Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام محمدرضا زیبایی‌نژاد در نشست خبری بررسی لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت با بیان اینکه لایحه خشونت در دنیا تباری دارد و در ایران نیز دارای تباری است اظهار کرد: در اوایل دهه 80 در دولت اصلاحات پژوهشی به سفارش مرکز امور زنان ریاست جمهوری با همکاری وزارت علوم انجام شده با عنوان بررسی پدیده خشونت خانگی علیه زنان که در 26 استان کشور پیمایش ملی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بر اساس این پیمایش ملی پرسش‌هایی از زنان خانواده صورت گرفته و نتیحه این شده است که 66 درصد زنان خشونت خانگی را تجربه کرده‌اند ولی باید توجه کرد که این مسئله به معنای این نیست که این جمعیت از زنان همواره تحت خشونت هستند؛ ولی بازتاب این مسئله در آن زمان این شد که این درصد از زنان همواره تحت خشونت قرار دارند.

رییس پژوهشکده زن و خانواده تصویب لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت را نتیجه این پیمایش ملی و انجام تحقیقات در این زمینه دانست و گفت: پژوهشکده زن و خانواده برای تحلیل مجموعه تحقیقات صورت گرفته و لایحه تدوین شده در این زمینه فراخوانده شده و با بررسی‌هایی که انجام داده است به این نتیجه دست یافته که نگاه حاکم بر متن این مصوبه لیبرال  وغیربومی است.

زیبایی‌نژاد تصریح کرد: روح حاکم بر این لایحه باید اصلاح شود، تدوین آن مجدد صورت گیرد چرا که پیش‌بینی می‌شود لایحه فعلی جامعه را به نقطه مطلوبی نمی‌رساند.

وی بیان کرد: نشست‌های تحلیلی موضوعی متعددی از زاویه اجتماعی، حقوقی و ... از سوی پژوهشکده زن و خانواده برای اصلاح نگاه حاکم بر این لایحه صورت گرفته است.

رییس پژوهشکده زن و خانواده ادامه داد: این لایحه در دولت قبلی آقای روحانی تنظیم و در روزهای پایانی به آقای لاریجانی به قوه قضاییه تحویل داده شد، اما با ورود آقای رییسی و صدور دستور جدید مبنی بر نگاه دوباره بر متن توسط پژوهشکده زن و خانواده یک متن دیگر  صادر و به قوه  قضاییه ارسال شد.

زیبایی‌نژاد ادامه داد: دولت نیز مجدد از دل متن قوه قضاییه متن دیگری بیرون کشیده که آن نیز مجددا جای بحث و بررسی دارد.

وی با بیان اینکه بحث کنونی در خصوص این لایحه بر سر این است که متن قوه قضاییه بهتر است یا متن دولت گفت: قانون نویسی در کشور ایران مشکل اساسی دارد چرا که که فاقد پیوست تحلیلی است یعنی تحلیلی که بیان کند چه چیزی کار را به این نقطه و تصویب این قانون رسانده است پیوست نمی‌شود.

رییس پژوهشکده زن و خانواده بیان نقطه ضعف اساسی لایحه دولت مبنی بر حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت را نداشتن پیوست تحلیلی دانست و گفت: باید پیوست تحلیلی ارائه می‌شد و در آن به این مسئله اشاره می‌شد که خشونت علیه زنان چقدر مهم است که برای آن لایحه به تصویب رسیده است ولی در این لایحه به این مورد توجه نشده است.

زیبایی‌نژاد اذعان کرد: در ایران آمار خشونت علیه مردان رو به رشد است و از سه درصد به پنج درصد در کشور رسیده است.

وی مطرح کرد: مسئله دیگری که در حوزه خشونت علیه زنان وجود دارد این است که قوانین جزایی کشور در خصوص توقف خشونت علیه زنان بازدارنده نیست.

رییس پژوهشکده زن و خانواده بیان کرد: اثبات دعوا و خشونت‌هایی که علیه زنان صورت می‌گیرد در محاکم قضایی سخت و خاص است از این رو این مسئله محیط امنی را برای مرد ایجاد می‌کند.

زیبایی‌نژاد با بیان اینکه مکانیزم های موجود در این لایحه برای مبارزه با خشونت علیه زنان کافی نیست افزود: باید توجه داشت که طول و عرض قانونی که برای هر مسئله در نظر گرفته می‌شود با هم تناسب داشته باشند یعنی باید حقیقت مسئله را حل کند نه اینکه مسئله را جا به جا کند.

وی تشریح کرد: نتایج پژوهش‌های صورت گرفته در خصوص خشونت علیه زنان در هر یک از 26 استان کشور به صورت یک کتاب درآمده است که بر برخی از این پرسش‌ها و تحلیل‌ها نگاهی به شدت لیبرال و فردگرا حاکم است مثلاً جلوگیری از خروج دختر جوان در زمان نامناسب از خانه برای رفتن به مکانی که امنیت آن مشخص نیست مصداق خشونت برشمرده شده است.

رییس پژوهشکده زن و خانواده تصریح کرد: این لایحه دولت بر اساس مفاهیم فردگرایانه یعنی علیه هر چیزی که شادکامی فردی را محدود کند تنظیم شده که اگر بر اساس این دستورالعمل از مردان خواسته شود علیه زنان خود خشونت به خرج ندهند بی‌تفاوتی، بی‌مسؤولیتی و بی‌غیرتی مردان را به بار می‌آورد یعنی در حالیکه به ظاهر مسئله‌ای را حل می کند ولی مسائل نامطلوب دیگری را ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/78005

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان خشونت خانواده لایحه خشونت علیه زنان حمایت از زنان زیبایی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۷۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران

ارتباط میان پدر و دختر از آن جهت حائز اهمیت است که به‌صورت معمول دختران نسبت به پدر خود وابستگی بیشتری نشان می‌دهند و اگر این وابستگی با پاسخ مناسب و درستی مواجه نشود و دلبستگی ایمن میان آن دو شکل نگیرد می‌تواند به ایجاد سندروم مسئله با پدر بینجامد. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، سندروم «daddy issue» یا همان «مسئله با پدر»، اصطلاحی است که برای خانم‌هایی گفته می‌شود که روابط بزرگ‌سالی آن‌ها با جنس‌مخالف دچار چالش شده باشد. در ادامه بیشتر با این سندروم آشنا خواهید شد و به اشتباهاتی از پدرها اشاره می‌کنیم که زمینه‌ساز ابتلای دخترشان به این اختلال می‌شود.

علایم ابتلا به سندروم «مسئله با پدر»

از نشانه‌های این سندروم، فقدان احساس عشق و احترام از سوی پدر حتی در دوران بزرگ‌سالی است. زنان مبتلا به این سندروم مکرر به دلایل اشتباه، مردان اشتباه را به عنوان شریک عاطفی خود انتخاب می‌کنند. همچنین علاقه‌مندی به مردان مسن‌تر، رفتار چسبنده و کنترل‌کننده، داشتن روابط خارج از عرف متعدد، نیاز به تأیید زیاد و اطمینان‌بخشی از عشق و دوست‌داشتنی بودن، ناتوانی در تنها بودن و انتخاب شریک‌های عاطفی آسیب‌رسان یا سودجو از دیگر علایم ابتلا به این اختلال است. همچنین اعتمادبه‌نفس پایین هم از نشانه‌های مبتلایان به این اختلال است. چنین افرادی معمولا اعتمادبه‌نفس پایینی دارند و به دلیل نابرخورداری از محبت کافی پدر در دوران کودکی احساس پوچی و افسردگی می‌کنند.

6 رفتار اشتباه پدرها با دختران‌شان

انواع مختلفی از رفتارهای پدرها وجود دارد که عامل آسیب‌های دوران کودکی و مسائل مربوط به روابط بزرگ سالی دختران‌شان هستند. این اشتباهات باعث می‌شود تا ابتلا به سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران باشد.

1 پدری که از نظر عاطفی در دسترس نیست

آن‌ها از نظر فیزیکی در خانه حضور دارند اما از نظر عاطفی در دسترس دختران‌شان نیستند. کودک با وجود داشتن والدینی که از نظر فیزیکی در دسترس هستند اما به نیازهای روانی و عاطفی اش پاسخ نمی‌دهند، احساس ناقص‌بودن و رهاشدن می‌کند.

2 پدر بدرفتار و خشن

آن‌ها با دخترانشان تکانشی، تندخو و ناپایدار رفتار می‌کنند. هر دختری ممکن است در زندگی اشتباهاتی داشته باشد اما رفتارهای تند و توهین آمیز باعث می‌شود تا شخصیت او به درستی شکل نگیرد و آسیب ببیند.

3 پدر نازپرورده

در کنار چنین پدرانی، فرزندان بسیار لوس و نازپرورده می‌شوند و به دنبال شریکی خواهند بود که با آن ها مانند یک ملکه رفتار کند. بیشتر این دخترها خواهان افرادی هستند که از نظر مالی توانایی ارائه زندگی مجللی را داشته باشند و فکر می‌کنند سزاوار آن هستند.

4 پدر سمی و کنترل‌کننده

والدینی هستند که به شدت بر فعالیت‌ها و تصمیمات فرزندان خود به خصوص دختران‌شان تمرکز می‌کنند. این والدین بیش از حد درگیر زندگی فرزندان خود هستند و آن‌ها را از ناامیدی محافظت می‌کنند. دختران این والدین اغلب در مقابله با چالش‌های زندگی شکست می خورند و توانایی مدیریت اوضاع را ندارند.

5 پدر ویران و وابسته

این ها پدرانی هستند که برای بقای روزمره خود به دختران شان وابسته هستند. مراقبت از پدری که کار نمی‌کند و درگیر آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد و ... است، می‌تواند منجر به اعتمادبه‌نفس پایین در فرزندان شود. چنین دخترانی در آینده به راحتی توسط مردان استثمار می شوند.

6 پدر مضطرب و ناآشنا با حمایتگری

در یک رابطه معمولی پدر و دختر، دختر به پدرش نگاه و او را تحسین می‌کند. اگر دختری در کنار پدری بزرگ شود که همیشه نگاه منفی دارد، ایمانش به توانمندی‌هایش کاهش می یابد. همچنین ممکن است سرکش و احتمالاً افسرده شود. تکرار دلسرد شدن از حمایت مردان زندگی اعم از پدر یا شریک عاطفی ممکن است زنان مبتلا به این سندروم را به این نتیجه برساند که مردان موجودات بی‌عاطفه و غیرقابل اعتمادی‌اند. بنابراین از مردان فاصله می گیرند و تا حد امکان از برقراری ارتباط با آنان خودداری می کنند.

نکته پایانی

هرچند  این سندروم یک اصطلاح بالینی یا پزشکی نیست و تا امروز به‌طور رسمی توسط روان شناسان یا روان پزشکان به رسمیت شناخته نشده است ولی تاثیر رابطه پدر و فرزند مخصوصا برای دختران در زندگی بزرگ سالی آن‌ها بسیار خواهد بود و می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در روابط آتی دختران   بازی کند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • حضور زنان در ورزشگاه تبریز ممنوع شد
  • حضور زنان در ورزشگاه یادگار تبریز ممنوع شد
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • سندروم مسئله با پدر در کمین دختران
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران
  • سندروم «مسئله با پدر» در کمین دختران
  • «صفر» شدن تعداد زنان سرپرست خانوار پشت نوبت حمایت بهزیستی
  • خزعلی خبر داد : تعطیل شدن شیرخوارگاه ها
  • حمایت از همه زنان سرپرست خانوار نیازمند