Web Analytics Made Easy - Statcounter

محبوبیت سرسام آور کیف پول های دیجیتال در بازار تجارت الکترونیکی عمدتا باعث کاهش محبوبیت کارت های اعتباری و دیگر روش های پرداخت شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بیزینس تایمز، با رونق تجارت الکترونیک که با شیوع جهانی کرونا صورت گرفت، کیف پول های دیجیتال درحال گرفتن جای کارت های اعتباری هسند و تا سال 2024 به محبوب ترین روش پرداخت آنلاین در سنگاپور تبدیل می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بر اساس آخرین گزارش موسسه پردازش پرداخت الکترونیکی بین المللی "ورلدپی" Worldpay که روز چهارشنبه منتشر شد، محبوبیت سرسام آور کیف پول های دیجیتال در بازار تجارت الکترونیکی عمدتا باعث کاهش محبوبیت کارت های اعتباری، نقل و انتقالات بانکی و وجه نقد هنگام تحویل شده است.

در سال 2020، کارت های اعتباری (45 درصد)، کیف پول های دیجیتال (20 درصد) و نقل و انتقالات بانکی (12 درصد) محبوب ترین روش های پرداخت آنلاین بوده اند.

در میان گزینه های پرداخت، کیف پول های دیجیتالی از جمله GrabPay و DBS PayLah!  انتظار می رود مطابق روند جهانی، تقریباً یک سوم (27 درصد) بازار سنگاپور را به خود اختصاص بدهند.

در سطح جهانی، کیف پول های دیجیتال همچنان روش پرداخت انتخابی در بین مصرف کنندگان تجارت الکترونیکی هستند که 44.5 درصد از حجم معاملات تجارت الکترونیکی را در سال 2020 تشکیل می دهند.

افزایش نسبی قیمت بیت کوین پس از گزارش سیتی بانک آمریکاافزایش بی سابقه قیمت بیت کوین باعث ایجاد هزاران میلیونر رمز ارز شد

مصرف کنندگان چینی پیشگام استفاده از کیف پول های دیجیتال هستند و 72.1 درصد از خریدهای تجارت الکترونیکی را با استفاده از این کیف پول ها انجام می دهند.

کارت های اعتباری همچنان به عنوان روش پرداخت در فروشگاه ها ترجیح داده می شوند، که 38 درصد معاملات در سال 2020 را تشکیل می دهند و پیش بینی می شود این سهم بازار را تا سال 2024 حفظ کنند.

بر اساس این گزارش استفاده از پول نقد 26 درصد از پرداخت های داخل فروشگاه در سال 2020 را به خود اختصاص داد، اما پیش بینی می شود طی چهار سال آینده این روند به سرعت کاهش یابد.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد اقتصاد کیف پول های دیجیتال تجارت الکترونیکی کارت های اعتباری سال 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۱۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال ۹۰ درصدی از کالابرگ الکترونیکی

وزیر کار و رفاه اجتماعی استقبال از کالابرگ الکترونیکی را خصوصاً در دهک‌های پایین بالای ۹۰ درصد توصیف کرد که پیش بینی می‌شود در مرحله سوم این طرح به حدود ۹۵ درصد برسد.

صولت مرتضوی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: درباره تداوم طرح ویژه کالابرگ الکترونیکی نیاز به تصمیم مجدد است و تاکنون تصمیم جدیدی وجود ندارد.

وی افزود: استقبال خوبی از کالابرگ الکترونیکی، خصوصاً دهک‌های پایین صورت گرفته که بالای ۹۰ درصد است و در مرحله سوم این طرح نیز پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۹۵ درصد استفاده شود.

مرتضوی یادآور شد: موانع و مشکلات این طرح رفع شده و مردم استقبال مناسبی داشتند و کسبه هم تلاش کردند در کمترین زمان، نیاز‌های عمومی را پاسخ دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • یارانه کمک معیشتی فروردین دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • ممنوعیت دریافت وجه نقد توسط ناوگان اتوبوسرانی درون شهری ارومیه
  • دریافت وجه نقد از سوی رانندگان ناوگان اتوبوس‌رانی ارومیه ممنوع است
  • بارش باران استان زنجان را فرا می گیرد
  • استقبال 95 درصدی مردم از طرح کالابرگ الکترونیکی
  • مرتضوی: استقبال از کالابرگ الکترونیکی ۹۵ درصدی است
  • استقبال ۹۰ درصدی از کالابرگ الکترونیکی
  • استقبال از طرح «کالابرگ الکترونیکی» حدود ۹۵ درصد است
  • دادرسی‌های قضایی در همه حوزه‌ها الکترونیکی می‌شود