Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای اعلام کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به سهم خود باید در راه تربیت عنصر متخصص و متعهد تلاش نماید تا هدف اصلی دانشگاه که تربیت پنجه‌های کار آمد برای حل مسائل نظام است را محقق کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه های فنی و حرفه‌ای کشور در پایان سومین نشست تخصصی فرماندهان بسیج دانشجویی این دانشگاه بیانیه‌ای منتشر کرد که متن بیانیه به شرح زیر است:

 خدای متعال را شاکریم که به ما توفیق عطا نمود تا در سومین میعادگاه بسیجیان دانشگاه فنی و حرفه ای، که مزین به نام شهید والامقام و پدر عرصه موشکی ایران، شهید حسن طهرانی مقدم میباشد ، حضور بهم رسانده و از جرعه های معرفتی مفاهیم انقلاب و بسیج وجود خود را سیراب سازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بنا به فرمایش معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) در زمان تشکیل بسیج دانشجو و طلبه، اساس فعالیت این تشکل جلوگیری از نفوذ ایادی استکبار و شبیخون فرهنگی آن ها و کادر سازی در جهت اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌باشد. از اینرو بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای، با تاسی به فرمان امامین انقلاب، به تلاش خود در جهت خنثی نمودن توطئه های نرم دشمن در جهت مسموم کردن فضای دانشگاه ها و تلاش برای تربیت "پنجه های کارآمد" ادامه خواهد داد.

 ما معتقدیم، امروز بسیج دانشگاه فنی و حرفه ای بعنوان یک تشکل چند جانبه در سطح دانشگاه، با وجود تعداد زیادی از تکنیسین ها و مهندسین عضو در آن، ظرفیت مناسبی در سطح کشور در جهت حل مسائل و معضلات صنعت داراست و میبایست با همکاری نهادها و وزارتخانه های ذیربط، نسبت به ورود به ابتلائات صنایع کشور ورود کرده و آن ها را حل نماید.

 اعتقاد ما بر این است که دانشگاه فنی و حرفه ای به سهم خود باید در راه تربیت عنصر تخصص و تعهد تلاش نماید تا هدف اصلی دانشگاه که تربیت پنجه های کار آمد برای حل مسائل نظام است را محقق کند. بسیج دانشجویی به عنوان مکتب تربیت افراد متعهد و سرباز نظام، ظرفیت مناسبی در جهت کمک به دانشگاه در جهت تلاش برای رواج فرهنگ اسلامی- ایرانی در دانشگاه فنی و حرفه ای را داراست و می‌طلبد که مسئولین این دانشگاه با تعامل و گفتگو با مجموعه این تشکل، در جهت نهادینه کردن مقوله‌های فوق تلاش نمایند.

 امروز در سایه فعالیت‌های بسیج دانشگاه فنی و حرفه ای، این تشکل بعنوان پلی در جهت رساندن صدای مطالبات دانشجویان به گوش مسئولین بلندپایه دانشگاه شناخته می‌شود که ما نمود آنرا در کمپین "#صدای_دانشجو" شاهد بودیم. انتظار می‌رود مسئولین دانشگاه با مغتنم شمردن فرصت بوجود آمده، در جهت حل معضلات و مطالبات دانشجویان تلاش لازم را نمایند.

 در پایان، در محضر خدای متعال با خود عهد و پیمان میبندیم که در راستای پیاده سازی فرامین مقام عظمای ولایت ، حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) لحظه ای سر از پا نشناخته و با همه‌ی وجود در راستای عملی کردن آنها تلاش نماییم و به خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای اعلام می‌کنیم که ما دانشجویان بسیجی آموزشکده و دانشکده‌های فنی و حرفه ای سراسر کشور آماده ایم تا درصورت تحقق مطالبات دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای همکاری خود با دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیش از پیش گسترش داده و به عنوان یک بازوی عملیاتی برای مدیران این دانشگاه وارد صحنه شویم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه فنی حرفه ای بیانیه دانشگاه فنی و حرفه ای بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۷۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تغییرات کنکور؛ «نه» مردان به شغل معلمی

در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آن‌ها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. همچنین در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

به گزارش ایسنا، بر این اساس زنان با پیشتازی ۳۲ درصدی بیشتری متقاضی ورود به دو دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم رجایی هستند و مردان تمایل چندانی برای ورود به شغل معلمی ندارند.

در ماده ۱۶ این نظام نامه به صراحت قید شده است که حداکثر سن مجاز برای ثبت‌نام در آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان، ۲۴ سال تمام است که مبنای آن اول مهرماه هرسال تحصیلی در نظر گرفته می‌شود و این شرط برای متقاضیان ورود به دانشگاه فرهنگیان در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ و پس از آن اعمال می‌شود. بر این اساس سن ورود به دانشگاه فرهنگیان از این پس بسته می‌شود و بالای ۲۴ ساله‌ها دیگر نمی‌توانند در دانشگاه فرهنگیان درس «معلمی» بخوانند.

بر اساس «نظام نامه سنجش و پذیرش دانشجوی متعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش» که به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است، از امسال به بعد، دانشگاه فرهنگیان برای جذب دانشجو کنکور اختصاصی و مجزا از کنکور سراسری برگزار می‌کند.

این آزمون توسط سازمان سنجش آموزش کشور به صورت سالانه یک‌بار و مستقل از آزمون سراسری برگزار می‌شود؛ اما از آنجا که امسال اولین سال اجرای این مصوبه و برگزاری کنکور اختصاصی تربیت معلم و مجزا از کنکور سراسری است، زمان برگزاری این کنکور در سال ۱۴۰۳ را همزمان با کنکور سراسری تعیین است و در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

دفترچه سوالات کنکور فرهنگیان نیز در قالب یک دفترچه ویژه آزمون اختصاصی تربیت معلم، علاوه بر دفترچه‌هایی که به داوطلبان در هر یک از گروه‌های آزمایشی تحویل می‌شود، در روز آزمون توزیع می‌شود.

همچنین آزمون اختصاصی ویژه دانشگاه فرهنگیان، زیرگروه ندارد و در سال ۱۴۰۳ پذیرش دانشجو معلم همانند آزمون سراسری بر مبنای گروه آزمایشی انجام می‌شود.

کنکور تربیت معلم دو مرحله‌ای است و شامل یک بخش آزمون کتبی و یک بخش ارزیابی تکمیلی می‌شود. به این معنا که افراد در صورت قبولی در آزمون کتبی برای ارزیابی تکمیلی، انجام مصاحبه، انجام گزینش و احراز صلاحیت اشتغال در حرفه معلمی به صورت چند برابر ظرفیت فراخوانده می‌شوند و در صورت قبولی در این ارزیابی تکمیلی می‌توانند برای معلم شدن به دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی راه یابند.

داوطلبان می‌توانند یکی از پنج رشته تجربی، ریاضی، انسانی، هنر یا زبان را برای شرکت در کنکور تربیت معلم انتخاب کنند. کنکور کتبی تربیت معلم نیز خود شامل دو بخش می‌شود که یک بخش آن معطوف به سوالات چهارگزینه‌ای علمی درباره دروس یکی از پنج رشته انتخابی داوطلب می‌شود و بخش دیگر معطوف به سوالات چهارگزینه‌ای با دو عنوان «هوش و استعداد معلمی» و «تعلیم و تربیت اسلامی» در راستای ارزیابی شایستگی‌های معلمی داوطلب می‌شود.

ضرایب دروس رشته‌های مختلف اعم از ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان در کنکور «تربیت معلم» همانند ضرایب دروس این رشته‌ها در کنکور سراسری است، اما ضرایب مواد امتحانی ویژه دفترچه آزمون اختصاصی تربیت معلم متفاوت است و «هوش و استعداد معلمی» با ضریب ۳، «تعلیم و تربیت اسلامی» با ضریب ۲ در نظر گرفته شده است.

در واقع قبولی در دانشگاه فرهنگیان بستگی به سه مولفه یعنی تراز افراد در کنکور تربیت معلم که شامل سوالات مربوط به گروه آزمایشی (تجربی، ریاضی، انسانی، هنر و زبان‌های خارجی) و نیز سوالات بخش «هوش و استعداد معلمی» و «تعلیم و تربیت اسلامی» می‌شود، تاثیر قطعی سابقه تحصیلی داوطلبان و نیز وضعیت ارزیابی شایستگی معلمی آن‌ها دارد.

بر این اساس داوطلبان باید علاوه بر شرکت در کنکور و آزمون کتبی، در مصاحبه نیز شرکت کنند تا شایستگی آن‌ها برای معلم شدن ارزیابی و محرز شود. در این ارزیابی شایستگی معلمی که توسط وزارت آموزش و پرورش در طول سال و یا در بازه زمانی اجرای آزمون اختصاصی ویژه دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌شود، دو بخش شایستگی‌های عمومی و تخصصی داوطلبان مورد ارزیابی قرار می­‌گیرد.

سازمان سنجش آموزش کشور باید حداکثر ۳۰ روز کاری پس از برگزاری آزمون اختصاصی ویژه دانشگاه فرهنگیان، به میزان چند برابر ظرفیت رشته محل‌های اعلامی، داوطلبان را جهت بررسی ارزیابی شایستگی معلمی به وزارت آموزش و پرورش معرفی کند.

برای کنکور ۱۴۰۳ ضرایب دروس این آزمون برای گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان‌های خارجی (به­ جز دروس ویژه آزمون اختصاصی تربیت معلم) همانند ضرایب آزمون سراسری خواهد بود؛ اما وزارت آموزش و پرورش مکلف است برای سنوات بعدی؛ میزان تأثیر نمرات و امتیازات، مواد و ضرایب دفترچه ویژه آزمون اختصاصی تربیت­ معلم، زمان، روش پذیرش و شرایط و ضوابط مربوطه را یک­سال پیش از آزمون اختصاصی ویژه دانشگاه فرهنگیان تعیین و برای تصویب به ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کند.

سهم سابقه تحصیلی در کنکور ۱۴۰۳ تربیت معلم نیز همانند کنکور سراسری، ۵۰ درصد و سهم مصاحبه و ارزیابی شایستگی معلمی داوطلبان ۲۵ درصد است؛ بنابراین آزمون کتبی کنکور تربیت معلم سهمی ۲۵ درصدی دارد؛ اما از آنجا که دفترچه سوالات کنکور تربیت معلم شامل دو بخش، یک بخش مربوط به سوالات علمی و متناسب با یکی از پنج رشته تحصیلی تجربی، ریاضی، انسانی، هنر و زبان و بخش دیگر مربوط به شایستگی‌های مورد نیاز برای معلمی اعم از «هوش و استعداد معلمی» و «تعلیم و تربیت اسلامی» می‌شود؛ سهم ۲۵ درصدی سوالات کنکور تربیت معلم نیز در این دو بخش تقسیم شده است؛ به طوری که سوالات چهارگزینه‌ای دفترچه کنکور تربیت معلم که معطوف به یکی از پنج رشته یاد شده می‌شود، سهم ۱۵ درصدی و سوالات مربوط به شایستگی معلمی سهم ۱۰ درصدی دارد و مجموعا هر دو بخش سهم ۲۵ درصدی برای قبولی فرد در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • مجمع استادیاران صالحین در بوشهر تشکیل شد
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • ایران اسلامی رسالت جهانی دارد/تربیت جوانان خداجوی آخر زمانی
  • آخرین تغییرات کنکور؛ «نه» مردان به شغل معلمی
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت