمات نوآفرین) معرفی می‌شود.

سخنرانان پنل اول با موضوع «نقش فناوری در گسترش و تقویت زبان و ادب فارسی» عبارتند از: مشکات اسدی (مدیر پنل)، مشاور زنان و توانمندسازی اجتماعی سازمان فناوری اطلاعات ایران، نسرین پرویزی، معاون گروه‌های واژه‌گزینی و فرهنگ‌نویسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، هادی ویسی، معاون علمی مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران و احسان طوفانی‌نژاد، مدیر آموزش مجازی بنیاد سعدی.

همچنین سخنرانان پنل دوم با موضوع «چالش‌های شرکت‌های فناور فعال در حوزه زبان و ادب فارسی» عبارتند از: مصطفی بغدادی (مدیر پنل)، مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری، شهره ناصری، معاون سیاست‌گذاری سازمان فناوری اطلاعات ایران، مهدی صالحی دره‌بیدی، ‌بنیان‌گذار مؤسسه ویراستاران و مدیرعامل شتاب‌دهنده فرا؛ اولین شتاب‌دهنده زبان و ادبیات فارسی و صنعت محتوا، و برزو نادرلویی، مدیر شرکت رسانه ساز دانش.

رویداد «تبادل فناوری در حوزه زبان و ادب فارسی» دوازدهم اسفندماه جاری از ساعت ۹ تا ۱۲ به صورت مستقیم و زنده از آپارات به آدرس‌های aparat.com/Sandoghnoavari/live‌ و aparat.com/itoofiran/live پخش خواهد شد./ایسنا

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری سازمان فناوری اطلاعات ایران حوزه زبان و ادب فارسی آموزش زبان فارسی بنیاد سعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۵۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی ایرانسل، رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی؛ از داده تا ثروت»، توسط دانشگاه اراک، با حمایت ایرانسل، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، شهرداری و شورای شهر اراک، پارک علم و فناوری استان مرکزی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک و شرکت آلومینیوم ایران، از چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک و پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. ایرانسل علاوه بر حمایت از این رویداد، به همراه تیم داوری ایرانسل لبز، در مرحله اختتامیه و داوری ایده‌های نوآور حوزه هوش مصنوعی، مشارکت می‌کند.

این رویداد حوزه هوش مصنوعی، موضوعات رایانش تکاملی، یادگیری ماشین، رباتیک، بینایی ماشین، بازشناسی گفتار و پردازش رایانه‌ای، ایده‌های نوآور و فناور مرتبط با حوزه‌های مختلف از جمله صنعت، مدیریت شهری، فناوری اطلاعات، بهداشت و سلامت، سرویس‌های مالی، آموزش، سرگرمی و بازی، تحلیل شبکه‌های اجتماعی و …، را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و به نفرات و تیم‌های برتر، جوایز ارزنده نقدی و امکان پذیرش در پارک علم و فناوری اراک را اهدا می‌کند. مخاطبین این رویداد نیز دانشجویان، اساتید، پژوهشگران، کارآفرینان و صنعت‌گران فعال در حوزه هوش مصنوعی‌اند.

این رویداد که از امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شده است، با برگزاری بوت‌کمپ در روز چهارشنبه ۱۲ اردیهبشت ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند و مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان نیز، شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳، در پارک علم و فناوری استان مرکزی، برگزار می‌شود. توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با برگزاری و مشارکت در رویدادهای استارتاپی، اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق
  • چرا زبان شکسپیر محو شد، اما سعدی نه؟ | زنجیره‌های پیوستگی زبان فارسی!