Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@00:45:23 GMT

افت سطح سفره‌های زیرزمینی و تهدید چمن تاریخی سلطانیه

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۹۹۳۱۹

افت سطح سفره‌های زیرزمینی و تهدید چمن تاریخی سلطانیه

ایسنا/زنجان مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان به اجرای طرح کاداستر و رفع تداخلات اشاره کرد و گفت: در سال‌های گذشته در این حوزه اقدامات مثبتی در استان انجام شده است.

خلیل آقاجانلو ظهر امروز (۱۳ اسفندماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، با بیان اینکه در اجرای طرح کاداستر جزو استان‌های پیشرو در کشور هستیم، اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح، تعیین محدوده‌های مالکیتی به همراه اطلاعات حقوقی مرتبط به هر ملک است که با تزریق اعتبارات از محل صندوق توسعه ملی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مشخصه‌های زمین مانند اندازه، کاربری، مشخصات رقومی، ثبتی و یا حقوقی در اجرای طرح کاداستر به نقشه بزرگ‌مقیاس اضافه می‌شود، تصریح کرد: اهداف اصلی اجرای طرح کاداستر اراضی، اعمال استانداردهای کاداستر در نقشه‌های اجرای مقررات تثبیت مالکیت دولت، ایجاد سامانه کاداستر اراضی ملی و دولتی منطبق بر پایگاه ملی اطلاعات مکانی و اخذ اسناد تک‌برگی اراضی ملی و دولتی است.

این مسئول با اشاره به دستورالعمل کاداستر ملی، ابراز کرد: این دستورالعمل شامل مطالعه و اسکن پرونده، جمع‌آوری اطلاعات مکانی، تشکیل بانک اطلاعاتی، تطبیق اطلاعات با طبیعت (جانمایی) و ارائه راهکارهای اجرایی، تدوین و برنامه اجرایی کاداستر، کمیته فنی و ممیزی، اعمال اصلاحات کمیته ممیزی و تهیه کاداستر پلاک، تهیه نهایی کاداستر و پیاده‌سازی و بهره‌برداری سامانه کاداستر اراضی ملی است.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان در ادامه به اجرای موفقیت‌آمیز طرح احیا و بازسازی معادن سرب و روی انگوران، این طرح در معادن دیگر این استان عملیاتی خواهد شد، افزود: معدن سرب و روی انگوران به عنوان یک «معدن سبز» شناخته شده است و این امر به ‌عنوان الگویی می‌تواند در سطح معادن استان اجرایی شود.

آقاجانلو، با تاکید بر اینکه سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور برای استخراج معادن مهم و باارزش، همکاری و همراهی دارد، ادامه داد: این مورد با درخواست معدن‌کار و طی مراحل قانونی و صدور مجوز از سازمان مذکور امکان‌پذیر است.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با اشاره به وسعت جنگل‌های دست‌کاشت استان، گفت: وسعت خوبی از مساحت استان جنگل‌کاری انجام شده است که شهرستان‌های خرم‌دره، ماه‌نشان و ابهر بیشترین سهم جنگل‌کاری را به خود اختصاص داده‌اند.

وی افزود: این طرح به منظور زراعت چوب و جلوگیری از قطع بی‌رویه درختان جنگلی اجرا می‌شود. اصلاح و احیای مراتع، تولید علوفه و تولید نهال را از دیگر برنامه‌های اداره‌کل منابع‌طبیعی استان است و در صدد هستیم تا در راستای پیشبرد اهداف مشخص شده، این طرح‌ها نیز به خوبی در استان اجرا شود.

این مسئول در ادامه به وضعیت چمن سلطانیه اشاره و خاطرنشان کرد: به دلیل چاه‌های آبی که در آن منطقه زده شده و به خاطر کمبود آب و افت سطح سفره‌های زیرزمینی، تاثیر منفی بر چمن تاریخی سلطانیه دارد و این در حالی است که این چمن ثبت ملی شده و باید اقدامات لازم در این رابطه انجام شود که برنامه‌های خوبی در این حوزه تدوین شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان منابع طبيعي استانی اجتماعی اجرای طرح کاداستر منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید برلزوم مطالعه و احیای روستای مدفون کندوان

حمزه زاده در نشست شورای راهبردی روستای تاریخی کندوان، روستای مدفون در دل کوه حیله ور را یکی از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی شهرستان اسکو و آذربایجان شرقی عنوان کرد و گفت:تاکنون ۶۰ واحد کران در داخل این غار زیرزمینی کشف و از زیر گل و لای بیرون آمده و پیش بینی می‌شود با اجرای طرح‌های مطالعاتی افزون بر ۲۰۰ واحد کران دیگر نیز شناسایی شود.

 وی گفت:با شناسایی کران‌های مدفون روستای حیله ور و جذب سرمایه گذاران خواهیم توانست نسبت به توسعه گردشگری و عمرانی کندوان اقدام کنیم.

فرماندار شهرستان اسکو هم با اشاره به ثبت جهانی گردشگری روستای کندوان بر لزوم اجرای سریع طرح جامع کندوان تاکید کرد و افزود:با اجرای طرح جامع کندوان ساماندهی این روستا سرعت بیشتری گرفته و شاهد استاتدارد سازی در ارائه خدمات به گردشگران خواهیم بود.

 حسین فیروزی یکی از تهدیدات و چالش‌های پیش روی کران‌های تاریخی کندوان را ورود خودرو‌های سبک و سنگین گردشگرات به داخل روستا عنوان کرد و افزود:لرزش و صدای این خودرو‌ها آسیب‌هایی به کران‌های سنگی کندوان وارد می‌کند که در این راستا طرح ایجاد پارکینگ خودرویی در بیرون از محوطه تاریخی روستا به مساحت ۱۳۰۰ متر مربع و گنجایش ۱۲۰۰ دستگاه خودرو تدارک دیده شده است.

 وی همچنین ساخت و ساز‌های غیر مجاز در محدوده تاریخی روستای کندوان را یکی دیگر از چالش‌های پیش روی این روستا برشمرد و گفت:با اجرای سیاست‌های تشویقی برای روستائیان جهت تخریب سازه‌های جدید و انتقال آنها به روستای پایین دست خواهیم توانست تا حدودی از تغییر منظر تاریخی و هویت اصلی کندوان جلوگیری کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تهیه ۳۰۰۰ سند کاداستر برای املاک شهرداری قم
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی
  • تاکید برلزوم مطالعه و احیای روستای مدفون کندوان
  • (تصاویر) معبد داش‌کَسَن، شاهکار ایلخانی در سلطانیه