Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: رشد علمی مورد تأکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مسئولیت آموزش و پرورش را سنگین‌تر می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سردار بهمن ریحانی امروز در مراسم تجلیل از فرهنگیان فعال در دوران کرونا، با اشاره به اینکه در شرایط کنونی علاوه بر یک بستر علمی و رشد علمی به رشد تربیتی نیاز داریم اظهار داشت: فرهنگیان امروز با یک نگاه تربیتی و رویکرد انقلابی به بحث آموزش و پرورش نگاه ویژه‌ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما همچون شتاب علمی صورت گرفته در کشور باید در زمینه تربیتی نیز شتاب بگیریم عنوان کرد: معلمی شغل نیست بلکه یک عشق است و زمانی که به مفهوم این جمله زیبا نگاه می‌کنیم مصداق‌های آن را در همه کشور به خصوص در استان خود زیاد می‌بینیم.

ریحانی گفت: هرچند معلمی نیز مانند خیلی از بستر‌های قشری کشور درآمدی دارند اما نگاه معلمی نگاه ما به ازای مادی نیست چون آنچه دریافت می‌کنند به اندازه زحمت‌ها و تلاش‌های آن‌ها نیست.

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با اشاره به اینکه همه ما در کشور مدیون جامعه فرهنگیان و معلمین هستیم افزود: معلمان نسبت به شغل خود دلسوزی زیادی دارند و فراتر از وظیفه‌ای که بر عهده دارند کار انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه هر زمان تهدیدهای بزرگ ملی و کشوری بر ما حادث شده بسترهای زیبایی هم جلوه پیدا کرده است گفت: در جنگ تحمیلی که یک تهدید ملی برای کشور ما محسوب می‌شد در یک نگاه کشتار، خسارت‌های جانی و مالی و بی سرپرستی را به دنبال داشت اما شتاب ما را در بسیاری از ارزش‌ها و پیشرفت‌های مادی زیاد کرد زیرا در کشور نگاه به تهدید از دید کنترل کردن و تبدیل آن به فرصت است.

ریحانی افزود: در هشت سال دفاع مقدس آموزش و پرورش در منطقه دایر بود و مدارس ایثارگران هم با جان و دل برای عقب نماندن رزمندگان تلاش می‌کردند.

وی گفت: در دفاع مقدس این معلمین بودند که درس جهاد و عشق می‌دادند و در سنگر علم با محصلین به شهادت می رسیدند چنانچه می‌بینیم بیشتر این شهدا مربوط به این قشر و دانش‌آموزان است.

ریحانی با اشاره به زلزله سال 96 در سرپل ذهاب بیان کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب در این حادثه تأکید کردند تلاش شد تا تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.

وی گفت: چنانچه امروز شاهدیم مناطق زلزله‌زده به شهرستانی به لحاظ ساختمانی زیبا و محکم تبدیل شده است و همدلی، نوع دوستی و کمک مومنانه‌ای که در آن زمان در کشور به وجود آمد بی‌نظیر بود و همین زیبایی‌ها است که کشور ما را در مقابل همه تهدیدها سربلند و با عزت نگه می‌دارد.

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه افزود: در این زلزله اولین کانکس‌ها و چادرها و جایی که کارش را سریع شروع کرد مدارس بودند.

وی گفت: امروز هم در این بیماری که در همه دنیا و کشور ما نیز حادث شده است اگرچه صحنه‌های نازیبایی از مرگ و میر و از دست دادن عزیزان می‌بینیم اما اتحاد، یکپارچگی و نوع دوستی که در این خصوص شکل گرفته زیبا است.

ریحانی افزود: در این شرایط یکی از بسترهایی که زیباست تلاش‌های آموزش و پرورش جهت تحصیل دانش‌آموزان است که باید به این تلاش‌ها نگاه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی بیان کرد: این شرایط بسیار کار آموزش و پرورش را نسبت به زمانی که دانش آموزان در کلاس درس حاضر بودند سخت‌تر کرده و برنامه‌ریزی و زندگی جاری فرهنگیان مختل شده، به طوری که شبانه‌روز درگیر بحث آموزش هستند.

ریحانی دغدغه معلمین جهت عقب نماندن محصلین از تحصیل را بسیار ارزشمند دانست و کرد: برخی از معلمین وقتی می‌بینند دانش‌آموزان ابزار و لوازم ارتباط برای آموزش را ندارند تلاش می‌کنند و حتی با هزینه شخصی آن ‌لوازم را تهیه کرده تا محصلین از درس عقب نمانند.

وی افزود: در هیچ جای دنیا چنین انسان‌های متعهد و چنین اتحاد و زیبایی‌های دیده نمی‌شود چنانچه می‌بینیم کشورهایی که مدعی بسیاری از پیشرفت‌های اقتصادی و مادی هستند کیلومترها صف برای غذا می‌کشند اما در کشور ما با حفظ کرامت این را وظیفه خود می‌دانیم که کمک‌ها را به در منازل ببریم.

ریحانی اظهار کرد: پویش لبخند نگاهی است به زحمات فرهنگیان تا به آن‌ها بگوییم این زحمات هیچگاه فراموش نخواهند شد.

وی گفت: مهم‌ترین بحث که مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب بر آن تأکید دارند رشد علمی با نگاه انقلابی در جامعه است که مسئولیت آموزش و پرورش را مضاعف کرده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش: نیم‌رخی از میزان آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان را به دست آوردیمخیران 570 کلاس درس تحویل آموزش و پرورش استان بوشهر دادندطرح مجلس برای تعیین ضوابط جدید استخدام در آموزش و پرورش

مجید یزدان پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این مراسم به شرایط سخت تعلیم و تربیت توسط معلمین در شرایط کرونا اشاره کرد و اظهار داشت: چه بسیار معلمینی که در سراسر کشور در تخت‌های بیمارستانی بستری بودند و جانشان را فدا کردند اما تا لحظه آخر دانش‌آموزان را فراموش نکردند.

وی عنوان کرد: کلاس مجازی اگرچه قوانین مشخصی دارد، اما نمی‌تواند به نظم و دقت کلاس‌های حضوری برگزار شود و می‌توان گفت سختی‌های این فضا بسیار بیشتر از کلاس‌های حضوری است.

یزدان‌پناه به بیانات رهبر معظم انقلاب در تابستان 99 در دیدار با فرهنگیان اشاره کرد و افزود: در این دیدار مقام معظم رهبری از وزارت آموزش و پرورش و تلاش‌هایی که در زمان کرونا انجام داده است اعلام رضایت کردند.

وی عنوان کرد: امروز در استان کرمانشاه با 350 هزار دانش‌آموز، 30 هزار معلم، 30 هزار بازنشسته و 14400 کلاس درس و 4000 مدرسه سعی کردیم با همت معلمین ایثارگر بخشی از مطالبات جامعه را طوری فراهم کنیم که نگرانی و ناراحتی خاطر ایجاد نشود.

یزدان‌پناه گفت: علمی که در کنار تربیت نباشد اعتباری ندارد و در هیچ جای دنیا قابل پذیرش نیست و هرجا علم به تنهایی قد کشیده و پرورش و تربیت در کنارش نبوده به فساد تبدیل شده است اما جایی که علم و تربیت با هم توأم باشند موفق عمل کرده است.

پویش «لبخند رضایت» جهاد آموزشی برای کمک به بازماندگان از تحصیل است

صلاح الدین قره‌تپه مسئول بسیج فرهنگیان سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) استان نیز در این مراسم اظهار داشت: یکی از نهادهایی که در دوران کرونا مورد لطمه قرار گرفت و دچار اختلال شد مجموعه آموزش و پرورش بود.

وی به برخی از آسیب‌های آموزش در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: قطع ارتباط چهره به چهره معلمان و دانش‌آموزان، بوجود آمدن حواشی برای معلمان، آسیب‌های اخلاقی به دانش‌آموزان در فضای مجازی، فشارهای روانی به والدین به دلیل ناکافی بودن سواد رسانه، مشکلات جسمی بدلیل کم‌تحرکی، ناتوانی بعضی خانواده ها در خصوص تامین لوازم برای آموزش مجازی و در نهایت اختلال در زندگی شخصی معلمان از مهمترین موارد آسیب آموزش در دوران کرونا است.

قره‌تپه بیان کرد: مبنای برگزاری چنین برنامه‌ای برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری است که فرمودند نباید زحمات معلمان در این دوران کرونا نادیده گرفته شود و همچنین به مبحث پرورش هم تأکید داشتند.

مسئول بسیج فرهنگیان سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه به هدف این پویش "لبخند رضایت" اشاره کرد و گفت: هدف این پویش ایجاد یک نهضت همگانی و مستمر برای کمک به جامعه معلمان، برای ایجاد بهینه فعالیت‌های آموزش پرورش در دوران کرونا، تقدیر از معلمان مجاهد، ایجاد نهضت معلم یاری برای فعالیت‌های پرورشی و جهاد آموزشی برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل در فضای مجازی است.

انتهای پیام/832/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش سپاه حضرت نبی اکرم آموزش و پرورش مقام معظم رهبری استان کرمانشاه دوران کرونا دانش آموزان رشد علمی کشور ما تلاش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۱۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسلمی نائینی: ارائه آموزش‌های تخصصی، مهارتی و دانش‌بنیان توسط جهاددانشگاهی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی امروز، ۳ اردیبهشت‌ماه در افتتاحیه «اولین کنفرانس ملی مهارت ایران» که با حضور محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، در سخنانی با موضوع «جهاددانشگاهی، نهاد آموزش‌های تخصصی و مهارتی و پژوهش‌های کاربردی دانش‌بنیان» گفت: آموزش‌های این نهاد نگاهی کاربردی به مهارت‌آموزی و نیز آموزش توانمندی‌های به‌دست‌آمده از کسب فناوری‌ها در این نهاد دارد و به عبارت بهتر پژوهش و آموزش در جهاددانشگاهی ارتباط تنگاتنگی باهم دارند.

وی با بیان اینکه در دوران قبل از انقلاب استعمارگران اجازه نمی‌دادند که ما در کشور حتی پیش پا افتاده‌ترین وسایل را بسازیم، اظهار کرد: امروز با ایجاد خودباوری ملی و احساس توانایی در عرصه‌های مختلف علم و فناوری، دفاعی، پزشکی و...، نام ایران بر فراز قله‌های افتخار می‌درخشد.

رئیس جهاددانشگاهی در ادامه بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، کشور به مجموعه ساختار‌هایی نیاز داشت تا آرمان‌ها و اهداف موردنظر ملت بزرگ ایران را پیگیری و محقق سازد، تصریح کرد: یکی از این اهداف، توسعه و پیشرفت سریع و مسئله محور علم و فناوری داخلی و تقویت خودکفایی در تولید محصولات و خدمات دانش‌بنیان با پیوست فرهنگ اسلامی ایرانی و در بستر مدیریت جهادیِ مولود انقلاب بود. این هدف متعالی در بطن خود، نیرو‌های عظیم جوان و تحصیلکرده دانشگاهی متکی به سلاح ایمان و باور توانایی ملی را پروراند که جهاددانشگاهی از تأثیرگذارترین مراکزی است که پا در این عرصه گذاشت.

مسلمی نائینی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در رابطه با جهاددانشگاهی گفت: این نهاد که به تعبیر مقام معظم رهبری مولود مبارک انقلاب اسلامی است، با الهام همه‌جانبه از آرمان‌ها این انقلاب بزرگ جهانی و بنیان‌گذار کبیر آن، امام خمینی (ره) تشکیل شده و بر مبنای شناخت مشکلات واقعی و نیاز‌های تخصصی جامعه به دنبال ارائه دانش، فناوری و تجاری‌سازی و ایجاد زیرساخت فرهنگی موردنیاز آن در راستای تحقق الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت دانش‌بنیان است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در سال ۱۳۵۹ با مأموریت گسترش تحقیقات و شکوفایی روحیه نوآوری برای نیل به خوداتکایی، توسعه امور فرهنگی در سطح جامعه و ایجاد پلی میان دانشگاه و بخش صنعتی، خدماتی کشور تأسیس شد، گزیده‌ای از اقدامات و دستاورد‌های ملی و بین‌المللی جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف را برشمرد و عنوان کرد: این نهاد انقلابی از ابتدای تشکیل و طی ۴۴ سال با توجه به فعالیت و اقدامات متعهدانه و جهادگرانه متخصصان خود در حوزه‌های آموزش، پژوهش، فنی مهندسی، کشاورزی، پزشکی، علوم انسانی، فرهنگی و تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان توانسته است همواره پرچم افتخار جمهوری اسلامی ایران را در سراسر دنیا به اهتزاز درآورد.

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به موضوع «حقارت» به‌جای «خودباوری» گفت: در سال ۱۳۵۵ جمعیت دارای تحصیلات عالیه ۳۱۰ هزار نفر، تعداد دانشجویان ۱۷۰ هزار نفر و کشورمان با رتبه علمی ۵۲ در جهان در هیچ عرصه‌ای قطب علمی نبود و محتاج و وابسته به پزشکان و تجهیزات کشور‌های خارجی و همسایه به‌خصوص پاکستان، هند و بنگلادشی بودیم که با خودباوری وضعیت فعلی با آن دوران اصلاً قابل مقایسه نیست.

مسلمی نائینی با اشاره به اینکه حوزه آموزش و کارآفرینی در جهاددانشگاهی نگاهی کاربردی به مهارت‌آموزی و نیز آموزش توانمندی‌های به‌دست‌آمده از کسب فناوری‌ها در این نهاد دارد، افزود: به عبارت بهتر پژوهش و آموزش در این نهاد ارتباط تنگاتنگی باهم دارند.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی ۲ دانشگاه، یک دانشکده، ۶ موسسه آموزش عالی و ۱۵۵ مرکز آموزش مهارتی و تخصصی در سراسر کشور دارد، گفت: دوره‌ها و سطوح آموزشی در جهاددانشگاهی بسیار متنوع است و هر یک، مخاطبان خاص خود را دارد. آموزش عالی، آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت، آموزش کارکنان دولت، آموزش‌های مجازی و از راه دور، آموزش‌های بین‌المللی از جمله مواردی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

وی افزود: همچنین تدوین ۶ سند اشتغال استانی، پیاده‌سازی الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور، تولید منابع بومی‌آموزش زبان انگلیسی با در نظر گرفتن نیاز‌های زبانی و فرهنگی فراگیران مسلمان؛ تشکیل ستاد اشتغال در سال ۱۳۷۷ و تأسیس سازمان همیاری اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و اولین نظام اطلاع‌رسانی بازارکار دانش‌آموختگان؛ انتشار اولین هفته‌نامه بازار کار کشور؛ تأسیس ۳ پارک علم و فناوری، ۲۴ مرکز رشد فناور و حمایت از ۷۸۰ شرکت و واحد فناور و بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان از دیگر فعالیت‌هایی بود که رییس جهاددانشگاهی در این کنفرانس به آنها اشاره کرد.

مسلمی نائینی تعداد فراگیران آموزش‌های تخصصی و مهارتی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی را بالغ بر ۸۰۰ هزار نفر در سال ذکر کرد و گفت: از ابتدای تشکیل مرکز آزمون جهاددانشگاهی تاکنون بیش از ۶۰ آزمون برگزار شده است که بیش از یک میلیون داوطلب در آنها ثبت‌نام کرده‌اند.

رئیس جهاددانشگاهی در بخش دیگری از این کنفرانس به تشریح بخشی از دستاورد‌های شاخص این نهاد در حوزه‌های فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی و اجتماعی، فرهنگی و تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان پرداخت.

 اولین کنفرانس ملی مهارت ایران ۳ و ۴ اردیبهشت‌ با موضوع «آموزش مهارتی پیشران تولید و توسعه اقتصادی» و در محور‌های «حکمرانی آموزش عالی مهارتی، آینده مشاغل و مشاغل آینده، مهارت‌آموزی و برنامه هفتم توسعه، نقش بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مطالعه تطبیقی جایگاه آموزش‌های مهارتی در ایران و جهان» در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار می‌شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رضامراد صحرایی وزیر آموزش‌وپرورش، عرفان خسرویان رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی، مهرداد عظیمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سجاد محمدعلی‌نژاد، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حسین بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی و... برخی از اعضای شورای سیاست‌گذاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • تمام ظرفیت‌های مریوان برای برگزاری کنکور سراسری استفاده می‌شود
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • مسلمی نائینی: ارائه آموزش‌های تخصصی، مهارتی و دانش‌بنیان توسط جهاددانشگاهی
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور