Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@06:48:20 GMT

هشت سال تلاش برای نوسازی مدارس آذربایجان‌شرقی

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۹۸۱۴۴

هشت سال تلاش برای نوسازی مدارس آذربایجان‌شرقی

به گزارش ایرنا، تعلیم و تربیت یکی از مهمترین نیازهای بشر در عصر حاضر است و آموزش و پرورش موثرترین رابط بین دولت و مردم می باشد؛ براین اساس تمام تلاش دولتمردان این است که با فراهم نمودن اسباب یادگیری از جمله کلاس و مدرسه مناسب و استاندارد فرآیند آموزش به نحو احسن انجام شود.

دولت تدبیر و امید باوجود کاهش درآمدها، توجه به امر تعلیم و تربیت و توسعه فضاهای آموزشی و کیفی سازی مدارس را در اولویت قرار داده و از ابتدای دولت تاکنون اهتمام خود را بر تحقق این امر گذاشته است؛ به طوری که افزایش چهار برابری اعتبارات نوسازی مدارس کشور و اختصاص روزانه ۸۴ میلیارد ریال اعتبار برای مدرسه سازی در دولت تدبیر و امید گویای این حقیقت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در دولت یازدهم به طور میانگین روزانه ۲۰ میلیارد ریال برای نوسازی، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی کشور هزینه شده است که این میزان از ابتدای دولت دوازدهم تا کنون یعنی از سال ۹۶ تا ۹۹ با افزایش ۲۵۵ درصدی به ۷۱ میلیارد ریال افزایش یافته است.

سهم اعتبارات عمرانی و متفرقه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس از مجموع اعتبارات عمرانی کشور در دولت یازدهم ۲.۵ درصد بوده است که در دولت دوازدهم به ۴.۹۷ درصد افزایش یافته است. 

اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی نیز در سایه تلاش های شبانه روزی دولت تدبیر و امید و حمایت های خیران اقدامات ارزنده ای در جهت ساخت، مقاوم سازی و تکمیل و تجهیز مدارس در هشت سال انجام داده است.

رشد ۲.۶۷ برابری اعتبارات استانی 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی در گفت و گو با ایرنا، اعتبارات استانی مصوب در سال ۱۳۹۲ را ۸۳ میلیارد و ۴۸ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این رقم در سال ۱۳۹۹ به ۲۲۲ میلیارد و ۱۱۸ میلیون ریال افزایش یافته است.

پیام صدقی خاطرنشان کرد: همچنین اعتبارات ملی تخصیص یافته در سال ۱۳۹۲ مبلغ ۳۵۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال بود که این رقم در سال ۱۳۹۹ به یکهزار و ۳۱۵ میلیارد ریال افزایش یافته است.

مشارکت مردمی ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریالی در نوسازی مدارس

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی با اشاره به نقش خیران در توسعه و نوسازی مدارس روستایی و شهری، با تاکید بر حمایت همه جانبه مسئولان از خیران در راستای توسعه و تجهیز مدارس، گفت: با توجه به حساسیت‌های این اداره کل  در جهت تحقق خواسته‌های خیران مدرسه ساز و مدرسه یار، طبق معیارهای مشخص و قانونی عمل خواهیم کرد.

صدقی از مشارکت ۱۲۰ درصدی خیران استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: خیران در سال گذشته ۱۰۰۰ میلیارد ریال و امسال هم ۲ هزار و ۱۰۰  میلیارد ریال کمک و مشارکت کرده اند.

وی مبلغ تعهد خیران آذربایجان شرقی در امر مدرسه سازی در سال ۱۳۹۲ را ۴۴۵ میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: از این میزان ۲۳۶ میلیارد ریال تحقق ریافته است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی مبلغ تعهد خیران استان در سال جاری را ۲ هزار و ۸۶ میلیارد ریال اعلام و خاطرنشان کرد: از این مبلغ، ۷۳۰ میلیارد ریال تحقق یافته است.

احداث، تخریب، بازسازی و مقاوم سازی فضاهای آموزشی

معاون اجرایی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی نیز در گفت و گو با ایرنا، تعداد کلاس های درس احداث شده در سال ۱۳۹۲ را ۱۱ هزار و ۳۵۴ کلاس درس اعلام کرد و گفت: این رقم در سال ۱۳۹۳ به ۲۰ هزار و ۸۷۲ کلاس، در سال ۱۳۹۸ به ۷۳ هزار و ۵۷۵ کلاس افزایش یافته و در سال جاری ۱۲ هزار و ۹۸۰ کلاس درس احداث شده است.

کریم پیرمحمدی خاطرنشان کرد: همچنین در سال ۱۳۹۲، تعداد ۱۰ هزار و ۷۷ واحد کلاس درس تخریب و بازسازی شده است که این رقم در سال ۱۳۹۷، ۲۳ هزار و ۸۷۶ کلاس بود و امسال نیز سه هزار و ۳۴ کلاس درس تخریب و بازسازی شده است.

وی ادامه داد : در زمینه مقاوم سازی نیز سال ۱۳۹۲، تعداد ۳۲ هزار و ۲۶۱ کلاس درس و در سال جاری ۵ هزار و ۸۷۸ کلاس مقاوم سازی شده است.

استانداردسازی تجهیزات گرمایشی فضاهای آموزشی هفت هزار و ۶۲ مدرسه 

معاون فنی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی با بیان اینکه طی سال های گذشته، یکی از اهداف مهم این اداره کل حذف کامل تجهیزات گرمایشی غیر استاندارد به خصوص بخاری های نفتی در سطح استان بود، اظهار کرد: سال ۱۳۹۲، ۵۲.۸ درصد کلاس های آموزشی استان به تجهیزات گرمایشی استاندارد مجهز بودند که این رقم در سال ۱۳۹۹ به ۹۸.۷ درصد رسیده است.

فرهاد فرهودی در مورد استحکام بنای ساختمان های آموزشی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۲، هشت هزار و ۲۳ مدرسه با هشت هزار و ۵۰۰ کلاس درس غیرمستحکم در استان وجود داشت که این تعداد در سال جاری به هفت هزار و ۶۲ مدرسه با هشت هزار کلاس درس کاهش یافته است.

راه‌اندازی پویش «آجر به آجر» برای ساخت مدرسه در آذربایجان‌شرقی

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی، اجرای طرح ابتکاری «آجر به آجر» در استان را طرحی موفق برشمرد و گفت: با اجرای این طرح تا کنون بیشتر مشکلات مدارس تخریبی استان حل شده و امیدواریم تا برطرف شدن تمام مشکلات و معایب مدارس استان، ادامه یابد.

صدقی اظهار کرد: خیران در توسعه و نوسازی مدارس روستایی و شهری در آذربایجان شرقی همیشه پای کار بودند و با کمک آنان توانستیم در سطح استان بیشتر مسائل و مشکلات مدارس را حل کنیم.

وی با بیان این‌که ۵۰ درصد ساخت و ساز مدارس آذربایجان شرقی با مشارکت خیران انجام می‌شود، مردم استان را به شرکت در پویش «آجر به آجر» برای مدرسه سازی دعوت کرد و افزود: وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس، پویشی را تحت عنوان «آجر به آجر» در سایت و فضای مجازی به راه انداخته اند و از همه افراد نیکوکار برای پیوستن به این امر خیرخواهانه در راستاس ساخت مدرسه دعوت می کنیم.

صدقی هدف از این اقدام را اشاعه فرهنگ مشارکت برای مدرسه سازی و استفاده از ظرفیت خیران عنوان کرد و گفت: همه ساله، خیران برای کار خیر مدرسه سازی قدم برمی دارند؛ اما امسال برای همگانی شدن این کار خیر، پویش مردمی «آجر به آجر» اجرا می شود تا با اهدای یک آجر هم که شده، امکان مشارکت برای همه اقشار جامعه در ساخت و توسعه مدارس فراهم شود.

کسب رتبه های برتر در دولت تدبیر و امید

کسب رتبه اول بین دستگاه های اجرایی در خصوص عملکرد طرح های عمرانی استانی در سال  ۹۲،  کسب رتبه اول در برگزاری جشنواره های خیران  مدرسه ساز ، جمع آوری تعهدات خیران مدرسه ساز و تحویل سریع مدارس احداثی خیران در بین ادارات کل نوسازی مدارس استان ها  از سال ۹۲ تا ۹۸، کسب رتبه برتر بین دستگاه های اجرایی استان در جشنواره شهید رجایی سال ۹۷،  کسب رتبه دستگاه برتر در اقامه نماز در بین دستگاه های اجرایی استان، مطرح شدن دستگاه در سازمان مدیریت و برنامه ریزی و در بین دستگاه های اجرایی استان بعنوان دستگاهی که همیشه دارای ابتکارات جدید و طرح های ارزنده است،  کسب رتبه برتر بین دستگاه های اجرایی استان در جشنواره شهید رجایی سال ۹۸ ، کسب عنوان اول مدیر کل برتر جهادی در بین مدیران اداراه کل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور، کسب رتبه سوم کشوری  در خدمت رسانی به روستائیان،کسب رتبه اول بین ادارات کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان ها در خصوص ارزیابی عملکرد از سوی وزارت آموزش و پرورش  و رتبه سوم جشنواره شهید رجائی در سال ۹۹ در مجموع شاخص های عمومی و اختصاصی ، از جمله عملکرد اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی در طول دولت تدبیر و امید است.

برچسب‌ها مدارس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور آذربایجان شرقی دولت تدبیر و امید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور آذربایجان شرقی مدارس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور آذربایجان شرقی دولت تدبیر و امید اخبار کنکور توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی بین دستگاه های اجرایی استان دولت تدبیر و امید افزایش یافته اداره کل نوسازی فضاهای آموزشی رقم در سال مدیرکل نوسازی نوسازی مدارس میلیارد ریال میلیون ریال سال ۱۳۹۲ سال جاری مقاوم سازی سازی مدارس مدرسه سازی آجر به آجر مدرسه ساز کلاس درس کسب رتبه ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۸۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق بخش گردشگری، سیاست قطعی استان برای توسعه اقتصادی

مالک رحمتی در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان گفت: امسال به دلیل همزمانی تعطیلات نوروزی با ماه مبارک رمضان، میزان ورود مسافر و گردشگر به استان افزایش نداشته است؛ اما با توجه به سیاست قطعی استان مبنی بر رونق بخش گردشگری، لازم است برای افزایش جذب گردشگر در ایام نوروز سال آینده از همین اکنون برنامه‌ریزی شود.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌ها و آثار تاریخی و طبیعی منحصر به فرد در آذربایجان شرقی، گفت: هدف ما این است که از رهگذر گردشگری، تحرکی در اقتصاد استان ایجاد کنیم و براین اساس همه باید خود را در این زمینه مکلف بدانیم.

وی، تامین امنیت سفر را یکی از عوامل توسعه گردشگری برشمرد و گفت: امنیت سفر در گرو توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و حمل‌ونقل است؛ در این راستا ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های استان شناسایی شده بود که ۱۰ نقطه اصلاح شده و مابقی نیز تا پایان سال باید اصلاح شود. در کنار آن، بخشی از پروژه‌های راه‌سازی استان نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

 استاندار آذربایجان شرقی با قدردانی از خدمات و تلاش‌های فرمانداران و ۲۷ دستگاه عضو ستاد اجرایی خدمات سفر استان در خدمت‌رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی، گفت: موج اول سفر‌های نوروزی این هفته به پایان رسیده و از آخر هفته جاری شاهد موج دوم سفر‌ها خواهیم بود و یک موج سفر نیز در تعطیلات عید فطر خواهیم داشت؛ لذا باید آمادگی خود را حفظ کنیم تا هم شاهد حوادث ناگوار نباشیم و هم خدمات شایانی به مسافران ارائه کنیم.

رحمتی با اشاره به آمار تصادفات منجر به فوت در استان، گفت: هرچند میزان فوتی‌ها نسبت به سال قبل افزایش نداشته، اما کاهش معناداری هم ندارد و لازم است همه فرمانداران و دستگاه‌های مسئول، امکانات خود را بسیج کنند تا در ایام باقی‌مانده از تعطیلات، سفر‌های هموطنان در فضایی امن و آرام انجام گیرد.

وی بر اهتمام همه مدیران برای نظارت بر عملکرد نیرو‌های تحت امر خود تاکید کرد و گفت: مدیران و فرمانداران در این ایام حضور میدانی بیشتر و موثرتری داشته باشند و بحث نظارت را جدی بگیرند.

وی همچنین بر اجرای برنامه‌های فرهنگی متناسب با ایام ماه مبارک رمضان و فضاسازی متناسب با این ایام با هدف حفظ شئونات اسلامی و حرمت ماه رمضان تاکید کرد.

مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراث فرهنگی نیز در این جلسه از درج آخرین نرخ‌نامه تاسیسات گردشگری در سامانه جانا در راستای نظارت موثر بر نرخ خدمات و جلوگیری از گران‌فروشی مراکز اقامتی و سایت‌های رزرواسیون خبر داد و گفت: اطلاعات مندرج در سامانه مذکور به صورت مستقیم و آنلاین از سامانه جامع نظارت آمار و اطلاعات تاسیسات گردشگری (جانا) استخراج می‌شود و در دسترس عموم قرار دارد.

یحیی نقی‌زاده محجوب با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر آذربایجان شرقی، گفت: این استان آثار و ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوانی دارد که امید می‌رود با تلاش و اهتمام مسئولان استانی، شاهد تعالی و بالندگی آن در حوزه گردشگری کشور باشیم.

 مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان نیز از استقرار ۲۰۰ ایستگاه راهنمای گردشگری در سطح استان خبر داد و گفت: با مشارکت شهرداری‌ها در ۵۰ نقطه استان نوروزگاه ایجاد شده است.

احمد حمزه‌زاده افزود: میزان بازدید از موزه‌های استان در تعطیلات نوروز امسال نسبت به سال قبل، ۱۱ درصد و میزان بازدید از جاذبه‌های گردشگری، ۲ درصد افزایش و میزان اقامت رسمی، ۶ درصد کاهش داشته است.

بهمن نقی‌پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم استقرار ۸ ایستگاه جامع اورژانس را از مهم‌ترین اقدامات حوزه بهداشت و درمان ذکر کرد و گفت: از زمان آغاز طرح نوروزی، ۴۹۰۰ ماموریت اورژانس در استان انجام شده که ۱۰۸۶ مورد آن مربوط به تصادفات بوده است.

اروجعلی علیزاده مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نیز از کاهش ۲ درصدی تردد وسایل نقلیه در جاده‌های استان نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: در مدت ۱۲ روز از آغاز طرح نوروزی، بیش از ۱۵۳ هزار مسافر از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان جابجا شده و نزدیک به ۱۷ هزار مسافر نیز از پایانه‌های مرزی استان تردد کرده‌اند که به ترتیب ۲۲ و ۱۶ درصد کاهش نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد.

سرهنگ حبیب آبراهه فرمانده پلیس راه استان نیز آذربایجان شرقی را چهارمین استان پرتردد کشور در عید نوروز امسال اعلام کرد و گفت: از نظر آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات، با ۱۳ فوتی در رتبه ۲۵ کشور قرار داریم؛ ۵۸ درصد تصادفات در محور‌های اصلی، ۱۷ درصد در محور‌های فرعی و ۱۷ درصد در راه‌های روستایی اتفاق افتاده و مهم‌ترین علت تصادفات نیز تخطی از سرعت مطمئنه و عدم توجه به جلو بوده است.

صمد حضرتی مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی هم گزارشی از عملکرد این اداره کل ارائه کرد و گفت: ۳۵۲ گروه تعزیراتی در ایام نوروز بر واحد‌های صنفی و تولیدی استان نظارت کرده‌اند و ۸۲۲ مورد بازرسی انجام شده است.

ناصر راشدی مدیر پخش فرآورده‌های نفتی استان نیز از افزایش ۸ درصدی مصرف بنزین در تعطیلات نوروزی امسال در استان خبر داد و گفت: با ۵۴۰ دستگاه نفتکش در این مدت برای مردم عزیز خدمت‌رسانی کرده‌ایم.

حمید منجم مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی نیز از استقرار پست‌های نوروزی هلال احمر در ۸ نقطه استان خبر داد و گفت: تاکنون ۶۸ هزار نفر از مردم و مسافران از خدمات هلال احمر در این ایستگاه‌ها بهره‌مند شده‌اند.

فرمانداران میانه، مرند، کلیبر، بناب، عجب‌شیر و اسکو هم در ارتباط تصویری با این جلسه، گزارشی از عملکرد ستاد‌های خدمات سفر این شهرستان‌ها ارائه کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • برگزاری اعتکاف علمی در ۲۴ مدرسه آذربایجان شرقی همزمان با تعطیلات نوروزی
  • ۲ هزار کلاس درس در استان اردبیل احداث می‌شود
  • بهسازی و شاداب سازی یک هزار و ۵۰۰ کلاس درس
  • احداث ۲۰۰۰ کلاس درس در اردبیل پیش بینی شده است
  • اعتکاف علمی در مدارس آذربایجان شرقی برگزار می‌شود
  • پروژه های نیمه تمام خیرساز در اولویت تکمیل
  • انعقاد تفاهم‌نامه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه مشارکتی در شهر قاین
  • سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس تحویل آموزش‌وپرورش قم داده شد
  • رونق بخش گردشگری، سیاست قطعی استان برای توسعه اقتصادی
  • احداث ۱۰۴پروژۀ آموزشی در لرستان