Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم،‌ حجت‌الاسلام روحانی رئیس جمهور روز پنجشنبه و در آستانه روز ملی درختکاری و هفته منابع طبیعی، یک اصله نهال سیب در محوطه باغ گیاه‌شناسی ملی ایران غرس کرد.   رئیس‌جمهور پس از کاشت نهال در سخنانی با تأکید بر اینکه حفظ و گسترش درختان و مراتع کشور به معنای امنیت غذایی و ملی است، اظهارداشت: روز درختکاری و هفته منابع طبیعی برای آگاه‌سازی جامعه بویژه نسل جوان نسبت به اهمیت درخت و مرتع، حفظ آب و خاک و سالم بودن هوای تنفس بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  روحانی با اشاره به اینکه روز ملی درختکاری یک روز نمادینی است که نباید تنها در یک روز در پی کاشت درخت باشیم، ادامه داد: درخت مایه حیات و نشاط و زندگی بشر است و برای شهرها و روستاها زیبایی می‌آفریند.   رئیس جمهور همچنین به خدمات و اقدامات دولت‌های گذشته در زمینه حفظ محیط زیست و درختکاری در کشور اشاره و تأکید کرد: در دولت تدبیر و امید اقدامات بسیار ارزشمندی در زمینه حفظ آب و خاک انجام شد و در زمینه جنگل‌کاری از 770 هزار هکتار به 950 هزار هکتار رسیدیم که این روند مهم باید همچنان ادامه یابد.    روحانی ایجاد دوره‌های تنفس برای جنگل‌های کشور را بسیار مهم توصیف و تصریح کرد: حفظ درخت در کنار درختکاری باید ادامه یابد و همچنین باید جلوی درخت‌زدایی گرفته شود و نباید اجازه دهیم به جای باغ و درخت ساختمان‌سازی انجام شود.   رئیس جمهور با بیان اینکه ایران ذاتاً کشوری ثروتمند است اما در طول قرن‌های قبل نسبت به درختکاری و درخت افراط صورت گرفت، افزود: باید نسبت به مسأله درخت نیز، احسان و نیکوکاری داشته باشیم و اجازه ندهیم جنگل‌هایی همانند هیرکانی که از لحاظ تاریخی و تمدنی مهم هستند از دست برود.    روحانی زراعت چوب را یکی از راه‌های مهم برای جلوگیری از بین رفتن جنگل‌ها و باغات در کشور توصیف و تأکید کرد: باید نیاز چوب کشور از مسیر صحیح زراعت چوب تأمین شود که این مهم به درآمدزایی، اشتغال‌زایی، ثروت‌آفرینی و هوای پاک کمک می‌کند.   رئیس جمهور ترویج زراعت چوب را یکی از افتخارات دولت تدبیر و امید برشمرد و از مسئولان ذیربط درخواست کرد تا در زمینه ترویج این صنعت تلاش و اقدامات لازم را انجام دهند. همچنین از جنگل‌بانان به عنوان سربازان خط مقدم حراست از جنگل‌ها قدردانی کرد.   روحانی با تأکید بر اهمیت خاک و آب و همچنین ضرورت تلاش بیشتر برای جلوگیری از فرسایش خاک ادامه داد: خاک و آب بسیار ارزشمند و غیرقابل جایگزین است.   رئیس جمهور همچنین به تلاش‌های دولت و وزارت جهادکشاورزی در زمینه آبخیزداری و آب‌خوان‌داری اشاره کرد و ادامه داد: برای جلوگیری از گرد و غبار و ریزگرد چاره‌ای جز درختکاری نداریم و اقدامات انجام شده در استان خوزستان در این زمینه بسیار بزرگ و حائز اهمیت است.    روحانی ادامه داد: باید همه طوایف در کشور کاری کنند که یک درخت برای آنها باشد و یک نوجوان یک درخت را به نام خود بکارد.   رئیس جمهور با بیان اینکه کاشت درخت در دین اسلام همواره تشویق، تأکید و ترغیب شده است، گفت: امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) در روزهایی از سال به احداث قنات و درختکاری مشغول بودند و پیامبر بزرگوار اسلام(ص) در اهمیت درختکاری می‌فرمایند که اگر کسی احساس کرد روز قیامت نزدیک است و در حال غرس یک درخت است ابتدا باید آن درخت را بکارد.   روحانی با قدردانی از تلاش‌های وزارت جهاد کشاورزی برای تأسیس باغ گیاه‌شناسی ملی ایران، تأکید کرد: باید مردم تشویق شوند از این مکان بازدید کنند چرا که این مکان از لحاظ تنوع درختان از بخش‌های مختلف دنیا بسیار ارزشمند است و مکانی سالم و مناسب برای گردشگری و آشنایی با طبیعت است.   رئیس جمهور از صدا و سیما درخواست کرد تا با پخش برنامه‌های مناسب مردم را به بازدید از باغ گیاه‌شناسی ملی ایران تشویق کند.   روحانی ادامه داد: در سال‌های آغاز دولت آرزو می‌کردم که این مکان توسعه یابد که متأسفانه خانه‌سازی پیشی‌گرفت و جلوی توسعه این باغ گیاه‌شناسی گرفته شد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور حفظ و گسترش درختان باغ گیاه شناسی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۸۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا خشکاندن و آب ندادن به درختان جرم است؟
  • دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • غرس ٣٥٠ اصله درخت مثمر زیتون به شکرانه تحقق وعده صادق
  • پیشنهاد شهروند نی ریزی برای جلوگیری از خشکسالی در پی خشک شدن درختان پسته
  • شهرهایی که درختان را اولویت قرار دادند
  • باغداران مبارزه به موقع با آفات درختان مرکبات را جدی بگیرند
  • تحقق ۱۱۰ درصدی پویش درختکاری به همت اعضای جوان هلال احمر خراسان جنوبی
  • رصد اقدام دستگاه‌های اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • رصد اقدام های دستگاههای اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور