Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-23@07:44:42 GMT

هدف اصلی آمریکا درباره ایران اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۷۵۷۳

آفتاب‌‌نیوز :

پرایس در کنفرانس خبری روزانه خود گفت: کار ما درباره ایران هنوز تمام نشده و در حال حاضر نمی‌توانیم به دولت بایدن در این زمینه نمره‌ای بدهیم. تا زمانی که به خواسته‌های خود درباره ایران نرسیم به تعامل با متحدان خود در این زمینه ادامه خواهیم داد.

وی تاکید کرد: خواسته‌های ما درباره ایران این است که بتوانیم ممنوعیت‌های دائمی و قابل تایید بر برنامه هسته‌ای این کشور اعمال کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام آمریکایی خاطر نشان کرد: کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران بدون آنکه هیچ گشایش دیپلماتیک به وجود آورد، برای ما سودی به همراه نداشت. این سیاست به دنبال آن بود که توافق بهتری با ایران بدست آورد. این سیاست به دنبال نزدیکی آمریکا با متحدانش و تسلیم کردن ایران و نیرو‌های نیابتی اش بود. اما در واقع آنچه رخ داد برعکس این موضوع بود.

پرایس تاکید کرد: با این حال، سیاست فشار حداکثری باعث شد ایران ابعاد مختلف برنامه هسته‌ای خود را گسترش دهد و در نهایت این آمریکا بود که بجای ایران منزوی شد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه افزود: ما با اعلامیه دیوان کیفری بین المللی (دادگاه لاهه) درباره تحقیقات علیه اسراییل مخالف هستیم. اسراییل عضو دیوان لاهه نیست و صلاحیت آن را نپذیرفته است. از این رو، دیوان لاهه نمی‌تواند اقدام به اتخاذ سیاست‌های ضداسراییلی کند.

پرایس مدعی شد: فلسطینی‌ها شرایط یک دولت مستقل را ندارند و به همین دلیل نمی‌توانند به مانند یک کشور عضو دادگاه لاهه شوند و از این طریق به دنبال شکایت از اسراییل باشند.

گفتنی است دادگاه لاهه تحقیقات خود را درباره جنایت جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین آغاز کرده است. این اقدام با واکنش منفی اسراییل و محافل و لابی‌های اسراییلی در کشور‌های غربی شده است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از آمریکا خواسته است به تحریم دادگاه لاهه به منظور فشار علیه این دادگاه ادامه دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: روابط ایران و آمریکا برجام درباره ایران دادگاه لاهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت بایدن ملتمسانه به‌دنبال منصرف کردن ایران از حمله به اسرائیل بود | انتظار عذاب‌آور بایدن در مدت حمله ایران

به گزارش همشهری آنلاین، یک رسانه آمریکایی با ارائه جزئیاتی درباره تلاش دولت بایدن برای جلوگیری از وقوع جنگی تمام‌عیار در منطقه در پی تحقق پاسخ وعده‌داده شده ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی، مطرح کرد که پاسخ ایران طی حملات گسترده پهپادی و موشکی به اراضی اشغالی، بدترین سناریویی بود که نهادهای اطلاعاتی آمریکا متصور شده بودند و واشنگتن ملتمسانه از شرکای منطقه‌ای خود می‌خواست ایران را از انجام دادن حمله‌ای علیه رژیم صهیونیستی منصرف کنند.

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی نوشت: رییس‌جمهور بایدن و تیم امنیت ملی او در ۱۳ آوریل(۲۵ فروردین) با نگرانی فزاینده‌ای در اتاق وضعیت کاخ سفید مانیتورها را تماشا می‌کردند که در ابتدا، ۳۰ موشک و بعد ۶۰ و بیش از ۱۰۰ موشک بالستیک ایرانی را نشان می‌داد که در حال شلیک به سمت اسراییل بودند.

موشک‌های کروز ایران و موجی از پهپادهای به پرواز درآمده بودند و قرار بود همراه با موشک‌های بالستیک به اسراییل برسند؛ شلیک سهمگینی که بایدن و دستیاران او نگران بودند بر توانمندی‌های دفاعی تقویت‌شده‌ای غلبه کند که خودشان و اسراییل یک هفته مشغول آماده کردنش بودند.

پس از این حمله، مقامات آمریکایی گفتند که گستره اولین حمله مستقیم تهران علیه رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی، مطابق بدترین سناریویی بود که نهادهای جاسوسی و اطلاعاتی آمریکا متصور شده بودند؛ این حمله نه‌تنها یکی از متحدان نزدیک آمریکا را تهدید کرد، بلکه تهدیدی نیز برای امیدهای بایدن به جلوگیری از گسترش بحران شش‌ماهه منطقه، یعنی جنگ غزه، به یک جنگ تمام‌عیار منطقه‌ای بود.

بایدن و دستیاران او که ۵:۱۵ دقیقه عصر شنبه در اتاق وضعیت جلسه‌ای برگزار کرده بودند، هنوز مطمئن نبودند که سامانه‌های ضد موشکی اسراییل که با اعزام سامانه‌های ضد موشکی و ضدپهادی آمریکا ده روز پیش از آن تقویت شده بود، بتواند راه رگبار شلیک‌های ایران را سد کند.

همان روز، یکی از مقامات ارشد دولت بایدن گفته بود، «نتیجه استفاده این امکانات دفاعی تا زمانی که قائله ختم نشود، نامعلوم است.»

انتظار عذاب‌آور در مدت حمله ایران، یکی از سخت‌ترین لحظات در بحران ۱۹ روزه‌ای بود که بایدن و تیم امنیت ملی او گرفتارش بودند؛ بحرانی که آن‌ها خود را در آن از آنچه رژیم صهیونیستی و ایران برنامه داشتند در مواقع حساس انجام بدهند، بی‌اطلاع یا نامطمئن می‌یافتند.

کد خبر 846127 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه آمریکا و اسرائیل جوزف بایدن

دیگر خبرها

  • ارمنستان از دیوان لاهه خواست پرونده تبعیض نژادی باکو علیه ایروان را رد کند
  • برنامه هسته‌ای ایران موضوع نشست امروز نیست | به اسراییل پافشاری می‌کنیم به رفح حمله نکند
  • بورل: برنامه هسته‌ای ایران موضوع نشست امروز نیست/ به اسراییل پافشاری می‌کنیم به رفح حمله نکند
  • واکنش وزیرجنگ اسراییل به تحریم آمریکا علیه نظامیان
  • واکنش وزیرجنگ اسراییل به تحریم‌های آمریکا علیه نظامیان صهیونیست
  • دولت بایدن ملتمسانه به‌دنبال منصرف کردن ایران از حمله به اسرائیل بود | انتظار عذاب‌آور بایدن در مدت حمله ایران
  • شیخ زکزاکی: از حمله ایران به اسراییل از خوشحالی گریه کردم
  • سناتور آمریکایی، دادگاه لاهه را به نفع اسرائیل تهدید به تحریم کرد
  • هشدار به قضات لاهه؛ اگر در کنار ایران و حماس و متحدان پوتین بایستید تحریم خواهید شد!
  • تقدیر ایران از ابتکار تاریخی آفریقای جنوبی در اقامه دعوی علیه رژیم صهیونیستی