Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-25@17:56:30 GMT

پیش فروش روغن برای تحویل در سال ۱۴۰۰ تکذیب شد

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۱۵۷۳

پیش فروش روغن برای تحویل در سال ۱۴۰۰ تکذیب شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای اطلاعیه ای  پیرامون نشر اخبار مربوط به توزیع اقلام اساسی با کارت ملی، کمبود روغن در بازار، فروش روغن با کارت ملی، پیش فروش روغن در بازار و تحویل در سال ۱۴۰۰و...  را تکذیب کرد و  از وجودکالا در شعب تحت پوشش اطمینان داد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیرو انتشار برخی اخبار با مضامینی همچون:" کمبود روغن در بازار"، "فروش روغن با کارت ملی"، " پیش فروش روغن در بازار و تحویل در سال ۱۴۰۰" و... و  بازنشر آن در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی و انجام تبلیغات منفی با موضوع " کمبود کالاهای اساسی" در کشور که موجب نگرانی مردم شریف و بروز مشکلاتی در فرایند خدمت رسانی برخی از فروشگاه های زنجیره ای شده است موارد زیر جهت استحضار مردم شریف کشور و اصحاب محترم رسانه بیان می شود.

فروشگاه های زنجیره ای عضو این اتحادیه همواره در همراهی با دولت محترم و مشارکت در امر توزیع اقلام اساسی موردنیاز مردم در قالب " اقلام تنظیم بازار" کوشیده اند تا ظرفیت های خود را در خدمت هموطنان قرار داده و با ایجاد آرامش در بازار از حیث وفور کالا از خرید هیجانی جلوگیری کنند. امری که باعث شد در ایام شیوع بیماری کووید ۱۹ قفسه های فروشگاه های زنجیره‌ای هرگز خالی از کالا نشود. این در حالی است که پذیرش این مشارکت نه تنها موجب فشار مضاعف بر پرسنل فروشگاهی و به خطر افتادن سلامت ایشان شده است؛ بلکه به دلیل تفاوت قیمت میان اقلام تنظیم بازار و قیمت بازار آزاد موجب شده است که دلالان برای کسب سود بیشتر و بعضا برخی هموطنان نیز برای تامین نیازهای خود به فروشگاه های زنجیره ای مراجعه کرده و باعث ایجاد تجمع و ایجاد اخلال در سیستم مدیریت فروشگاهی می شود. این در حالی است که در صورت مدیریت خرید و پرهیز از خرید هیجانی هیچ گونه کمبود کالایی وجود ندارد.
برخی از گزارش ها ادعا نموده اند که فروشگاه های زنجیره ای برای ارائه برخی کالاها از جمله روغن اقدام به اخذ کارت ملی می کنند. این موضوع به فوریت توسط هیات مدیره اتحادیه و بازرسان اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شد که اولا هیچ یک از فروشگاه های زنجیره ای عضو این اتحادیه دستورالعملی جهت اخذ کارت ملی از مشتریان در قبال فروش اقلام اساسی و از جمله روغن نداشته اند. ثانیا چنانچه برخی از شعب فروشگاه های زنجیره ای، به تشخیص خود و نه بواسطه وجود چنین سیاست و دستورالعمل ابلاغی نسبت به چنین موضوعی اقدام کرده باشند(که صحت آن توسط بازرسان این اتحادیه، محرز نشده است) این اقدام را می توان تلاش برای جلوگیری از فروش کالا به دلالان و رسیدن آن به مصرف کننده واقعی تعبیر کرد تا شهروندان امکان دسترسی به کالاهای تنظیم بازاری را داشته باشند. با این حال؛ این اتحادیه، هرگونه الزام به ارائه کارت ملی جهت خرید اقلام تنظیم بازار توسط شعب فروشگاهی اعضا را رد نموده و از اصحاب محترم رسانه درخواست می کند اطلاعات دقیق خود را جهت رسیدگی و پیگیری در اختیار اتحادیه قرار دهند.  
اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای در خصوص ادعای پیش فروش روغن و ثبت نام جهت تحویل آن در سال آینده، ضمن رد این ادعا خاطرنشان می سازد از آنجایی که صیانت از حقوق مصرف کننده یکی از اولویت های مهم این اتحادیه به شمار می رود طی تماس با خبرنگاران و تنظیم کنندگان اخبار مذکور، مستندات، نشانی دقیق شعب و همکاری در جهت رفع شائبه، درخواست شده که متاسفانه از ارائه اطلاعات لازم خودداری شده است. از آنجایی که رسالت رسانه، طرح موضوع و پیگیری در جهت رفع آن است انتظار می رود رسانه ها در صورت در اختیار داشتن مستندات دقیق، آن را جهت پیگیری به این اتحادیه ارائه نمایند.  
 اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای و به تبع آن فروشگاه های زنجیره ای عضو این اتحادیه به پشتوانه شبکه گسترده و کارآمد تامین کنندگان خود و نیز ناوگان توزیع و شعب فروشگاهی خود در تمامی استان ها و شهرهای کشور به مردم شریف کشور این اطمینان خاطر را می دهد که همچون گذشته که با تلاش های شبانه روزی کارکنان خود، اجازه نداده است تهیه اقلام موردنیاز مردم دچار وقفه شود اکنون نیز و با وجود  دشواری های متعدد اقتصادی و فراگیری ویروس کرونا که ارائه خدمات را با دشواری های فراوانی مواجه نموده است تلاش خواهد نمود تا با رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی، خدمات همیشگی خود را به مردم و هموطنان به صورت منظم و مستمر تداوم بخشد.

کد خبر 588606 برچسب‌ها روغن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روغن اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای پیش فروش روغن روغن در بازار تنظیم بازار کارت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۱۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش

رئیس اداره پایش تامین زنجیره داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین متولی، رئیس اداره پایش تامین زنجیره داروی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: پرفروش‌ترین دارو‌ها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹ میلیون عدد، ادالت کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده اند.

وی افزود: دارو‌هایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم قرار دارند.

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین دارو‌های تأمینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده اند.

متولی خاطرنشان کرد: دارو‌هایی که نام برده شد، ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • کشف ۱۰ فقره سرقت فروشگاه‌های زنجیره‌ای در همدان
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران