Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان در این آیین گفت: سند بررسی راهکارهای خروج از رکود بازار صنایع دستی در بحران کرونا به عنوان یک نقشه راه می‌تواند در توسعه این بخش و خروج از مشکلات آن موثر باشد.
سید حسن قاضی عسکر افزود: در عین حال لازم است نهادهای دولتی و غیردولتی تاثیرگذار در صنایع دستی و صادرات آن با تقسیم کار، در این زمینه فعال وارد عمل شویم تا به نتایج مطلوب دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: هم‌افزایی فعالان این بخش از یک‌سو و از سوی دیگر برنامه‌ریزی برای رفع مشکلات اقتصادی و قانونی و پیگیری آن در سطوح استانی و ملی می‌تواند در این عرصه تحول آفرین باشد.
همچنین معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان در گفت ‌و گو با ایرنا، اظهار کرد: بحران کرونا در کشور و جهان شرایطی را بوجود آورد که در بخش‌های مختلف به ویژه صنایع دستی مشکلاتی را بوجود آورد.
محمد عیدی ادامه داد: استان و شهر اصفهان از مراکز صنایع دستی کشور است و بی‌تردید بحران کرونا در وضعیت هنرمندان و صنعتگران دستی اصفهان بیش از سایر نقاط مشهود و ملموس بود.
وی اظهار کرد: از همین رو لازم بود در گام نخست مسائل و مشکلات این بخش احصا شود و در گام بعدی راهکارهای اجرایی و اقدامات عملیاتی برای برون رفت از این مشکلات برنامه‌ریزی شود.
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان تصریح کرد: در همین راستا کارگروه گردشگری استان ماموریتی را به معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان مبنی بر ارزیابی و مساله شناسی بحران کرونا و رکود بازار صنایع دستی و راهکارهای خروج از آن، محول کرد.
وی اضافه کرد: این مساله طی ۲ ماه توسط دفتر پژوهش سازمان فرهنگی، تفریحی ورزشی شهرداری اصفهان و دفتر نمایندگی "کمیسیون ملی یونسکو - ایران" در استان اصفهان بررسی و نتیجه در قالب ویرایش اول این سند تهیه شد.
عیدی گفت: امروز علاوه بر رونمایی از سند، جلسه هم‌اندیشی کنشگران دولتی و غیردولتی صنایع دستی به‌منظور بررسی اقدامات اجرایی برای بهبود وضعیت موجود برگزار شد و شرکت کنندگان در این جلسه از این سند استقبال کردند.
ویرایش اول سند "بحران کرونا و رکود بازار صنایع دستی اصفهان؛ بررسی راهکارهای خروج از رکود" در ۱۳۶ صفحه در ۶ فصل "بررسی جامعه شناختی مساله صنایع دستی در بحران کرونا"، "نگرشی بر مبنای بازاریابی به مساله صنایع دستی"، "نگرشی بر مبنای مدیریت استراتژیک مساله صنایع دستی"، "تحلیل صنایع دستی اصفهان بر مبنای ماتریس سوآت"، "نمونه‌هایی از شیوه‌های مقابله با تاثیرات ناشی از کرونا در جهان در بخش صنایع دستی" و  "ایده‌های کاربردی خروج از رکود" تدوین شده است.

یش از ۷۰ هزار هنرمند صنایع دستی در استان اصفهان فعالیت می‌کنند که در چهار سال گذشته ۴۰ هزار نفر شناسائی و شناسنامه دار شدند.

از ۶۰۲ رشته صنایع دستی شناسایی شده در دنیا ۲۹۹ مورد مربوط به ایران و از این تعداد ۱۹۶ رشته مربوط به استان تاریخی و هنرپرور اصفهان است که تاکنون ۴۰ هزار نفر شاغل در این بخش ساماندهی شدند با احتساب خانواده‌های این افراد معیشت حدود چهار میلیون نفر به صنایع دستی گره خورده است

اصفهان به عنوان دومین شهر جهانی صنایع دستی در طول تاریخ نقش مهمی در رشد و توسعه فرهنگ و تمدن این سرزمین کهن ایفا کرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا شهرداری اصفهان نمایشگاه ملی صنایع دستی اصفهان پروندهٔ خبری گردشگری و میراث فرهنگی نصف جهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا شهرداری اصفهان نمایشگاه ملی صنایع دستی ویروس کرونا شهرداری اصفهان نمایشگاه ملی صنایع دستی اصفهان اخبار کنکور شهرداری اصفهان صنایع دستی دستی اصفهان بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۲۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگذشت هنرمند پیشکسوت صنایع دستی مازندران

حسین ایزدی سرپرست معاونت صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت:استاد عباس نجفی، گنجینه زنده بشری و هنرمند برجسته و پیشکسوت صنایع‌ دستی در رشته آهنگری سنتی درگذشت.

او افزود: این هنرمند به‌عنوان آخرین گنجینه زنده بشری برای حفظ، احیا و ثبت‌ملی هنر و فن چلنگری مازندران در فهرست آثار ناملموس کشور بسیار تلاش کرد.

ایزدی با اشاره به تسلط این هنرمند پیشکسوت به تکنیک خاص در جلنگری، گفت: آهنگری سنتی با استفاده از جوش گِل رس به هم و ساخت ابزار و ادوات کشاورزی یکی از شاخص‌های هنری این هنرمند در ساخت محصولات بوده است.

او، آهنگری را یکی از کهن‌ترین روش‌های فرم دهی فلزات برشمرد و افزود: چلنگری، نوعی آهنگری سنتی است که در آن اشیاء سبک وزن مانند میخ طویله، میخ سرکج، داس، انبر، سیخ، سه پایه، منقل، نعل اسب و جوالدوز ساخته می‌شد

مرحوم عباس نجفی در سال ۱۴۰۰ به عنوان گنجینه زنده بشری در رشته جلنگری، آهنگری سنتی به شماره ثبت ۱۳۴ در فهرست ناملموس ملی ثبت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • برگزاری دوره آموزش تخصصی سفال و سرامیک در استان سمنان
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • برپایی دوره‌های آموزش صنایع دستی در استان همدان
  • برپایی بازارچه در موزه صنایع دستی گلستان
  • صادرات صنایع‌ دستی رونق می‌‌گیرد
  • درگذشت هنرمند پیشکسوت صنایع دستی مازندران