ایجاد یک بندر بزرگ تجاری در محدوده جاسک
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۵۸۷۱
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تشریح برنامههای این سازمان در توسعه سواحل مکران، گفت: توجه ویژه به مقوله زیربنا، روبنا و تجهیزات بنادر تجاری در طول این سواحل، در دستورکار قرار دارد.
گروه راه و مسکن بازارنیوز؛ محمد راستاد اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم سازمان بنادر و دریانوردی؛ ایجاد یک سند بالادستی و جامع برای توسعه سواحل به طور عام و برای سواحل مکران به طور خاص تحت عنوان طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی است که تدقیق آن تا مقیاس یک پنج هزارم و با خروجی برنامه عمل در سطح شهرستانهای ساحلی است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه سند بالادستی جامع در رابطه با طرحهای توسعهای سواحل مکران و کاربریها در پهنههای ساحلی مدنظر قرار میگیرد که با طی شدن مراحل استصوابی برای استانهای ساحلی لازم الاجراست، گفت: این اقدام یک نقشه راه است تا همه حوزههای تخصصی اطلاع داشته باشند در نوار ساحلی باید چگونه سرمایه گذاری کرده و چگونه طرحهای توسعهای دنبال شود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: کاربریها نیز با قابلیتها و پتانسیلهای نوار ساحلی تطبیق داده میشود و مسائل زیست محیطی مورد مطالعه و بررسی قرار میگیرد.
اقدام زیربنایی برای توسعه سواحل مکران
راستاد با اشاره به اینکه طرح مدیریت یکپارچه ساحلی شامل پیوستهای متفاوتی از جمله پیوستهای سیاسی، امنیتی، اقتصادی، پدافند غیرعامل، زیست محیطی و…است، خاطرنشان کرد: از ماحصل پیوستهای مربوطه سازمان بنادر و دریانوردی به خروجی طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی میرسد و اقدامی زیربنایی و مهم برای توسعه سواحل مکران است.
وی در ادامه به بخش دیگر اقدامات سازمان بنادر و دریانوردی برای توسعه سواحل مکران اشاره کرد و گفت: تمرکز این سازمان بر بنادر تجاری است و هم اکنون بنادر کوچک متعددی در طول سواحل مکران از هرمزگان تا سیستان و بلوچستان وجود دارد که کاربری تجاری دارند و باید این بنادر از نظر زیربنایی، روبنایی و تجهیزاتی به گونهای مدنظر قرار گیرند که بتوانند ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی را در طول این نوار ساحلی مهم، تضمین کنند.
فاز دوم طرح توسعه بندر چابهار
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه ادامه طرح توسعه بندر چابهار؛ به عنوان یک بندر تجاری بزرگ و مهم در شرق سواحل مکران بر اساس فاز دوم پیش خواهد رفت، اظهار داشت: چشم انداز احداث فاز دوم که ظرفیت بندر را از ۸ به ۳۰ میلیون تن میرساند بعد از سال ۱۴۰۴ مدنظر قرار میگیرد و یک قابلیت مهم بندری به شمار میآید.
راستاد با بیان اینکه دیگر خروجی مطالعات، ایجاد یک بندر جدید بزرگ تجاری با قابلیت پهلودهی کشتیهای اقیانوس پیما در طول سواحل مکران است، گفت: علاوه بر وجود بنادر تجاری کوچک، قرار است در آینده بندر جدیدی در محدوده شهرستان جاسک ایجاد شود.
برنامههای حوزه گردشگری دریایی
وی با اشاره به اینکه سازمان بنادر، در حوزه گردشگری دریایی راسا اقداماتی انجام داده است، عنوان کرد: قصد داریم در این حوزه کماکان فعال باشیم؛ یعنی بر اساس طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی، در نقاطی که به عنوان گزینه ایجاد و یا توسعه ظرفیت برای گردشگری دریایی مطرح هستند، اقدام کرده و فعالیتهای زیربنایی را انجام دهیم و برای فعالیتهای روبنایی و تأمین ناوگان گردشگری دریایی از محل وجوه اداره شده بخش خصوصی را ترغیب خواهیم کرد تا امکانات لازم برای گردشگری دریایی در طول سواحل مکران فراهم باشد.
برچسب ها: سازمان بنادر ، بندر تجاری ، جاسک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000N7y
منبع: بازار نیوز
کلیدواژه: سازمان بنادر بندر تجاری جاسک سازمان بنادر و دریانوردی طرح مدیریت یکپارچه توسعه سواحل مکران برای توسعه سواحل گردشگری دریایی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
عمانیها از ظرفیت بنادر هرمزگان برای تجارت با اروپاییها استفاده کنند
ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: برای صدور مجوز سرمایه گذاری هم در تلاش هستیم تا همه کارها در سریع ترین زمان در استان صورت گیرد.
مهدی دوستی در نشست با هیئت تجاری عمان، افزود: زیرساخت های بندری و ترانزیتی، اصلی ترین موضوع بین دو استان هرمزگان و مَسَندَم کشور عمان است.
دوستی با اشاره به طرح ساخت شهر لجستیک در استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: هزار هکتار زمین برای این بخش اختصاص یافته است که کشور عمان می تواند در تجارت با اروپائیها از این ظرفیت استفاده کند.
وی بیان کرد: تمام اهداف و برنامه های سرمایه گذاری دو کشور از طرف کارگروهی به صورت ماهانه یا ۱۵ روزه ، رصد و پیگیری می شود.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه روزانه یک میلیون بشکه نفت و میعانات گازی در استان پالایش می شود، تصریح کرد: در این بخش دو کشور می توانند کارهای مشترکی انجام دهند.
دوستی ادامه داد: در بخش معادن به خصوص سنگ آهن ، سیلیس و کرومیت هم فرصت خوبی برای سرمایه گذاری وجود دارد.
وی افزود: ۶۰ درصد تجارت دریایی و ترانزیت کشور هم در هرمزگان صورت می گیرد.
استاندار هرمزگان اظهار کرد: سالانه بیش از ۳۵۰ هزار تن انواع آبزیان در این استان صید می شود و حدود ۴۰ هزار هکتار نیز برای توسعه آبزی پروری در دستورکار است.
دوستی عنوان کرد: فرصتهای گردشگری به خصوص در جزایر کیش، قشم، هرمز و لارک هم شناسایی شده است.
هرمزگان با دارابودن ۱۴ جزیره و هزار کیلومتر مرز دریایی ظرفیت مناسبی برای سرمایه گذاری دارد.
بیشتر بخوانید: نمایشگاه سرمایه گذاری حوزه نفت و گاز در قشم
وی اظهار کرد: در هرمزگان به زودی در مسیر سبز گمرکی، ترانزیت از ۴۸ ، به سه ساعت کاهش می یابد که تسریع و توسعه ترانزیت را به دنبال دارد.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: در حوزه سخت افزاری برای گسترش روابط و تعاملات بین کشورهای همسایه هم مشکلی وجود ندارد.
دوستی افزود: برای صدور مجوز سرمایه گذاری هم در تلاش هستیم تا همه کارها در سریع ترین زمان در استان صورت گیرد.
وی بیان کرد: کشور عمان دوست و برادر ما و خیرخواه منطقه است.
استاندار مسندم هم گفت: تاکید بر گسترش روابط بین دو کشور و افزایش مراودات تجاری از مهمترین اهداف سفر به هرمزگان است.
ابراهیم بن سعید البوسعیدی افزود: ما در بخش دولتی موظف هستیم تا امور را برای سرمایه گذاران بخش خصوصی تسهیل کنیم.
وی ادامه داد: در این سفر رئیس اتاق بازرگانی مسندم نیز حضور دارد تا پس از بررسی فرصتهای سرمایه گذاری در این زمینه تصمیم گیری شود.
معاون حمل و نقل وزارت حمل و نقل ، ارتباطات و فناوری اطلاعات عمان نیز گفت: توسعه فرودگاه خصب برای افزایش پروازهای بین المللی در دستورکار است که یکی از مهمترین مقاصد ، هرمزگان است.
خمیس بن محمد بن عبدالله الشماخی با تاکید بر گسترش بیش از پیش دو کشور افزود: با توسعه روابط تجاری می توان سرمایه گذاران عمانی بیشتری در هرمزگان حضور یابند.
حسین عباس نژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان هم گفت: در مجتمع بندری شهیدرجایی بندرعباس و بنادر شرق استان برای توسعه روابط تجاری آمادگی وجود دارد.
به گزارش ایسنا، در این نشست ۱۲ نفر از هیات عمانی و مقامات دولتی و بخش خصوصی حضور داشتند. این هیئت عمانی باحضور سفیر عمان در تهران، استاندارمسندم و همراهی جمعی از مدیران اجرایی و تجاری استان مسندم برای توسعه همکاری ها به هرمزگان سفر کرده اند.
انتهای پیام