Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@15:06:35 GMT

حاجی میرزایی: مدرسه باید تسهیل کننده یادگیری باشد

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۸۲۴۲۶

حاجی میرزایی: مدرسه باید تسهیل کننده یادگیری باشد

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در طراحی بناهای آموزشی، تنها دانش مهندسی کافی نیست و به دانش تعلیم تربیت نیز نیازمند هستیم گفت: مدرسه یک بنای بسیار مهم و کاملا متمایز از بسیاری بناهای دیگر است.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در نهمین همایش و نمایشگاه ملی «مدرسه ایرانی - معماری ایرانی» گفت: معماری هنر و دانش طراحی فضاها و سازه های کالبدی و نمایانگر تمدن و فرهنگ یک جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به گفته اندیشمندان مدیریت، نقص در طراحی را حتی با مدیریت نمی توان جبران کرد. وقتی طراحی با کارکردها و کاربردهای بنا سازگار نیست هیچ ترفند دیگری نمی تواند این کاستی را جبران کند. بناها برای تحقق ماموریت هایی شکل می گیرند و نقش مهم معماری، سازگار کردن بناها با اهداف تعلیم و تربیت است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در طراحی بناهای آموزشی، تنها دانش مهندسی کافی نیست و به دانش تعلیم  تربیت نیز نیازمند هستیم گفت: مدرسه یک بنای بسیار مهم و کاملا متمایز از بسیاری بناهای دیگر است. برای همه ما مدرسه با ماندنی ترین خاطرات زندگی همراه است. خاطرات مدرسه برای سال های بسیاری با ما همراه است و تجربه بسیاری از اولین آشنایی ها، ارتباطات اجتماعی، پیوند با گروه همسالان و حضور در جامعه نظم یافته فارغ از محیط خانواده در مدرسه اتفاق می افتد.

حاجی میرزایی با بیان اینکه دوره کودکی که بخش مهمی از آن در درون مدرسه طی می شود جزو پایدارترین دوران تاثیر پذیری افراد است گفت: مدرسه پرتکرارترین بنای عمومی جامعه است. حتی در دورترین نقاط کشور پرچم مدرسه برپاست و مدرسه چتر خودش را در جغرافیای گسترده ایران پهن کرده است و از شاخص ترین بناهایی است که می تواند معرف معماری ایرانی و اسلامی باشد.

وی افزود: مدرسه بخش مهمی از نظام تعلیم و تربیت است. مدرسه باید تسهیل کننده و بسترساز زمینه تربیت آگاهانه نسلی خلاق، مومن، پرنشاط، با باورهای قوی و پایدار باشد. این بنا فراهم کننده تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است. قرار است متناسب با ساحت های شش گانه تربیت، زیرسقف این مدرسه ساحت های گوناگون تربیتی شکل بگیرد و مدرسه باید تسهیل کننده این یادگیری باشد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدرسه باید کانون محله بوده و امکان دسترسی آسان داشته و با نشاط و دوست داشتنی باشد گفت: بچه ها باید صبح با اشتیاق به مدرسه بیایند. مدرسه باید به تجهیزات و فناوری های مناسب مجهز باشد. مدرسه با سلامت جسمی و اجتماعی بچه ها ارتباط دارد. همچنین مدرسه باید به جنبه های روحی و روانشناختی دانش آموزان توجه کافی و وافی داشته باشد.

حاجی میرزایی با بیان اینکه در این همایش به دنبال گونه ای از مدرسه هستیم که تسهیل کننده اهداف تعلیم و تربیت باشد اظهار کرد: با احداث یک بنای سازگار با نظام تعلیم و تربیت، تسهیل کننده اهداف تعلیم و تربیت خواهیم بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی آموزش و پرورش معماري تعلیم و تربیت حاجی میرزایی تسهیل کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۲۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتکاف علمی دانش آموزان کنکوری لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: به منظور فراهم کردن محیطی آرام برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم و کنکوری ۱۵ مدرسه از شهرستان‌های استان به پایگاه اعتکاف علمی دانش‌آموزان در نوروز ۱۴۰۳ تبدیل شده است.

رضا عزتی شامگاه نهم فروردین‌ماه در بازدید از پایگاه دبیرستان دخترانه شاهد ناحیه ۲ خرم‌آباد ضمن بازدید از شرایط این پایگاه اعتکاف علمی، اظهار کرد: برای اینکه دانش آموزان در جریان دید و بازدیدهای نوروزی دغدغه‌ای نداشته باشند ۱۵ مدرسه در سطح استان برای دانش آموزان دختر و پسر اختصاص داده‌ایم که در محیطی آرام به مطالعه و مرور درس‌های خود بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: در این مراکز که دبیران مجرب هم حضور دارند دانش آموزان علاوه بر رفع اشکالات و ایرادات درسی خود به مرور تست‌های کنکور و حل آنها می‌پردازند.  

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان اضافه کرد: برای ارتقا و برگزاری کلاس‌های فوق برنامه و تقویتی و همچنین اعتکاف علمی اعتباری در نظر گرفته شده است تا دانش آموزان لرستانی هم چون سال گذشته در آزمون سراسری بدرخشند.

گفتنی است، سال گذشته بعد از تجزیه و تحلیل امتحانات دی ماه با حضور مدیران شهرستان‌ها و مناطق کلاس‌های تقویتی و فوق برنامه برای دانش آموزان برگزار شد که نتیجه آن درخشش دانش آموزان در آزمون سراسری بود.

در این بازدید که عبدالله بهاروند مدیر و محمدی حراست آموزش و پرورش ناحیه ۲ حضور داشتند دانش آموزان با ابراز رضایت از محیط مدرسه خواستار استمرار طرح اعتکاف علمی در ایام تعطیل به‌ویژه روزهای پنجشنبه و جمعه بعد از تعطیلات نوروز شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) رقص پرشور دانش آموزان یک مدرسه ابتدایی
  • هیات مدارس کانادایی از متا و شبکه‌های اجتماعی شکایت کرد
  • اعتکاف علمی دانش آموزان کنکوری لرستان
  • ضرورت تقویت تفکر توحیدی در بین دانش آموزان خوزستان
  • طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود
  • باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود
  • توانمندترین افراد جذب آموزش و پرورش شوند
  • خروج رکود بازار مسکن تنها با اتکا به توان مردم در ساخت‌وساز امکان‌پذیر است
  • تعطیلی عید فطر برای دانش‌آموزان مسلمان ایتالیا
  • مدارس و ادارات ۱۴ فروردین تعطیل است؟