Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدنبال انتشار عکسی در برخی کانالهای فضای مجازی وابسته به معاندان و ادعای غصب زمین های مردم از سوی بنیاد مستضعفان، مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان سیستان و بلوچستان روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این مورد توضیحاتی ارائه کرد.

آرشام هنرکار اظهار داشت: از صبح امروز، برخی صفحات و حساب‌های کاربری خاص در شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصویری از تابلو اطلاع‌رسانی نصب شده توسط اداره‌کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان، شایعه "غصب زمین‌های مردم بومی چابهار توسط بنیاد مستضعفان چابهار در کنار مقبره سیدغلامرسول" را منتشر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان سیستان و بلوچستان گفت: این زمین به وسعت زیر هزار متر از جمله املاک بنیاد مستضعفان و سند آن نیز به نام این بنیاد است ولی در ماه‌های اخیر، عده‌ای سودجو در پی تصرف آن بوده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: این شایعه درحالی منتشر شده که با دستور رییس بنیاد مستضعفان، تمامی درآمدهای بنیاد از محل تعیین تکلیف املاک این نهاد در سیستان و بلوچستان صرف رسیدگی به نیازهای محرومان استان می‌شود.
هنرکار افزود: علاوه بر این نیز در سال جاری حدود ۱۷۰ میلیارد تومان از سوی بنیاد مستضعفان برای اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی، آبادانی و پیشرفت در شهرستان های زهک، قصرقند و حاشیه شهر چابهار اختصاص یافته است.

مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: همچنین بدنبال سفر چندماه پیش رییس بنیاد مستضعفان به شهرستان چابهار، رسیدگی به حاشیه‌نشینان این منطقه در دستور کار قرار گرفته و اقدامات متعددی در این زمینه در حال انجام است که از جمله آن می‌توان به توزیع ۱۲ هزار سبد غذایی میان مردم محروم حاشیه چابهار، ساخت ۲ مدرسه و ۲ مرکز خدمات جامع سلامت، آبرسانی سیار رایگان، تامین رایگان سیمان برای ساماندهی معابر حاشیه شهر و برق‌رسانی به حاشیه چابهار اشاره کرد. 
به گفته وی تاکنون پروژه احداث یک مدرسه و ۲ مرکز خدمات جامع سلامت کلنگ‌زنی و روند ساخت آنها آغاز شده و احداث مدرسه دوم و برق‌رسانی نیز با توجه به فراهم شدن مقدمات، به زودی آغاز می‌شود.

هنرکار با اشاره به نگاه ویژه بنیاد مستضعفان به سیستان و بلوچستان، ادامه داد: سیستان و بلوچستان جزو معدود استان‌های کشور محسوب می‌شود که بنیاد مستضعفان بیش از یک منطقه محرومیت‌زدایی در آن تعیین کرده و مجموعه بنیاد با همه توان پای کار خدمت‌رسانی به اقشار محروم این استان است و در جریان شیوع ویروس منحوس کرونا نیز تاکنون حدود ۹۰ میلیارد تومان از سوی بنیاد در قالب‌های مختلف از جمله سبد غذایی، کارت هدیه و ... از کانال‌های مختلف همچون بهزیستی، کمیته امداد و استانداری به اقشار نیازمند استان کمک کرده است.

ادعای یک شبکه مجازی وابسته به معاندان: 

«مصادره زمین های مردم چابهار توسط بنیاد مستضعفان در راستای تغییر بافت جمعیتی

بنیاد مستضعفان زمین های مردم چابهار در محله خمینی آباد را در راستای تغییر بافت جمعیتی و اسکان نیروهای نظامی روسی و چینی مصادره کرده است.

به گزارش این شبکه مجازی، جمهوری اسلامی در راستای سیاست تغییر بافت جمعیتی در سواحل بلوچستان، زمین های مردم در محله خمینی آباد جنب مقبره غلام رسول را مصادره کرده است.

جمهوری اسلامی با غصب زمین های آبا و اجدادی مردم بلوچ، در حال زمینه سازی برای تغییر بافت جمعیتی و اسکان نیروهای نظامی چینی و روسی است.

مدیر کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان سیستان و بلوچستان در رد این ادعا گفت: دروغ پردازی معاندان در همین مطلب منتشر شده بخوبی مشهود است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان چابهار بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان چابهار بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان چابهار بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی فضای مجازی اخبار کنکور تغییر بافت جمعیتی زمین های مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۵۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی

  رضا شریفی در مراسم توسعه و گسترش خانه‌های دین و زندگی در استان، اظهار کرد: مصداق بارز دغدغه مقام معظم رهبری با توجه به نام گذاری امسال به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، همین خانه‌های دین و زندگی است، براین اساس باید برای گسترش و افزایش این مجموعه‌ها تلاش کرد.

وی گفت: خانه‌های دین و زندگی مجموعه‌هایی اثرگذار بوده و در کنار سایر کنشگران اجتماعى و تشکل‌های مردمی و سمن ها، می‌توانند تاثیرگذار باشند، دشمن به دنبال کم رنگ کردن نقش مردم و القای وجود اختلاف فی ما بین دستگاه‌های اجرایی با کف جامعه و فاصله انداختن بین این دو است و متاسفانه برخی از داخل نیز به این موضوع دامن می‌زنند.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار تاکید کرد: ما کم کاری و بدکاری‌ها در برخی از حوزه‌ها را قبول داریم و از این بابت، عذرخواهی می‌کنیم، در تلاش برای جبران آنها هستیم، در حالی برخی از اتفاقات به مثل اتفاقات اخیر در راسک و چابهار به صورت سازمان یافته از سوی سرویس‌های جاسوسی هدفگذاری و اجرایی شد به صورتی که در اتفاقات اخیر فعالیتشان پیوست عاطفی و اجتماعی داشت که این اقدامات برای انتقام جریان هشت مهر یا دختر چابهاری انجام شد و شاید در ظاهر بخشی از مردم مردد شدند؛ اما برادران و خواهران شیعه و سنی و زابلی و بلوچ ما هر دو با نا امن بودن استان مخالفند.

وی افزود: سالی که گذشت، سال پروژه‌های بزرگ و امسال سال افتتاح آنها خواهد بود، هیچ کدام از برادران و خواهران شیعه و سنی و فارس و بلوچ، حاضر به تعطیلی هیچ یک از این ابر پروژه‌ها نیستند، همه ما در یک کشتی قرار داریم و به هیچ عنوان اجازه ایجاد خلل در این طرح‌ها را نمی‌دهیم، خوشنامی و بدنامی استان برای همه ماست، ما قطعا اجاده نمی‌دهیم برخی از گروهک‌ها به اسم دفاع از حقوق اهل سنت و بلوچ استان را نا امن کنند و مسیر آبادانی و توسعه و خوشنامی استان را با قوت ادامه خواهیم داد.

تلاش برای راه اندازی هزار خانه دین و زندگی در سیستان و بلوچستان

مدیر کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان از تلاش برای رسیدن آمار خانه‌های دین و زندگی استان به یک‌هزار واحد خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی جهانشاهی هم در این مراسم گفت: از پنج سال گذشته تاکنون اجرای طرح خانه‌های دین و زندگی در سیستان و بلوچستان به عنوان یک پایگاه فرهنگی در استان در حال پیگیری و اجرا است و در حال حاضر با همه حمایت‌های صورت گرفته از سوی استانداری و تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهاد‌های مرتبط، قریب به ۳۰۰ خانه دین و زندگی در استان راه اندازی و مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم در راستای گسترش کمی و کیفی فعالیت خانه‌های دین و زندگی، آمار این مجموعه در استان را به یک‌هزار واحد افزایش دهیم، این مجموعه‌ها کاملا مردمی و با توان خود مردم فعالیت می‌کنند.

این مقام مسوول با بیان اینکه محدوده فعالیت خانه‌های دین و زندگی به یک کوچه و خیابان محدود است، افزود: مقابله با آسیب‌های اجتماعی، اشتغالزایی، فعالیت‌های مذهبی و ... از جمله فعالیت‌های این مجموعه هست.

وی اظهار کرد: برای خانه‌های دین و زندگی سرمایه گذاری ویژه‌ای کردیم که برگزاری یک دوره آموزش برای ۵۰ نفر از دختران برای حلقه داری و شبکه سازی از جمله فعالیت‌های انجام شده در این حوزه در استان است، این مجموعه‌ها نیاز به مخاطب ندارد و خود مردم و فعالان آنها برای خود شبکه مردمی دارند.

جهانشاهی تاکید کرد: خانه‌های دین و زندگی دارای اثرگذاری بسیاری هستند به طوری که در برخی از نقاط فقدان و ضعف‌ها را پر می‌کنند، ما از این مجموعه‌ها با تمام توان حمایت می‌کنیم.

شایان ذکر است تجلیل از پنج مسوول خانه و دین و زندگی استان، رونمایی از کتابچه فعالیت‌ها و پرچم خاص این مجموعه‌ها از دیگر برنامه‌های این اجلاسیه بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پای کار آمدن مردم شرط موفقیت در عرصه‌های مختلف
  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • تعرض به امنیت سیستان و بلوچستان را بی پاسخ نمی‌گذاریم
  • : تعرض به امنیت سیستان و بلوچستان را بی پاسخ نمی‌گذاریم
  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با معتمدین معین ایثارگر
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • تاکید ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بر نقش مردم در توسعه
  • اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی