Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-25@00:11:00 GMT

بیمارستان ها باید مستقل شوند

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۷۹۱۵

بیمارستان ها باید مستقل شوند

ایران اکونومیست-معاون درمان وزارت بهداشت، به تشریح وضعیت بیمارستان های کشور در دوران مدیریت کووید ۱۹ پرداخت.

قاسم جان بابایی، صبح پنج شنبه چهاردهم اسفند ۹۹ در کنگره دیجیتال مدیریت کووید ۱۹، گفت: رؤسای بیمارستان‌های کشور نقش فرمانده در مقابله با کرونا را عهده دار بوده اند.

وی با اشاره به گذشت یک سال از پاندمی کرونا در کشور، افزود: هنوز ایراداتی در اجرای برنامه‌های بیمارستانی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جان بابایی تاکید کرد: باید یاد بگیریم که مستند سازی از کارهایی که در بیمارستان‌ها انجام می‌دهیم، داشته باشیم. زیرا، ذهن ما توانایی نگه داری همه امور و برنامه‌ها را ندارد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از مهم‌ترین معضلات جامعه پزشکی ما، عدم مستند سازی است.

وی افزود: برای اصلاح امور و روش‌های خدمت در بیمارستان‌ها نیازمند مستند سازی هستیم. چون باید بدانیم بر چه اساسی می‌خواهیم رفتار خودمان را اصلاح کنیم.

معاون درمان وزارت بهداشت به وضعیت بخش‌های آی سی یو بیمارستان‌ها اشاره کرد و گفت: ما باید بخش‌های آی سی یو را بر اساس درسنامه های دنیا مدیریت کنیم.

وی ادامه داد: بیماران باید بر اساس شرایطی که دارند در بخش‌های آی سی یو بستری شوند.

جان بابایی افزود: ما درس آموخته‌های زیادی از دنیا داشته ایم و نباید با تعصب برخورد کنیم. زیرا، نگاه متعصبانه شروع یک غفلت و شکست دیگر است.

وی گفت: ما تجربه‌های موفق داشته ایم و درس آموخته‌هایی از دنیا کسب کرده ایم که باید آنها را به کار بگیریم.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: کادر درمان ما نقطه قوت و ضعف ما هستند. خیلی از مداخلات ما باید کوتاه مدت باشد تا جواب بگیریم.

وی بر ساماندهی منابع تاکید کرد و گفت: بیمارستان‌های کشور باید مستقل شوند تا بتوانند زنجیره‌ای عمل کنند.

جان بابایی افزود: تا زمانی که نظام اقتصادی و مالی بیمارستان‌ها اصلاح نشود، نتایج کارها موفقیت آمیز نخواهد بود.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: تعرفه‌ها ایراد اساسی دارند و قیمت خدمات باید بر اساس سختی کار تعیین شود نه رشته پزشکی.

وی گفت: نظارت اعتباربخشی ما کافی نیست و باید بر اساس شاخص‌های حیاتی و بیمار محور باشد.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون درمان وزارت بهداشت بیمارستان ها جان بابایی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۷۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

وی متذکر شد: آخرین جلسه مجلس در این مورد در ۱۹ دی ماه سال گذشته برگزار شد که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد. همچنین مقرر شد ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیماران بپردازند که این اتفاق رخ نداده و تقریباً پرداختی از بیمه و بیمار به صورت برابر است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین اشکال در این زمینه به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد، گفت: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرده است.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: همچنین سازمان برنامه و بودجه ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده و سازمان تأمین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است که باید این موارد رسیدگی شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: علاوه بر جلسات صحن مجلس، بنده نیز برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای با مسؤولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسؤولیت دارند، تصریح کرد: بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

کد خبر 6086082 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • پلمب مطب یک دندانپزشک قلابی در بروجرد
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است