Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبتین حیدرزاده با بیان اینکه ۹۰۰ هزار نفر در گیلان در اولویت دریافت واکسن کرونا هستند گفت: اولین فاز واکسیناسیون کرونا برای افرادی است که در سیستم بهداشت و درمان مشغول به کار هستند و با مبتلایان تماس دارند و ریسک بالاتری دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، آبتین حیدرزاده ظهر امروز در نشست خبری مجازی با موضوع شیوع کرونا و آغاز واکسیناسیون با بیان اینکه استان گیلان دومین استان درگیر با کرونا بود و مردم با شرایط بسیار ناگواری روبه‌رو بودند اظهار کرد: پیک اول کرونا از نیمه اسفند سال گذشته در گیلان آغاز شد اما توانستیم با اقدامات خود تا فروردین ماه اوضاع را کنترل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بر خلاف سایر استان‌ها، به جز پیک اول، پیک واضح دیگری در گیلان نداشتیم بیان کرد: وضعیت کرونا بسیار شکننده است و باید همچنان رعایت دستورات بهداشتی را در اولویت خود قرار دهیم چرا که طبق اعلام ستاد کرونای کشور، کرونای انگلیسی در سراسر کشور پخش شده و در استان ما نیز ۲ نفر تاکنون مبتلا شده‌اند.

سخنگوی ستاد کرونا در گیلان با اشاره به عملکرد یکساله معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان خاطرنشان کرد: ۱۱۵ هزار نفر طی یک سال اخیر آزمایش پی سی آر شده و بیش از ۳۱ هزار نفر نیز در سراسر گیلان بستری شدند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان تصریح کرد: متاسفانه طی یک سال اخیر حدود هزار و ۶۰۰ نفر در استان گیلان بر اثر ابتلا به کرونا فوت کردند.

حیدرزاده خاطرنشان کرد: تاکنون حتی یک خبر دروغ یا آمار غیرواقعی در زمان مسئولیتم منتشر نکردم و هیچ آماری نیز تغییر نکرده است البته آمار مرگ و میر به دلیل آنکه مردم وحشت نکنند اعلام نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه، شهر درگیر به کرونا در گیلان وجود ندارد عنوان کرد: در حال حاضر کرونا به شکل خوشه‌های خانگی در گیلان وجود و خانواده‌ها درگیر هستند و باید تماس یافتگان با بیماران کرونایی را شناسایی و زنجیره انتقال ویروس را قطع کنیم.

سخنگوی ستاد کرونا در گیلان با بیان اینکه آغاز واکسیناسیون در استان گیلان از ۲۱ بهمن ماه آغاز شده و این کار نیز بر عهده معاونت درمان بهداشت و غذا و دارو علوم پزشکی گیلان است گفت: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر وجود اختلال یا مشکل در این امر به دست ما نرسیده است.

حیدرزاده افزود: ۹۰۰ هزار نفر در گیلان در اولویت دریافت واکسن کرونا هستند.

وی اظهار داشت: اولین فاز واکسیناسیون کرونا برای افرادی است که در سیستم بهداشت و درمان مشغول به کار هستند و با مبتلایان تماس دارند و ریسک بالاتری دارند.

حیدرزاده بیان کرد: اولین دوز واکسن کرونا بدون مشکل و طی ۳ روز به طور کامل به گروه هدف تزریق شد و هزار و ۴۲۵ دوز دیگر نیز دریافت شده که مشغول تزریق آن هستیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان سالمندان بالای ۶۵ سال، بیماران زمینه‌ای و افرادی که دارای ریز فاکتور برای ابتلا هستند را به ترتیب جزء گروه‌های دارای اولویت برای تزریق واکسن اعلام کرد و گفت: سال آینده تزریق واکسن برای افراد عادی داوطلب آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه تا این لحظه خبری دال بر اینکه جهش کرونا ویژه کشور ایران باشد اعلام نشده است تصریح کرد: البته قطعا جهش وجود دارد اما از نوع انگلیسی که منجر به تغییر رفتار ویروس شود گزارش نشده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان گیلان واکسن کرونا علوم پزشکی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۶۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد

مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن‌های پلی ساکاریدی و ایمپلنت‌های ارتوپدی با حضور معاون اول و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در پارک فناوری پردیس افتتاح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس با حضور محمد مخبر؛ معاون اول رئیس جمهور، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک افتتاح شد.

یکی از این شرکت‌ها، شرکت رهپویان فناور صادق است که در سال 1398 با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد. فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود 1500 متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری است.

در مرکز تحقیقات این شرکت که عصر سه‌شنبه مورد بهره‌برداری قرار گرفت، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ مجوزهای لازم وارد بازار شود.

پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم‌آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در شرکت رهپویان فناور صادق از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در راستای حمایت از استارتاپ‌های حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت‌کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از 150 مرکز پزشکی در داخل کشور به کشورهای آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • بیش از ۱۳ کیلو مواد مخدر در رشت کشف شد
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد