Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز محبی نجم آبادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره لزوم اعطاء تنفس خوراک به پتروپالایشگاه‌ها از سوی صندوق توسعه ملی گفت: اعطاء تنفس خوراک به واحدهای پتروپالایشگاهی خواسته مقام معظم رهبری بوده است. مجلس دهم در طرح حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت خام، صندوق توسعه ملی را مکلف به اعطاء تنفس خوراک به واحدهای پتروپالایشگاهی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر 8 طرح پتروپالایشگاهی توسط وزارت نفت به صندوق توسعه ملی معرفی شده است. این یک فرصت بسیار مناسب برای کشور است. صندوق توسعه ملی و سایر نهادهای تسهیلگر دولتی و حاکمیتی باید از این 8 سرمایه‌گذار بخش خصوصی حمایت کنند.

*حرکت به سمت ارزش افزوده در صنعت نفت اجتناب‌ناپذیر است

محبی نجم آبادی در ادامه تصریح کرد: حمایت از 8 طرح توسعه پتروپالایشگاهی آزمون بزرگی برای مسئولان دولتی است. اگر از این سرمایه‌گذاران حمایت شود، سایر سرمایه‌گذاران هم تشویق خواهند شد و به سمت توسعه زنجیره ارزش در صنعت نفت کشور حرکت خواهند کرد.

نماینده مردم سبزوار با بیان اینکه فروش نفت خام برای ایران سخت شده است، گفت: این موضوع را باید بدانیم که کشورهای غربی فروش نفت خام ایران را با مشکلاتی مواجه کرده‌اند، به همین دلیل حرکت به سمت ارزش افزوده در صنعت نفت اجتناب‌ناپذیر است. ایجاد پتروپالایشگاه‌ها و تولید فرآورده‌های نفتی، موضوع طرح حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت خام است.

*به پتروپالایشگاه‌ها تنفس خوراک داده نشود، مجلس ورود خواهد کرد

وی ادامه داد: جای تعجب و سوال است که چرا صندوق توسعه ملی تاکنون نسبت به اعطاء تنفس خوراک به واحدهای پتروپالایشگاهی به جمع‌بندی نرسیده است. گویا جلساتی برای این موضوع در صندوق توسعه ملی تشکیل شده و بی‌نتیجه مانده و این موضوع حتی رد شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان تصریح کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری، صندوق توسعه ملی باید نگاه ویژه‌ای به طرح‌های توسعه واحدهای پتروپالایشگاهی داشته باشد. بلافاصله بعد از بررسی بودجه 1400، موضوع اعطاء تنفس خوراک به واحدهای پتروپالایشگاهی را پیگیری خواهیم کرد.

محبی نجم آبادی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولان صندوق توسعه ملی و سازمان برنامه و بودجه باید در مجلس حاضر شوند و درخصوص کم‌کاری خود توضیح دهند. امیدواریم تا پایان سال تنفس خوراک 8 طرح پتروپالایشگاهی تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مقام معظم رهبری سازمان برنامه و بودجه صندوق توسعه ملی پتروپالایشگاه ها صندوق توسعه ملی نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۶۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش صندوق توسعه و احیاء برای مرمت و واگذاری بهره‌برداری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال جاری

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهاب طلایی شکری، مدیرعامل صندوق توسعه و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی در جلسه مشترک با قائم‌ مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی و مدیران کل این معاونت به ارائه گزارشی از حضور یک ساله خود در این صندوق پرداخت و گفت: امسال هدف‌گذاری ما، واگذاری نزدیک به ۱۰۰ بنا برای مرمت و بهره‌برداری است.

وی بر انجام برنامه‌های مشترک میان صندوق و معاونت میراث فرهنگی تاکید کرد و گفت که صندوق توسعه و احیاء، بازوی اجرایی این معاونت در حوزه‌های مرمت و احیاء است.

طلایی با تأکید بر ایجاد شرایط مناسب برای حضور سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران آثار تاریخی گفت: ابنیه تاریخی حتی آثار ثبت جهانی به تنهایی نمی‌تواند سرمایه‌گذار را برای حضور در این حوزه مجاب کند. به بیان دیگر، سرمایه‌گذاری در حوزه میراث فرهنگی، پرریسک است. ما این را می‌دانیم و به همین دلیل، رویکردمان در وهله نخست احیاست، نه درآمدزایی.

مدیرعامل صندوق توسعه و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: تمام فعالیت‌های صندوق در چارچوب تفسیر دقیق قانون است.

در ادامه این جلسه، علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور ضمن تشکر از تلاش‌های و خدمات مدیرعامل صندوق توسعه و احیاء و همکاران وی، از توسعه همکاری‌ها میان صندوق و معاونت میراث فرهنگی قدردانی کرد.

دارابی تاکید کرد: برنامه‌ها و اقدامات صندوق با حفظ مرجعیت معاونت میراث فرهنگی و در عین حال، تسهیل و تفویض اختیار و تمرکززدایی در امور دنبال شود.

در بخش دیگری از این جلسه که امروز - یکشنبه ۲۶ فروردین - در معاونت میراث فرهنگی برگزار شد، مدیران ادارات کل این معاونت به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در میادین نفت و گاز با سهم ۴۵درصدی در توسعه یک میدان
  • اولین سرمایه‌گذاری مستقیم صندوق توسعه ملی در صنعت نفت
  • ۱۷۰۰ تن جو دامی برای عشایر استان سمنان تأمین شد
  • توسعه کسب و کارهای خرد زنان سرپرست خانوار در مناطق محروم
  • چطور درست نفس بکشیم؟
  • مرمت و بهره‌برداری از ۱۰۰ بنای تاریخی در سال جاری
  • تلاش صندوق توسعه و احیاء برای مرمت و واگذاری بهره‌برداری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال جاری
  • سلاح ورزی: هیات رییسه اتاق اجازه دخالت دولت را ندهد
  • ورود مجلس به طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت + جزئیات
  • صندوق توسعه ملی به دنبال سرمایه‌گذاری در میادین مشترک نفت و گاز است، نه مالکیت