Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: وضعیت بیمارستان‌های خوزستان به گونه‌ای است که کنترل بیماران ورودی و تخت‌های بیمارستانی بسیار دشوار شده است اما اجازه نخواهیم داد بیماری از هم‌استانی‌های ما پشت در ICU و یا بدون تخت بماند.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در نشست قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا خوزستان که امروز (۱۲ اسفندماه) به صورت ویدئوکنفرانس با حضور وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: روز گذشته حدود ۲ هزار و ۲۰۰ نفر به بیمارستان‌های خوزستان مراجعه کردند که ۳۰۷ نفر از این تعداد بستری شدند و ۱۸۸ نفر از این بستری‌شدگان تست PCR مثبت داشته و به صورت قطعی بیمار کووید – ۱۹ و باقی بیماران نیز مشکوک به کرونا بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: روز گذشته مراجعه حدود ۴ هزار نفر به مراکز بهداشتی را نیز شاهد بودیم. در حال حاضر ۶۲ مرکز بهداشتی در حال ارائه خدمات به مردم و بیماران کرونایی هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به وضعیت خوزستان در شیوع کرونا گفت: در حال حاضر وضعیت بیماری در استان خوزستان، وضعیت افزایشی است اگرچه شیب آن با توجه به محدودیت‌های اعمال شده کاهش یافته است.

ابول‌نژادیان ادامه داد: تقریبا سه هفته پیش هر ۱۰۰ بیمار در خوزستان می‌توانست ۱۵۹ نفر را مبتلا کند. این عدد در دو هفته پیش با افزایش رعایت مردم به ۱۳۴ نفر رسید و هفته اخیر این عدد که RT نام دارد به ۱.۲۳ رسیده است به معنای اینکه هر ۱۰۰ بیمار می‌توانند ۱۲۳ نفر را مبتلا کنند. تا زمانی که این عدد به کمتر از عدد یک نرسد، همچنان شاهد روند صعودی ابتلا به کووید هستیم.

وی افزود: رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در استان خوزستان بهتر شده است و استفاده از ماسک نیز تا ۸۲ درصد افزایش یافته است. ترددها در شهر کمتر شده اما هنوز باید گفت که شهر اهواز شلوغ است و شبیه شهری نیست که وضعیت قرمز دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: مردم باید همکاری خود را ادامه دهند و وضعیت را تحمل کنند. نگران وضعیت معیشت بازاریان و اصناف هستیم اما آنچه اکنون در کنترل این اپیدمی مهم است، جان و سلامت مردم است و مردم باید رعایت کنند.

ابول‌نژادیان خاطرنشان کرد: وضعیت بیمارستان‌های خوزستان به گونه‌ای است که کنترل بیماران ورودی و تخت‌های بیمارستانی بسیار دشوار شده است اما اجازه نخواهیم داد بیماری از هم‌استانی‌های ما پشت در ICU و یا بدون تخت بماند.

وی افزود: ظرفیت را افزایش داده‌ایم اما این ظرفیت محدود است و باید همکاری مردم را داشته باشیم تا روند شیوع ویروس، کاهشی شود.

لینک کوتاه: asriran.com/003FCZ

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۰۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، در مراسم رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی ضمن قدردانی ویژه از مسئولیت پذیری و دلسوزی تمامی دست اندرکاران تولید و طراحی این سامانه، گفت: سامانه جامع انتظامی با زحمات شبانه روزی چندین ماهه مرکز آمار و فناوری اطلاعات و معاونت انتظامی سازمان نظام پزشکی در جهت خدمت به مردم و اعضای جامعه پزشکی، پیگیری حق و حقوق بیماران، غیر حضوری شدن مراجعات و تکریم اعضای جامعه پزشکی رونمایی شد.

وی با بیان اینکه سامانه جامع انتظامی رسیدگی به پرونده‌های انتظامی را در معاونت انتظامی و نیز هیأت‌های انتظامی نظام پزشکی تسهیل می‌کند، اظهار داشت: سامانه جامع انتظامی علاوه بر ساماندهی داده‌های هیأت‌های انتظامی نظام پزشکی‌ها، همچنین این امکان را فراهم می‌کند که بتوانیم از حجم عظیم و ارزشمند داده‌ها در امر پژوهش و تحقیقات، رصد و مدیریت شکایات در حوزه انتظامی، رصد اخبار و پیشگیری از قصور و تقصیر در جامعه پزشکی استفاده کنیم.

رئیس زاده با اشاره به عملکرد بسیار شایسته مرکز آمار و فن آوری اطلاعات سازمان نظام پزشکی در ایجاد زیرساخت‌ها، احصا فرایندها و پیاده سازی آن، افزود: مرکز آمار و فناوری اطلاعات سازمان نظام پزشکی کار پیچیده‌ای را در مقیاس حوزه فناوری اطلاعات قوه قضائیه و شبیه سامانه ثنا انجام داده و این کار ماندگار در وهله اول به نفع مردم و سپس اعضای جامعه پزشکی است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران با بیان اینکه راه اندازی سامانه جامع انتظامی منجر به کاهش بار مراجعات مردم به هیأت‌های انتظامی نظام پزشکی می‌شود، ابراز امیدواری کرد که نظام پزشکی شهرستان‌ها نسبت به بهره مندی از ظرفیت سامانه جامع انتظامی ملزم شوند و همچنین استفاده از این سامانه به کاربران و جامعه پزشکی آموزش داده شود.

کد خبر 6086396 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • درخواست رییس نظام پزشکی از داروسازان
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان
  • تصادف زنجیره‌ای در یاسوج ۸ مصدوم برجای گذاشت
  • بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود
  • تقدیر رئیس سازمان سنجش از مسئول حفاظت آزمون استان خوزستان
  • زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است
  • آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان