Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@20:14:52 GMT

فارغ‌التحصیلان بیکار محصول سیستم غلط آموزشی هستند

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۷۸۳۶

فارغ‌التحصیلان بیکار محصول سیستم غلط آموزشی هستند

آیت الله ناصری امام جمعه یزد گفت: وجود تعداد زیاد فارغ التحصیل بیکار در جامعه محصول سیستم غلط آموزشی است که به جای تقویت قدرت خلاقیت و نوآوری، سیستم «بخوان، حفظ کن، نمره بگیر» را نهادینه کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، آیت‌الله محمدرضا ناصری صبح امروز در دیدار با مدیر و معاونان مدرسه مطهری یزد با اشاره به اینکه غربی‌ها تفکر، تعقل و تدین را از سیستم آموزشی حذف کرده اند، اظهار داشت: این اتفاق به خاطر این رخ داده که مردم و کشور ما رشد جدی نداشته باشند و همیشه عقب‌تر از آنها حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: تدین، تعهد به دنبال دارد و اگر دانش آموزان نخبه با تدین رشد کنند، نسبت به پیشنهادات وسوسه انگیز غربی‌ها بی‌تفاوت خواهند بود و علم خود را برای خدمت به مردم و کشور خود به کار خواهند گرفت.

ناصری در مورد عنصر تفکر نیز بیان کرد: اگر به سیستم برنامه ریزی دروس در مدارس توجه کنید، از دوران پیش دبستانی تا زمان فارغ التحصیلی از دانشگاه، هیچ ساعت و فعالیتی برای تقویت قدرت تفکر آنها در نظر گرفته نشده و با سیستم «بخوان، حفظ کن، نمره بگیر» پیش رفته‌اند و بعد از 16 سال درس خواندن، در نهایت هم بیکار هستند.

امام جمعه یزد ادامه داد: اگر سیستم به نحوی بود که «بخوان، فکر کن، نوآوری داشته باش و تولید کن» را در دانش آموزان نهادینه می‌کرد، امروز با این همه فارغ التحصیل بیکار مواجه نبودیم.

وی با اشاره به اینکه این سیستم، نگرش دانش آموزان را سطحی پیش برده بود، افزود: بعد از انقلاب امام خمینی(ره) با شعار ما می‌توانیم تا حدی این سیستم را متحول کرد اما هنوز جای کار بسیاری دارد و این تحول باید به شکل جدی توسط مربیان و معلمان در مدارس اجرا شود.

ناصری عنوان کرد: پشرفت‌هایی که در حوزه دانش هسته‌ای، نظامی و پزشکی رخ داد از همین شعار نشأت گرفت و این نشان دهنده آن است که در کشور ما افراد خوش فکر و با استعداد بسیاری وجود دارد اما سیستم نادرست آموزشی غربی‌ها، سالیان سال آنها را از پیشرفت باز داشته بود.

امام جمعه یزد اظهار داشت: سیستم آموزشی راهکاری برای حل مشکلات زندگی به دانش آموزان برای زندگی آینده خود ارائه نداده و این امر مشکلاتی را حتی در زندگی افراد به دنبال داشته است.

وی تاکید کرد: این شیوه‌ها باید در مدارس اصلاح شود و تدین و تفکر و تعقل به سیستم آموزشی باز گردد.

ناصری عنوان کرد: اگر قدرت تعقل در دانش آموزان تقویت شود، از همان ابتدا متوجه خواهند شد که دوست و دشمن کدامند بنابراین حتی اگر در معرض باطل قرار بگیرند، آن را انتخاب نمی‌کنند زیرا قدرت تشخیص حق از باطل و خوب از بد را دارند.

وی با تاکید بر ضرورت رشد عقلانیت که در قرآن کریم نیز بیش از 20 آیه برای آن آمده است، افزود: رشد عقلانیت نه تنها در زندگی فردی بلکه در زندگی اجتماعی افراد و سرنوشت ملت‌ها نیز تاثیرگذار خواهد بود بنابراین رشد و تقویت عقلانیت در مدارس از ضرورت‌هایی است که باید دنبال شود.

در این نشست، مدیر مدرسه مطهری نیز با اشاره به مشکلات نقشه مدرسه در دست احداث بیان کرد: فضای فعلی این مدرسه مناسب نیست و باید در نقشه و اجرا تجدیدنظر شود و با وجود زمین 2 هزار و 500 متری، استفاده مناسبی از فضا نشده است.

انتهای پیام/خ

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه شهر دار الخلافۀ ناصری تهران + عکس

تین نیوز

در سی سال قبل مسیو کرشیش (August Karl Krziž) نمساوی (اتریشی)  و معلم توپخانه مدرسه مبارکه دارالفنون به استمداد شاگردان خود نقشه ای از تهران برداشت که ابعاد آن را به قدم پیموده بودند و زوایا را به تقریب گرفته بودند که اعتبار علمی نداشت و تخمینی بود. معهذا برای اشخاصی که بخواهند سی سال قبل تهران را ببینند مفید است. بعضی عمارات وسیعه اعیان و ... را مهندسین مکرم رفتند اذن بطلبند که نقشه بردارند صاحبان آنها بهر ملاحظه خود اذن ندادند و محل عمارت آنها بیاض و ساده ماند.

و در این تاریخ هزار و سیصد و نه (هجری قمری برابر با ۱۲۷۰ خورشیدی) که حسب الامر اعلی مقرر شد که نقشه دارالخلافه به زیور طبع درآید، تغییرات کلیه که در وضع عمارات راه یافته بود مجددا اصلاح شد و مقرب الحضرة العلیه سلیمان خان سرهنگ مهندس ، ولد خداداد خان و معلم جزو ریاضی مدرسه با مرکب چاپ نقشه را با کمال دقت نقل نمود و متحمل زحمات آن گردید. پس این نقشه مطابق است با وضع شهر دارالخلافه در تاریخ محرم سنه ۱۳۰۹ (مرداد ۱۲۷۰) 

 اعلان لازم الاذعان 

طبع این نقشه بدون اطلاع و اجازه اداره جلیله وزارت علوم قدغن است و ممنوع، به هر قسمی از اقسام، 

خواه به زبان فارسی یا عربی یا فرانسه غیره، و خواه به همین اندازه یا کوچکتر و بزرگتر، و خواه در داخل مملکت ایران و خواه در ممالک خارجه. 

 مخبرالدوله وزیر علوم 

لینک دانلود نقشه تهران ناصری مورخ ۱۲۷۰ خورشیدی

عمل سلیمان خان سرهنگ مهندس و معلم ریاضی

مقیاس نقشه یک جزو از چهار هزار جزو است

بحسب متر فرانسه

بحسب ذرع شاه

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • نقشه شهر دار الخلافۀ ناصری تهران + عکس
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • ضرورت توجه به افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری