Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح تجهیز شیرآلات بهداشتی و دسترسی به آب سالم در مناطق کمتر بهره‌مند در قالب طرح مسئولیت اجتماعی شرکت شودر از سال 98 آغاز و امسال به پایان رسید.



این طرح در28 نقطه از مناطق کمتر بهره‌مند از شیرآلات بهداشتی دراستان های شهرهای کرمانشاه، اردبیل، کرمان و هوتک های سیستان و بلوچستان اجرا شد.

رضا قره داغی ؛مدیرعامل شرکت شیرآلات شودردر جشن 29 سالگی این شرکت گفت: شودر برای انتخاب این 28 نقطه از مخاطبان خود در شبکه‌های اجتماعی دعوت کرد تا با اطلاع‌رسانی، کمک کنند تا مناطقی که بیش از بقیه نیاز به آب‌رسانی یا تجهیز امکانات دارند مشخص شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود : آبرسانی و تجهیزات آن برای همه جامعه ضروری است اما شودر برای این امر مدارس را در اولویت قرار داده است. در این طرح، تجهیز شیرآلات بهداشتی و دسترسی به آب سالم در مناطق کمتر بهره‌مند در قالب طرح مسئولیت اجتماعی شودر برنامه‌ریزی شده و اجرا می‌شود. تعویض شیرآلات آب‌خوری و سرویس بهداشتی، تعویض شلنگ‌ها و شیرهای مایع دستشویی سرویس بهداشتی، تعویض لوله‌های پلیکا بیرون حیاط، لوله‌کشی کامل آب‌خوری و سرویس بهداشتی و رنگ‌آمیزی محیط از جمله کارهایی هستند که شودر در این طرح انجام می‌دهد.

وی با اظهار امیدواری در این زمینه که شودر بتواند این مسیر را ادامه داده و درآن استوار بماند ادامه داد: شیرآلات بهداشتی شودر از ابتدای فعالیت در راستای کاهش هدررفت منابع آب، و نیز آبرسانی به مناطق محروم فعالیت‌هایی خیرخواهانه و در راستای مسئولیت اجتماعی برند خود انجام داده و این مسیر را ادامه خواهد داد.

مدیرعامل شودردرباره اجرای این طرح گفت:برای انجام طرح در برنامه ای جامع به بیش از 8 هزار نفر نصاب شیرآلات بهداشتی به طور رایگان آموزش دادیم تا بتوانند مشکلاتی که در فرایند نصب شیرآلات بهداشتی باعث هدررفت آب می‌شود را کاهش دهند.

وی یکی از استانداردهای محصولات شودر را استفاده از پرلاتور‌های با کیفیت دانست و گفت: عملکرد پرلاتور در شیرآلات بهداشتی به این شکل است که هنگام باز شدن شیر آب، هوا با آب مخلوط می‌شود و موجب می‌شود علاوه بر اینکه مصرف‌کننده احساس بهتری هنگام مصرف آب داشته باشد، میزان مصرف نیز به طرز چشم‌گیری تا ۵۰ درصد کاهش یابد.

در این مراسم سمیه قره داغی ؛قائم مقام مدیرعامل شودر نیز یا اشاره به اینکه امروزه حفاظت جامع آب به عنوان مجموعه راهکارهای موثر بر بهره‌برداری و استفاده بهینه آب است افزود : این امر در حوزه‌های شهری در بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته و درحال توسعه مورد توجه قرار گرفته است.

وی در حالیکه فعالیت‌های مربوط به حفاظت جامع منابع آب را شامل دو قسمت مدیریت بهره‌برداری و توزیع آب و مدیریت تقاضا و مصرف آب ذکر کرد ،گفت : در این راستا یکی از اهداف اصلی مورد نظر در مدیریت بهره‌برداری و توزیع آب کنترل هدررفت در تاسیسات آبرسانی و شیرآلات بهداشتی است. لذا با توجه به سهم قابل توجه هدررفت در شبکه‌های آبرسانی و شیرآلات، بخش عمده‌ای از سیاست‌های بازدارنده می‌تواند مربوط به حوزه کنترل نشت باشد.

وی یکی از فاکتورهای اساسی تاثیرگذار بر حجم هدررفت آب نوع تجهیزات مورد استفاده و نحوه نصب آنها دانست و ادامه داد: در این راستا می‌توان گفت که به استناد اطلاعات موجود در اغلب شرکت‌های آب و فاضلاب لوله‌های پلی‌اتیلنی دارای بیشترین حوادث و بیشترین میزان نشت است و شیرآلات قدیمی، خراب و کم کیفیت باعث می‌شود نه تنها صرفه‌جویی در مصرف آب اتفاق نیفتد بلکه حجم زیادی از آب مصرفی بدون نیاز به مصرف به فاضلاب انتقال ‌یابد.

طرح تجهیز شیرآلات بهداشتی و دسترسی به آب سالم در مناطق کمتر بهره‌مند در قالب طرح مسئولیت اجتماعی شودر برنامه‌ریزی شده و اجرا می‌شود. تعویض شیرآلات آب‌خوری و سرویس بهداشتی، تعویض شلنگ‌ها و شیرهای مایع دستشویی سرویس بهداشتی، تعویض لوله‌های پلیکا بیرون حیاط، لوله‌کشی کامل آب‌خوری و سرویس بهداشتی و رنگ‌آمیزی محیط از جمله کارهایی هستند که شودر در این طرح انجام می‌دهد.

یادآوری می شود در پایان این مراسم از بنیاد خیریه «الف ب» که در راستای تامین آبرسانی بهداشتی به وسیله شرکت شودر تاسیس شده رونمایی شد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: شودر آبرسانی بهداشتی آب سالم مناطق کمتر بهره مند مسئولیت اجتماعی شیرآلات بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۸۰ درصدی فاز دوم پروژه اصلاح شبکه داخلی ارمو دره شهر

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی صبح پنجشنبه در بازدید از این طرح افزود: این پروژه از محل پروژه‌های جهاد آبرسانی، با همکاری آبفای استان و با استفاده از ظرفیت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) (بسیج سازندگی سپاه استان) در حال انجام است.

وی ادامه داد: این پروژه به طول ۸ کیلومتر و با لوله پلی اتیلنی اجرا می‌شود که از این مقدار ۵ کیلومتر اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یادآور شد: فاز اول این پروژه به طول ۶ کیلومتر طی چند ماه گذشته به اتمام رسیده که با بهره برداری از فاز دوم، جمعیتی افزون بر ۳ هزار نفر از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار برخوردار خواهند شد.

محمدی با اشاره به اینکه ایلام با پیشرفت ۷۶ درصدی پیشگام در پروژه‌های جهاد آبرسانی (طرحی برای رساندن آب به روستاهای بدون آب سالم بهداشتی و یا نیازمند بازنگری در تأسیسات آبرسانی) است، خاطرنشان ساخت: جهاد آبرسانی طرحی است برای رفع تشنگی روستاها که بر اساس آن در فاز اول، ۱۲۸ روستای استان ایلام از نعمت آب پایدار بهره‌مند می‌شوند..

لازم به ذکر است دهستان "ارمو" با جمعیت سه هزار نفر از دهستان‌های شهرستان دره شهر می‌باشد.

کد خبر 6081652

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۵۰۰۰ روستای کشور
  • بهره‌برداری از ۲۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی
  • بهره مندی اهالی روستای هفتوان سلماس از آب سالم و بهداشتی
  • پیشرفت ۸۰ درصدی فاز دوم پروژه اصلاح شبکه داخلی ارمو دره شهر
  • ۵۸۰ روستای آذربایجان شرقی دارای مشکل آبی است
  • آبرسانی به ۵۸۰ روستا در اولویت مدیریت آذربایجان‌شرقی
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومانی برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • ۵۰۰ مدرسه مختلط استان نیازمند سرویس بهداشتی مجهز
  • نحوه تعویض و نصب بی دردسر دستگیره در اتاق و سرویس بهداشتی (فیلم)