Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-24@20:36:09 GMT

پیشگیری از گسترش سرطان ریه با جینسینگ قرمز

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۹۰۳۲

پیشگیری از گسترش سرطان ریه با جینسینگ قرمز

جینسینگ، داروی طبیعی قدیمی و از داروهای اصلی طب آسیایی است. درحالی‌که این ریشه گیاه دارای چندین استفاده به‌عنوان مکمل غذایی است، نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد، (با چند اصلاح در این گیاه) می‌تواند از گسترش سرطان نیز جلوگیری کند.

محققان کره جنوبی کشف کردند که جینسینگ قرمز در صورت درمان با فرآیند مایکروویو خاص می‌تواند متاستاز سرطان ریه را مهار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جینسینگ در سه نوع اصلی، تازه، سفید و قرمز وجود دارد. جینسنگ قرمز و سفید حداقل باید پنج سال قبل از استفاده رشد کنند. ریشه جینسنگ سفید فرآوری نشده است اما جینسینگ قرمز کره‌ای، بخارپز شده و خشک می‌شود.

محققان می‌گویند: ترکیب و فواید مصرف جینسنگ قرمز بر اساس نحوه پردازش ریشه متفاوت است.

در این تحقیق دکتر جونگیوب هام از موسسه علوم و فناوری کره (KIST) و دکتر هیونسوک کو از مرکز پزشکی سئول‌اسان کشف کردند که دو عامل اصلی در جینسنگ قرمز وجود دارد که می‌تواند از ایجاد سلول‌های سرطانی در سایر قسمت‌های بدن جلوگیری کند.

این تیم می‌گوید: Rk۱ و Rg۵، مواد فعال موجود در جینسینگ قرمز، پروتئینی را که سلول‌های سرطانی ریه را گسترش می‌دهد، مهار می‌کند.

دکتر هام روش جدید مایکروویو را برای پردازش جینسینگ قرمز ایجاد کرده است. محققان اظهار کردند: در این روش نیز از اصول اولیه اجاق مایکروویو معمولی در آشپزخانه ‌استفاده می‌شود. در مقایسه با بخارپز شدن و خشک کردن جینسنگ قرمز، این روش پردازش جدید، غلظت Rk۱ و Rg۵ را بیش از ۲۰ برابر افزایش می‌دهد.

نتایج مطالعات قبلی نشان داد: جینسینگ قرمز فرآوری‌شده به این روش (KMxG) در برابر سرطان‌های پروستات، دهانه رحم و پوست موثر است. همچنین دارای قدرت محافظت در برابر آسیب ناشی از مصرف دارو بر کلیه است.

جینسینگ قرمز چگونه می‌تواند سرطان ریه را سرکوب کند؟

محققان می‌گویند: هنگامی که سلول‌های طبیعی از بافت‌های اصلی جدا شوند، ازبین می‌روند. سلول‌های سرطانی توانایی حرکت به سایر بافت‌های بدن و رشد را دارند؛ این فرآیند متاستاز است که درمان‌های سرطانی سعی در جلوگیری یا کند کردن آن دارند.

نتایج تحقیق کنونی نشان می‌دهد، پروتئین سیتوکین    TGF-β۱ مانند یک چراغ سیگنالینگ در برابر سرطان عمل می‌کند و موجب تحریک سلول و حتی باعث پیشرفت عملکردهای مشابه سلول‌های بنیادی در سلول‌های سرطانی می‌شود. درمان سلول‌های سرطانی ریه با ترکیبات اصلی جینسینگ قرمز به طور موثر این عملکردهای ایجاد شده توسط TGF-β۱ را متوقف می‌کند.

دکتر هام بیان کرد: اگرچه قبلا نشان داده شده بود که اجزای جینسنگ قرمز سلول‌های سرطانی را از بین می‌برد، اما این مطالعه ثابت کرد که این اجزای جینسینگ قرمز اثرات ضد سرطانی دیگری نیز دارند و می‌توانند متاستاز سرطان ریه را مهار کنند. این شواهد علمی ممکن است منجر به تولید داروهای ضدسرطان حاصل از محصولات طبیعی در آینده شود.

وی در ادامه افزود: ازآنجاکه ما می‌توانیم با استفاده از روش‌های پردازش مایکروویو مانند روش تولید KMxG، محتوای عناصر فعال جینسینگ قرمز را کنترل کنیم، ممکن است با این روش مواد کاربردی سفارشی برای بیماری‌های مختلف نیز ایجاد شود.

نتایج این مطالعه در مجله تحقیقات جینسینگ (Ginseng Research) منتشرشده است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سلول های سرطانی سرطان ریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۹۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ مجدد باتری پهپادها در حین پرواز / طول عمر پهپادها با سلول‌های خورشیدی پروسکایت

پهپادهای مجهز به صفحات خورشیدی از نور خورشید برای شارژ مجدد باتری‌های خود استفاده می‌کنند. با این قابلیت می‌توانند در هنگام پرواز نیز باتری‎های خود را شارژ کنند. این موضوع بدین جهت اهمیت دارد که دریافت خودکار انرژی در طی مسیر پرواز، به حفظ عملکرد مستقل و مناسب پهپاد، آن هم برای مدت زمان نسبتا زیاد، کمک می‌کند؛ چرا که نیاز شارژ مجدد باتری‎های پهپادها در ماموریت‌های عملیاتی به ویژه در موقعیت‌های دور یا غیرقابل پیش‌بینی بیش از پیش احساس می‌شود.

پژوهشگران دانشگاه "یوهانس کپلر لینز" فناوری‌هایی را توسعه داده‎‌اند که می‎توان از آن در ساخت پهپادهای جدید با چنین قابلیت‎هایی استفاده کرد. ابداع و توسعه استفاده از سلول‌‎‎های خورشیدی بر روی پهپادهایی با داشتن طیف متنوعی از ماموریت‎ها مثل ماموریت‌های شناسایی نظامی یک قابلیت بسیار مناسب می‎باشد؛ چرا که سلول‎های خورشیدی انعطاف پذیر و در تولید انرژی برای مدت زمان زیادی خودکفا است. صفحات خورشیدی "دو بعدی" و یا "سه بعدی پروسکایت" از جمله این ابداعات فناوری پهپادهای مدرن می‌باشد. پایداری نسبتا بالا و توان خروجی تا حدود 45وات، از جمله ویژگی‎های قابل توجه این صفحات است که عملکرد پیشرفته‎‌ای را ارائه می‌دهد. این میزان چگالی توان، باعث تمایز این صفحات از سایر فناوری‌های خورشیدی شده است.

انعطاف پذیری صفحات خورشیدی با پروسکایت

محققان با تحقیق بر روی مواد جدید به ماده تازه‌ای به نام "پروسکایت" روی آورده‌اند که توانایی ساخت سلول‌های خورشیدی فشرده و انعظاف پذیر را به آنها می‎دهد. سلول‌های خورشیدی پروسکایت انرژی خورشیدی ارزان‎تر و با کارایی بیشتر را ارائه می‌دهند و در تبدیل نور خورشید به الکتریسیته برای حرکت پیشران پرنده‎هایی همچون پهپادها بسیار خوب هستند. یکی دیگر از ویژگی‌های این سلول‎ها پوشش چرخشی و چاپ جوهرافشان آنهاست که نسبت به سلول‎های سیلیکونی متمایز هستند؛ ضمن اینکه روش‎های تولید آنها ساده‎‌تر و مقرون به صرفه‌تر است؛ چرا که ضخامت سلول‌های خورشیدی دو بعدی یا سه بعدی پروسکایت با بازدهی۲۰.۱ درصد و انعطاف‌پذیری بسیار مناسب کمتر از۲.۵ میکرومتر می‎باشد.

همچنین مدارهای الکتریکی مستقل سلول‌های خورشیدی بسیار سبک و منعطف هستند که 20 برابر نازک‌تر از تار موی انسان است و هرجایی که نور خورشید باشد، برق لازم وسایل مختلف الکترونیکی را تامین کند. استفاده ازمواد فتوولتائیک قدرتمند با بسترهای پلاستیکی شفاف ترکیب شده باعث مقاومت خوبی در برابر نفوذپذیری حرارت و رطوبت می‌شود. به این دلیل که ساخت سلول‌های خورشیدی با قابلیت انعطاف پذیری زیاد، بسیار پایدار و مطمئن با توان برتر نسبت به وزن به محاسبات ظریفی نیاز دارد.

مسئولان این پژوهش صنعتی گفته‎اند:«فتوولتائیک‌های سبک ، سازگار و بسیار مناسب و توانمند، توانایی تولید و توسعه نسل بعدی فناوری این سامانه‎های پیشران خورشیدی را برای ما آسان‌تر می‎کند.»

همچنین، پژوهشگران این پژوهش گفته‌اند:«رویکرد دو مرحله‌ای در ساخت سلول‌های خورشیدی با فناوری پروسکایت، به شکل قابل توجهی پایداری عملیاتی آنها را بهتر کرده است.» این موضوع که یک پهپاد مستقلا بدون شارژ یا سوخت گیری مجدد زمینی، بتواند به شکل خودکار در حین پرواز شارژ شود برای محققان اهمیت زیادی دارد.  

لازم به ذکر است، حدود30 سلول در این صفحات خورشیدی پهپادها به شکلی منظم گنجانده شده که توانایی پرواز مستقل از شارژ مجدد زمینی را به آن می‎دهد. این موضوع نشان داد صفحات خورشیدی کارایی و طول عمر بالایی نسبت به سایر باتری‌ها به ویژه باتری‎های لیتیومی دارد. ماموریت‎های رزمی، ماموریت‌های نقشه برداری از سطوح مختلف زمین در مقیاس زیاد، ماموریت‎های جستجو و نجات از جمله مهم‌ترین وظایف پهپادهای مجهز به سلول‎‌های خورشیدی می‌تواند باشد.

حمید اسدی – خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک
  • شارژ مجدد باتری پهپادها در حین پرواز / طول عمر پهپادها با سلول‌های خورشیدی پروسکایت
  • از عمر جاودان «عروس دریایی نامیرا» چه می‌دانید!
  • از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • رئیس سازمان مدیریت بحران : از خط قرمز برداشت از آب‌ های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • میکرو بمب‌افکن برای مقابله با تومور سرطانی ساخته شد
  • طراحی و تولید نسل جدید داربست‌های ترمیم استخوان