Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید علی جمالیان» رئیس بیمارستان شهید لواسانی در گفت‌وگویی با اشاره به وضعیت مراجعات کرونایی این بیمارستان، بیان کرد: پیش‌بینی من برای عید این است که شرایط مثل سال گذشته می‌شود، همانطور که در تعطیلات عید سال گذشته یک دفعه شیوع زیادی داشتیم.

وی ادامه داد: البته هنوز تکلیف سفرهای عید خیلی مشخص نشده و اگر شرایط خوب کنترل نشود، ما قطعا یک اپیدمی خواهیم داشت و مراجعه‌های کرونایی شلوغ‌تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالیان افزود: در نظر بگیرید هر چقدر هم محدویت هایی در نظر گرفته شود، اما خیلی وقت‌ها بی‌مهری‌هایی از طرف هموطنان اتفاق می‌افتد که فشار آن به بچه‌های درمان وارد می‌شود و تقاصش را باید نیروهای پزشک و پرستار بدهند.

وی ادامه داد: پیش از این شرایط خیلی خوب شده بود، ولی در یک الی دو هفته‌ی اخیر که تشدید بیماری را در کشور داشتیم، طبیعتاً در بیمارستان ما هم مراجعات افزایش پیدا کرد.

رئیس بیمارستان شهید لواسانی در مورد علائم ویروس جهش یافته در مراجعه کنندگان به بیمارستان، گفت: نمی‌توان با قطعیت بگوییم که افراد مبتلا درگیر ویروس جهش یافته‌ی انگلیسی شدند یا ابتلا به ویروس‌های قبلی بوده،در هر حال ابتلا به ویروس کرونا اتفاق افتاده است و حتی با قطعیت در مورد علائم بالینی هم نمی‌توان توضیحی داد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ویروس قبلی ایمنی خوبی در جمعیت ایجاد کرده بود، می‌توان این موضوع را در نظر گرفت که در برابر ویروس جدید ایمنی کمی وجود دارد و برای همین ابتلاهای آن بیشتر است.

رئیس بیمارستان شهید لواسانی در مورد سن مراجعه کنندگان افزود: جوان‌ها در کل مراجعه‌ی کم‌تری دارند و افراد سن بالا درگیری‌های بیشتری دارند چون در هر حال افراد سالمند درگیری‌های بیشتری دارند، در حالی که جوان‌ها شاید مبتلا شوند و اصلا کارشان به مراجعه‌ی بیمارستانی نرسد.

جمالیان با اشاره به اهمیت تزریق واکسن کرونا به کادر درمان بیمارستان، گفت: ما از روز اول شیوع کرونا در خط مقدم بودیم، ولی تازه پریروز به اندازه بیست دوز واکسن برای بیمارستان آوردند که در برابر هزار پرسنل خیلی کم است.

وی افزود: به ما گفتند اولویت با بیمارستان‌های دانشگاهی است، ما هر روز خواهش و تمنا می‌کردیم و کادر درمان بیمارستان از من گله داشتند که ما هم در خط مقدم کرونا فعالیت کردیم و الان که زمان تزریق واکسن شده، اولویت به درستی به ما داده نشده است.

جمالیان ادامه داد: تزریق واکسن برای کادر درمان خیلی از بیمارستانها آغاز شده، ولی بیمارستان ما کاملا مورد بی‌مهری قرار گرفته است و تا پیش از این قول قطعی به ما داده نشده بود و می‌گفتند، فعلا اولویت با بیمارستان‌های خودمان است.

وی در موردفعالیت کادر باردار بیمارستان در زمان شیوع کرونا، گفت: ما در زمان شیوع کرونا به شکلی برنامه ریزی کردیم تا کسانی که شرایط خاصی دارند، مثل افراد باردار در بخش‌های دیگر قرار بگیرند، یعنی افراد آسیب پذیر و شکننده در بخش‌های ایمن‌تر هستند و تا الان در این زمینه مشکلی نداشتیم.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بیمارستان شهید لواسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا

حسین کرمانپور درباره بیماری‌هایی که در فصل بهار شیوع دارد، گفت: در فصل بهار بیشتر آلرژی شیوع دارد و اغلب مراجعه‌ها به ما توسط افرادی است که دچار آبریزش بینی و عطسه شدند و فکر می‌کنند سرما خورده‌اند در حالی که به آلرژی دچار شدند و چنانچه خودشان را از عوامل آلرژی زا دور کنند بهبود پیدا می‌کنند و به مصرف دارو احتیاج ندارند، اما آن‌هایی که سال‌هاست دچار این عارضه هستند باید دارو مصرف کنند.

وی ضمن اشاره به سرد و گرم شدن هوا در فصل بهار ادامه داد: ممکن است افراد به دلیل سرد و گرم شدن هوا در پوشیدن لباس مناسب اشتباه کنند، گرچه سرما و گرما هیچ تاثیری در ابتلا به بیماری‌ها ویروسی ندارد اما به سبب واکنش‌هایی نظیر تجمع افراد در کنار یکدیگر، بستن پنجره و نبودن تهویه مناسب می‌تواند افراد را مستعد ابتلا به بیماری‌های ویروسی و باکتریال کند، از این رو توصیه می‌شود تا ۱۵ اردیبهشت که ممکن است این وضعیت آب‌وهوایی ادامه پیدا کند چه در خانه و چه بیرون از خانه مراقب پوششمان باشیم به ویژه اینکه سرمای هوای می‌تواند موجب آسیب به عضلات و بدن درد نیز شود.

رئیس اورژانس بیمارستان سینا افزود: نکته دیگری که در این فصل با آن رو به رو هستیم این است که افراد به سبب گرم و سرد شدن هوا به صورت منظم مایعات نمی‌نوشند و هنگام گرما مایعات بیشتر و هنگام خنک شدن هوا مایعات کمتری استفاده می‌کنند که می‌تواند افراد را مستعد سردردهای گذرا کند، هنگامی که مایعات بدن کم شود ممکن افراد دچار سردردهای کوتاه مدت و درد عضلات شوند و از این رو توصیه می‌شود افراد چه در هوای گرم و چه در هوای سرد روزانه بین ۵ تا ۸ لیوان آب مصرف کنند تا دچار این عوارض زودگذر نشوند.

کرمانپور با بیان اینکه علاوه بر پاییز و زمستان اوایل فصل بهار و اواخر تابستان نیز فصل شیوع آنفلوآنزای فصلی است، توضیح داد: از جمله علائم این بیماری تب، بدن درد، آبریزش بینی، سردرد و سرفه است و ما هر سال در این فصل با پیک مختصری از آنفلوآنزا نیز مواجه هستیم، همچنین در حال حاضر با افزایش بیماری‌های تنفسی از جمله آنفلوآنزا، سرماخوردگی و کووید رو به رو شده‌ایم که دلیلش افزایش سفرهاست که منجر به جابه‌جا شدن ویروس می‌شود و این جابه‌جایی می‌تواند پیک‌های کوتاه مدتی را ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه این بیماری‌ها برای افراد جوان و افرادی که دچار بیماری‌های زمینه‌ای نیستند مشکل خاصی به وجود نمی‌آورد و مثل سرماخوردگی بروز پیدا می‌کند، بیان کرد:، افراد سالمند، اشخاصی که دچار بیماری‌های مزمن و زمینه‌ای هستند و مبتلایان به دیابت باید مراقب این بیماری‌ها باشند، استفاده از ماسک و شست و شوی دست‌ها در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها عفونی بسیار موثر است.

رئیس اورژانس بیمارستان سینا عنوان کرد: متاسفانه گاهی دستمال‌هایی که هنگام بیماری به ویژه توسط کودکان استفاده می‌شود در خانه و مدارس پراکنده شده و پس از جمع آوری نیز در فضای بسته نگهداری نمی‌شود، این مسئله می‌تواند در انتقال بیماری به اعضای خانواده و سایر دانش‌آموزان موثر باشد و به همین دلیل توصیه می‌شود هم در خانه و هم در مدارس به دانش‌آموزان در این مورد آموزش کافی داده شود و به آن‌ها گفته شود که دستمال‌های آلوده را در مکانی سربسته بگذارند.

منبع: خبرگزاری میزان

دیگر خبرها

  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • این بیماری هنوز دنیا را تهدید می‌کند؟
  • آبله یک تهید برای جهان؟
  • آیا آبله هنوز برای دنیا یک تهدید محسوب می‌شود؟
  • افزایش ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی در استان بوشهر
  • عفونت های تنفسی و موارد بستری در بوشهر افزایش یافت
  • افزایش بیماران عفونت‌های حاد تنفسی در استان بوشهر
  • کشور در محاصره ۳ ویروس و مسئولان در بیخیالی | در هفته چند نفر می‌میرند؟