Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از منابع رسمی پاکستان، بر اساس اعلام کمیسیون انتخابات این کشور، انتخابات امروز برای دستیابی به ۳۷ کرسی برگزار شده است. در مجموع ۴۸ نماینده جدید وارد مجلس سنا خواهند شد و روزهای اخیر تکلیف ۱۱ کرسی متعلق به ایالت پنجاب مشخص شد و هم اکنون انتخابات برای تعیین سرنوشت ۳۷ کرسی دیگر برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضویت شش ساله ۵۲ نفر از سناتورهای پاکستانی که در ماه مارس ۲۰۱۵ انتخاب شده بودند، در تاریخ ۱۱ ماه مارس (۲۱ اسفند) امسال به پایان می‌رسد.

بر این اساس، هر سه سال یکبار انتخابات برای تعیین اعضای جدید مجلس سنای پاکستان برگزار می‌شود و این درحالی است که بر اساس مصوبه سال ۲۰۱۰ قانون اساسی پاکستان، چهار کرسی مجلس سنای این کشور به اقلیتهای مذهبی در این کشور تعلق دارد.

در مجموع؛ حدود ۷۸ نامزد وابسته به احزاب مختلف سیاسی و آزاد در پاکستان در این دوره از انتخابات مجلس سنای پاکستان شرکت کرده‌اند.

در انتخابات مجلس سنای پاکستان اکثر سناتورها توسط نمایندگان چهار پارلمان ایالتی و همچنین سناتورهای اسلام‌آباد توسط نمایندگان پارلمان ملی پاکستان انتخاب می‌شوند.

وظیفه اصلی اعضای این مجلس، برقراری توازن و صلح بین ایالتها و تقویت و ترویج امور این مناطق است.

رای گیری که از دقایقی قبل آغاز شده تا ساعت ۱۷ به وقت محلی ادامه خواهد یافت و نتایج آن تا شامگاه همین روز اعلام می‌شود.

کمیسیون انتخابات پاکستان نظارت کامل بر روند رای گیری در پارلمان‌های ایالتی و ملی را بر عهده دارد.

ناظران سیاسی در پاکستان معتقدند که حزب تحریک انصاف پاکستان (حزب حاکم) برای اولین بار در این دوره از انتخابات به عنوان پر قدرت‌ترین حزب در مجلس سنا ظاهر شده است. در عین حال ائتلاف جناح مخالف موسوم به جنبش دمکراتیک پاکستان نیز مصمم به تصاحب قدرت در سنا و ایجاد چالشی جدید برای دولت عمران خان است.

بیشتر نگاه‌ها به سرنوشت کرسی سنا از شهر «اسلام‌آباد» معطوف شده است، جایی که «عبدالحفیظ شیخ» وزیر فعلی دارایی پاکستان به عنوان نامزد حزب حاکم و «سید یوسف رضا گیلانی» نخست وزیر پیشین این کشور از حزب مردم و به عنوان نامزد مشترک احزاب اپوزیسیون رقابت حساسی برای کسب این کرسی خواهند داشت.

برچسب‌ها احزاب و انتخابات مجلس سنای پاکستان اسلام آباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: احزاب و انتخابات مجلس سنای پاکستان اسلام آباد احزاب و انتخابات مجلس سنای پاکستان اسلام آباد اخبار کنکور انتخابات مجلس سنای پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۳۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

آنگونه که ایلنا روایت کرده، وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

‌آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین عنوان کرد: دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری هشت سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات این نکته را هم یادآور شد که قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را برعهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

وی در ادامه اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی اضافه کرد: سپس هیئت رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیئت رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیئت رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

گفتنی است، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899457

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد
  • آغاز ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس
  • عامل قدرت نمایی با سلاح شکاری در دارخوین شادگان دستگیر شد
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • قدرت‌نمایی حکیمانه
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند از سیزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی