Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-03-29@12:52:19 GMT

واکنش کواکبیان به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۱۶۵۳

واکنش کواکبیان به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: رهبر انقلاب گفتند که مشارکت حداکثری گره‌گشای مشکلات کشور است و دولت مهم‌ترین نقش را در افزایش مشارکت مردم دارد.

به گزارش مشرق؛ مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم‌سالاری در همایش خانه احزاب در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دو دبیر سالگرد سید محمد میرمحمدی دبیرکل حزب تمدن و محمدرضا راه چمنی دبیرکل حزب وحدت که بر اثر کرونا جان باختند گفت: نکات مقدماتی برای بهتر شدن و مطلوبیت مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ عرض می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس آموزه‌ها، انتخابات فقط تکلیف نیست، بلکه یک حق است. اگر این را بپذیریم که یک حق است، نظام هم نمی‌تواند برگزار نکند.

کواکبیان تاکید کرد: اگر نظام هم در شرایطی بخواهد انتخابات را به هردلیل برگزار نکند ما باید مطالبه کنیم. هنوز نظام انتخاباتی ما بعد از چند سال حزبی نیست من در مجلس دهم هم خیلی تلاش کردم اما به نتیجع نرسید چرا باید انواع کمیسیون و خانه احزاب داشته باشیم؟

دبیرکل حزب مردم‌سالاری با طرح این پرسش که کدام کشوری خانه احزاب دارد اظهار کرد: اینکه حضرت امام فرمودند که میزان رأی ملت است شعار نیست.

وی ادامه داد: این جمله که میزان رأی ملت است یک شعور فکری است. این جمله در مشارکت حداقلی کاملاً بی مفهوم است. میزان رأی ملت یعنی اکثریت ملت هرچه گفتند آن میزان است. وای بر ما اگر اکثریت ملت شرکت نکنند و به نوعی با انتخابات قهر کنند.

کواکبیان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری بیان کرد: رهبر انقلاب گفتند که مشارکت حداکثری گره‌گشای مشکلات کشور است. واقعاً آنها که مدعی‌اند خط امامی هستند یا مدعی هستند که ذوب در ولایت هستند، باید همکاری کنند تا مشارکت حداکثری محقق شود. باید موضوع مشارکت حداکثری را دنبال کنیم.

دبیرکل حزب مردم سالاری اظهار کرد: برخی می‌گویند با ۳۰ درصد مشارکت هم می‌توان رئیس‌جمهور تعیین کرد و شاید پنهانی می‌گویند به مشارکت حداکثری دامن نزنید؛ اما نگاه عرصه دیپلماسی و بین‌الملل به انتخاباتی که مشارکت در آن بالای هفتاد درصد باشد خیلی متفاوت است با انتخاباتی که مشارکت در آن زیر پنجاه درصد باشد.

وی با تاکید بر اهمیت تقویت اعتماد عمومی اظهار کرد: باید بپذیریم اعتماد عمومی تا اندازه‌ای خدشه‌دار شده، آسیب دیده و کاهش پیدا کرده است. باید تلاش کنیم این اعتماد تقویت شود. تیم جدید بایدن آمده است و برخی می‌گویند باید تلاش کنیم کوچک‌ترین مذاکره یا ارتباطی نباشد، این عدم ارتباط لزوماً ما را به تقویت اعتماد عمومی نمی‌رساند.

کواکبیان ادامه داد: همین امروز شنیدم که مجمع تشخیص مصلحت نظام، بار دیگر تصویب FATF را سه هفته عقب انداخته‌اند. رهبر معظم انقلاب که دستور دادند FATF پیگیری شود. این موضوع در عرصه عمومی کشور تأثیرگذار است.

دبیرکل حزب مردم سالاری با بیان اینکه کسانی که مسئولیت در نظام دارند باید موضوعFATF را پیگیری کنند اظهار کرد: شورای امنیت به دنبال قطع نامه جدیدی درباره مسائل آژانس انرژی اتمی است، ما باید تلاش کنیم این اتفاقات نیفتند و از آن پیشگیری کنیم. اما اینکه یک عده بگویند خداراشکر تا اقبال عمومی از اصلاح‌طلبان کاهش پیدا کند و خودشان به منفعت برسند درست نیست.

وی نقش دولت را مهم‌ترین نقش در افزایش مشارکت مردم دانست و خاطرنشان کرد: اینکه دولت وضعیت معیشتی مردم را بهبود ببخشد، تأثیرگذار است. در همین سه ماه اگر کاری می‌شود برای مردم انجام دهد تا مردم را به مشارکت تشویق کنیم.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا سید محمد میرمحمدی انتخابات ریاست جمهوری 1400 مصطفی کواکبیان خانه احزاب اصلاح طلبان حزب مردم سالاری اصلاح طلبان مجلس دهم دبیرکل حزب مردم سالاری مشارکت حداکثری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۱۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور ضدایرانی در ۸۲ سالگی درگذشت

به گزارش خبرآنلاین خانواده جو لیبرمن روز پنجشنبه مرگ این سناتور و نامزد پیشین پست معاونت ریاست‌جمهوری آمریکا را پس از تحمل عوارض ناشی از سقوط اعلام کردند.

لیبرمن دموکرات برای اولین بار در سال ۱۹۸۸ به سنا راه یافت و در سال ۲۰۱۳ و پس از چهار دوره ۶ ساله حضور در کنگره، بازنشسته شد.

او در سال ۲۰۰۰ معاون «ال گور» در رقابت‌های انتخایات ریاست‌جمهوری آمریکا بود اما آن‌ها در آن سال، انتخابات را به «جورج بوش» باختند. او اولین یهودی بود که برای این پست درنظر گرفته شده بود.

به گزارش ایسنا این سیاستمدار حامی رژیم صهیونیستی همچنین در سال ۲۰۰۴ تلاش کرد نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری شود اما به دلیل حمایت از جنگ عراق، از رسیدن به این هدف ناکام ماند.

لیبرمن پس از آن از دموکرات‌ها فاصله گرفت و در سال ۲۰۰۸ از «جان مک‌کین» در مقابل «باراک اوباما» حمایت کرد اما در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ بار دیگر حامی «هیلاری کلینتون» و «جو بایدن» نامزدهای حزب دموکرات شد.

لیبرمن که پای ثابت سخنرانی در تجمعات گروهک ترویستی منافقین بود، همچنین ریاست گروه «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» را برعهده داشت؛ گروهی که در سال ۲۰۰۸ و برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به یک قدرت هسته‌ای تشکیل شد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888890

دیگر خبرها

  • استقبال پمپئو از احتمال معاونت ترامپ در انتخابات سال جاری
  • اطاله امور در دستگاه های اداری، مانع تولید است
  • مسئولان موانع را از سر راه تولید بردارند
  • تحولات مصر؛ از انتخابات ریاست جمهوری تا بحران اقتصادی
  • شرط هاشمی رفسنجانی برای کاندیداتوری سیدمحمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۰ چه بود؟
  • مقام آمریکایی ضد ایران زمین خورد و مرد!
  • سناتور ضدایرانی در ۸۲ سالگی درگذشت
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • از پشت میله‌های زندان تا کاخ ریاست جمهوری سنگال
  • همنشینی اصلاح طلبان و اصولگرایان زیر یک سقف /کواکبیان: صلح امام حسن یعنی درحکومت نباید، نظر اکثریت مردم نادیده گرفته شود