Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: فکر نو، فهم روز، تن ندادن به وضع موجود و شجاعت عناصر سرعت کشورند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در چهارمین نشست از سلسله نشست‌های گام دوم انقلاب اسلامی و دولت جوان حزب اللهی که از سوی بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران و در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، گفت: از زوایا و سطوح مختلفی می‌توان به گام دوم انقلاب نگاه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی سطح مبانی است که منظور امام جامعه از بیانیه گام دوم چیست و چرا جوانان را به صورت مستقیم مامور کرده است؟ و یکی هم سطح کارکردی است.

وی بیان کرد: در ۴۰ سالگی انقلاب با سه موضوع «حمایت سرمایه‌های اجتماعی از آرمان ها»، «تاثیرپذیری برخی افکار عمومی از القائات خارجی» و «ملموس نبودن مسیر پیروزی انقلاب اسلامی برای نسل جدید» مواجه بودیم.

وی افزود: بیانیه گام دوم سه بخش اصلی آسیب شناسی گذشته، راه حل‌هایی برای امروز و آینده نگری دارد.

قاضی زاده هاشمی گفت: سال ۹۷ یک تحلیل نوشتم تحت عنوان فصل پروانگی، که انقلاب اسلامی در مرحله اول به انتهای دوران پیلگی رسیده و اگر این پیله را نشکافد با تمام ظرفیت‌هایی که ایجاد کرده ممکن است در پیله خود بمیرد و ممکن است جمهوری اسلامی چیزی از انقلاب اسلامی باقی نگذارد و اگر بتواند این پیله را بشکافد و از غلاف ابریشمی زیبا خارج شود حرکتش سریع می‌شود.

وی بیان کرد: ما نیاز به انقلاب در نظام اداری کشور داریم و منظور از انقلاب ریفورم نیست بلکه نیاز به انقلابی مثل خود انقلاب اسلامی که با حفظ ارمان ها، روش اداره را تغییر بدهیم.

نماینده مجلس افزود: نقطه آرمان بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی همان نقطه آرمانی انقلاب یعنی آماده سازی مقدمات ظهور است.


وی لازمه تغییر روش در گام دوم را فکر نو، فهم روز، تن ندادن به وضع موجود و شجاعت دانست و افزود: این چهار عنصر جزو روحیات جوانی هستند و توجه به آنها می تواند در پیشرفت کشور موثر باشد.


گفتنی است؛ در ابتدای این نشست که با حضور نماینده نهاد رهبری در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، جلیل دارا رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران ضمن تقدیر و تشکر از قاضی زاده هاشمی و اساتید حاظر در نشست، بسیج اساتید را مهم‌ترین قشر برای تبیین گام دوم انقلاب اسلامی دانست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نایب رئیس مجلس دولت جوان حزب اللهی گام دوم انقلاب بسیج اساتید قاضی زاده هاشمی گام دوم انقلاب انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۳۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم پاکستان شجاعت ملت ایران را ستایش می‌کنند

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجید مشکی با تأکید بر این مطلب افزود: مردم ایران روی مواضع خود محکم و پابرجا هستند و مردم پاکستان این استقامت‌ها و شجاعت‌ها را گرامی می‌دارند و بزرگ می‌دانند. به این خاطر است ملت ایران در چشم ملت پاکستان و مردم این کشور، ملتی بزرگ و قابل تقدیر و ستایش است.

عملیات وعده صادق این علاقه را بیشتر هم کرد
وی درباره خوشحالی مردم از انتقام سخت یا همان وعده صادق نیز افزود: نماد و نمود این بزرگی و عظمت در روزهای اخیر همان دفاع شجاعانه و پاسخ مقتدرانه عزیزان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به رژیم صهیونیستی بود. اگر مردم پاکستان به ایران اسلامی و مردم ایران و رهبران ایران تا قبل از این پاسخ دندان‌شکن، علاقه‌مند بودند این علاقه‌مندی ظرفِ چند روز گذشته‌ای که از این پاسخ می‌گذرد دهها برابر بیشتر شد و در ملاقات‌های مردمی که ما با مردم پاکستان و حتی با برخی از دولتمردان پاکستان داریم اولین نکته‌ای را که یادآوری می‌کنند همین است که آنچه آرزوی دیرینه جهان اسلام بود امروز توسط جمهوری اسلامی ایران محقق شد. با این نگاه مردم پاکستان و دولتمردان پاکستان میزبان ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران بودند.

چرا محدودیت استقبال پیش آمد؟
مشکی درباره دلیل محدودیت استقبال و اجازه ندادن به برخی از تجمعات خیابانی برای استقبال از رئیس‌جمهور ایران، تأکید کرد: طبیعی است در چنین فضایی با آن علاقه‌مندی که به زمینه‌هایش اشاره کردم چقدر می‌تواند استقبال از طرف مردم پاکستان، استقبال پرشور و هیجان‌انگیزی باشد. به‌رغم اینکه شرایط امنیتی در پاکستان شرایط به هر حال ویژه‌ای است و دولت عزیز پاکستان برای حفظ امنیت سفر رئیس جمهور کشور ایران و هیئت همراه مجبور بود تدابیری را اتخاذ کنند و نمی‌توانستند تجمعات خیابانی را اجازه بدهند اما ما شاهد بودیم در مسیر کاروان ریاست محترم جمهور در شهرهای لاهور و کراچی به ویژه کاروان‌های استقبال مردمی شکل گرفت و برخی از تصاویری که امکان انتشار آنها بود شاهد این مسئله است.

تصاویر شگفت‌انگیزی که هم در اخبار سراسری ایران و رسانه‌های جمعی ایران منتشر شد
وی ادامه داد: در شهر اسلام‌آباد که مقصد اول سفر رئیس‌جمهور ایران بود ما شاهد تلاش مردم برای استقبال عمومی بودیم که اشاره کردم به دلیل شرایط ویژه، این امکان فراهم نشد اما در نشست‌های نخبگانی و نشست‌هایی که با شخصیت‌های تراز اول اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ادبی در محل اقامت ریاست محترم جمهور برگزار شد این علاقه، این عشق و ارادت به نمایش گذاشته شد که تصاویر آن در اخبار سراسری جمهوری اسلامی ایران و اخبار رسانه‌های جمعی کشور پاکستان منتشر شد. البته آن چیزی که به نمایش گذاشته شد قطره‌ای از دریایی بود که مردم پاکستان تلاش داشتند به نمایش بگذارند. اما به دلیل شرایط خاص امکان ظهور و بروز آن خیلی فراهم نشد.

استقبال از رئیس‌جمهور در کراچی و لاهور
رایزن فرهنگی پاکستان به شور مردم در لاهور و کراچی اشاره کرد و افزود: در شهرهای لاهور و کراچی این فضا قدری فراهم‌تر شد اما آنچه در واقعیت میدان بود شاید رسانه‌ها نتوانند به تصویر بکشند. بازتاب‌هایی که ما الان در حال رصد آنها هستیم در رسانه‌های مکتوب و مجازی و رسانه‌های دیداری و نوشتاری همه مملوء از شور، سپاس و تقدیر از انجام شدن سفر و مواضع بسیار خوب رئیس جمهور ایران در این سفر هستیم و همچنان موج خوشحالی همچنان که قبل از این سفر شروع شده بود همچنان بعد از گذشت یک روز از پایان سفر ادامه دارد و پیش‌بینی این است در روزهای آینده این موج ادامه داشته باشد و حتماً این سفر یک نقطه عطفی برای گسترش روابط همه جانبه ایران و پاکستان خواهد بود.

این سفر افق‌های بلندتری را پیش‌روی دو کشور گذاشت
مشکی تأکید کرد در پاکستان شاهد بودیم که برخی کشورهای منطقه و برخی قدرت‌های فرامنطقه‌ای خیلی تلاش داشتند برای این سفر محدودیت‌های فراوانی ایجاد کنند حتی اگر بتوانند اصل سفر را تحت‌الشعاع قرار دهند اما با لطف خدای متعال سفر به خوبی انجام شد و هم دستاوردهایی که این سفر داشت چه دستاوردهای اجتماعی و چه دستاوردهای سیاسی و منطقه‌ای در همین مدت کوتاه بازتاب خودش را داشت و حتماً در ادامه و آینده پس از این سفر، شاهد بازتاب‌های بیشتر و گشوده شدن افق‌های بلندتری در روابط دو کشور خواهیم بود.

 انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم پاکستان شجاعت ملت ایران را ستایش می‌کنند
  • برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی/ارائه طرح‌های ملی عفاف و حجاب
  • حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد
  • درخواست بسیج اساتید برای به روز شدن محتوای دروس معارف اسلامی
  • شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • «سیر تحول هنرهای قرآنی بعد از پیروزی انقلاب» بررسی می‌شود
  • نشست تخصصی «سیر تحول هنرهای قرآنی بعد از انقلاب» برگزار می‌شود
  • انفجار و آتش‌بازی در کهکشان همسایه