Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از پل‌دختر، حامد ویس‌کرمی امشب در جلسه اشتغال‌زایی روستایی بنیاد برکت در شهرستان پل‌دختر اظهار داشت: بنیاد برکت در حوزه‌های تولید در بخش صنعت و کشاورزی طرح‌هایی که قابلیت سرمایه‌گذاری و توجیه اقتصادی داشته باشد، را مورد حمایت قرار می‌دهد.

وی افزود: طرح‌های کشاورزی مانند کشت و فرآوری دانه‌های روغنی که تقویت و تضمین امنیت غذایی  درکشور، استان و شهرستان را به دنبال دارد، مورد حمایت بنیاد برکت قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام راحل در لرستان گفت: در کنار تولید محصولات کشاورزی، صنایع بسته بندی و صنایع تبدیلی در بخش صنعت و کشاورزی از اولویت‌ها است.

وی افزود: طرح‌هایی مانند کشت و فرآوری گیاهان دارویی، پرورش آبزیان به ویژه طرح ماهی در قفس نیز از طرح‌های مورد حمایت بنیاد برکت با پذیرش شراکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

ویس‌کرمی یادآور شد: طرح‌های حوزه دام و طیور، گل‌خانه و لبنیات به دلیل ظرفیت اشباع توجیه اقتصادی نداشته و از دایره طرح‌های اشتغال بنیاد برکت خارج و قابل پذیرش نیست.

وی افزود: شیوه‌های حمایت بنیاد برکت پرداخت تسهیلات به طرح های توجیهی در قالب تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی با نرخ ۱۴ درصد ، ۳۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان با نرخ ۱۶ درصد و ۷۰۰ تا سه میلیارد تومان با نرخ ۱۸ درصد اما تنفس سه تا پنج سال  تا سود دهی زمان استقرار طرح می‌باشد و ابتدا سود تسهیلات تقسیط می‌شود.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام راحل در لرستان گفت: با این روش به طور عملی نرخ سود کاهش و توجیه اقتصادی طرح بالا رفته و به آن فشار اقتصادی وارد نمی‌شود و در این روش اولویت با سرمایه در گردش است که می‌تواند با سرمایه و تسهیلات پیش‌روی بیشتری داشته باشد.

وی به پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال خرد در راستای تقویت اجتماع روستایی در پل‌دختر اشاره کرد و افزود: نگاه به اشتغال خرد در کشور به ویژه در استان ضعیف است در حالی که این گونه فعالیت‌ها در کشورهای توسعه یافته دنیا با جمعیت بالا که امروز جز اقتصادهای اول دنیا به حساب می‌روند،از مشاغل خرد و پایدار به این مرحله رسیدند.

ویس‌کرمی یادآورشد: انتظار می‌رود کمیته اشتغال پل‌دختر براساس تخصص گرایی جهت ایجاد اشتغال پایدار با استفاده از ظرفیت‌های موجود نقاط ضعف و قوت را شناسایی و طرح‌های قابل اجرا را براساس چارچوب قوانین منطبق با بنیاد در راستای عملیاتی شدن معرفی کند.

وی، دایره فعالیت بنیاد برکت را بر گسترش زمینه‌های شغلی در حوزه صنعت و کشاورزی دانست وافزود: این بنیاد برای جذب جوانان تحصیل‌کرده به اشغال و کاهش بیکاری و حفظ جمعیت روستایی از طرح‌های دانش بنیان در راستای اشتغال پایدار با پرداخت تسهیلات و در صورت پایداری طرح با ارایه آموزش‌های لازم تزریق تسهیلات جدید و بازاریابی حمایت می‌کند.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام راحل در لرستان گفت: برای توسعه طرح‌های خرد در قالب طرح‌های کوچک و متوسط با پایداری بیشتر و در راستای کاهش درصد انحراف  باید تلاش شود تسهیلات به افرادی پرداخت شود که قصد ایجاد اشتغال داشته و منابع را جای دیگر هزینه نکنند تا در گردش مالی و اقتصادی بالاتر برای مردم مفید واقع شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اشتغال بنیاد برکت لرستان پل دختر حمایت بنیاد برکت پرداخت تسهیلات پل دختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۹۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ علی‌اصغر غفاری‌آثار  در جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان رزن، تصریح کرد: ۴۰۰ واحد مسکونی مربوط به سال ۸۱ در شهرستان رزن با اخذ تسهیلات به صورت نیمه کاره از همان سال باقی مانده بودند که در سال گذشته برای تکمیل این واحد‌ها اعتباری افزون بر دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل حساب ۱۰۰ امام (ره) و از محل اعتبارات خیرین به این واحد‌ها تسهیلات پرداخت شد تا مالکان نسبت به اتمام واحد خود اقدام کنند که خوشبختانه در حال حاضر این تعداد واحد تکمیل و قابل سکونت شده است.

او در ادامه با بیان اینکه شهرستان رزن رتبه نخست مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن را در سطح کشور داراست و شاخص بهسازی مسکن روستایی رزن در سامانه بهسازی بنیاد مسکن ۱۰۶ درصد ثبت شده است، مطرح کرد: در سال گذشته ۹۲ درصد تسهیلات بنیاد مسکن شهرستان در زمینه تسهیلات مسکن جذب شد این درحالی است که میانگین استانی در این رابطه ۶۲ درصد بوده است.

غفاری‌آثار افزود: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی شهرستان رزن در سال گذشته ۵۳۴ فقره بود که از ۴۹۱ نفر موفق به اخذ و دریافت این تسهیلات شدند که بالاترین رقم در سطح شهرستان‌های استان بود.

او با بیان اینکه از ۴۹۱ مورد تسهیلات دریافت شده ۳۶۰ واحد آن تاکنون به بهره‌برداری رسیده است، خاطرنشان کرد: از ۳۶۰ واحد به بهره‌برداری رسیده فوق، ۱۰۳ واحد به مسکن محرومان اختصاص داشت.

فرماندار رزن گفت: از ۱۰۳ واحد مسکن محرومان، ۱۸ واحد مربوط به افراد تحت پوشش بهزیستی شامل بیماران پروانه‌ای و خانواده‌های دو معلولیتی و ۷۵ واحد مربوط به خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد شامل خانوار‌های بی‌سرپرست و بدسرپرست و فاقد مسکن و ۱۰ نفر نیز مربوط به خانوار‌های نیازمند فاقد مسکن غیرتحت پوشش نهاد‌های حمایتی بود.

او افزود: در خصوص با مسکن محرومان، علاوه بر تسهیلات قرض‌الحسنه ۲۰ ساله، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان نیز با مشارکت کمیته امداد و بهزیستی طی تفاهم‌نامه با بنیاد مسکن تسهیلات بلاعوض پرداخت شده بود ضمن اینکه به برخی از این واحد‌ها دو تن میلگرد، ۱۰ تن سیمان و به برخی زمین رایگان داده شد.

فرماندار رزن تصریح کرد: در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی سال گذشته بانک مسکن و بانک تجارت به ترتیب دارای بیشترین پرداختی بوده‌اند.

اوافزود: در سال گذشته در رابطه با ساختمان‌های نیمه‌کاره‌ای که تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی دریافت کرده و به علت تورم تکمیل واحد‌های آنها نیمه‌کاره باقی مانده بود، پرداخت ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات به صورت متمم توسط بنیاد مسکن در نظر گرفته شد تا با احتساب ۳۵۰ میلیون تومان مالکان این واحد‌ها بتوانند ساختمان خود را به بهره‌برداری برسانند.

مدیر بنیاد مسکن رزن هم گفت: دو میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ارزی به بانک مرکزی و بانک‌های عامل برای حمایت از نهضت ملی مسکن پرداخت اختصاص داده شده که این میزان اعتبار براساس پیش‌بینی ۲۹۷ هزار واحد را پوشش می‌دهد و در این ارتباط شهرستان رزن نیز به تبع سراسر کشور دارای سهمیه است

مصطفی مددی افزود: در شهرستان رزن ۳۳۵ فقره مسکن روستایی نیمه‌کاره به منظور استفاده از تسهیلات متمم به بانک معرفی شده‌اند و می‌توانند واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام خود را تکمیل کرده و در خانه‌هایشان ساکن شوند.

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان شهرستان نور
  • پرداخت ۲۴ میلیارد تومان تسهیلات بنیاد برکت در اشنویه
  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • پرداخت ۵۲۷ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ در استان بوشهر
  • پرداخت بیش از یک هزار فقره تسهیلات اشتغال در ایلام
  • رشد ۳۰۰ درصدی تسهیلات مسکن در خوزستان
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای