Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: ۹۰ درصد واردات نهاده‌های دامی بر عهده پشتیبانی امور دام است اما مانعی برای دیگران وجود ندارد و سال آینده نیز ارز دولتی تخصیص خواهد یافت.

به گزارش برنا به نقل از وزارت صمت، عباس تابش روز پنجشنبه در ستاد استانی تنظیم بازار فارس بیان کرد: قیمت مرغ بر اساس ۵٠ درصد نهاده آزاد و دولتی تعیین می‌گردد و جهاد کشاورزی مکلف است به ازای ۴۵ روز به کشتارگاه‌ها نهاده ارائه دهند و نهاده‌ها از روز نخست جوجه ریزی باید در اختیار کشتارگاه‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر بخواهیم نسبت به بررسی قیمت نهایی مرغ اقدام کنیم باید باز هم شاهد کاهش قیمت مرغ باشیم این در حالی است که این اختیار به استان‌ها داده شده بود که ١٠ درصد در قیمت گذاری نهایی اختلاف وجود داشته باشد اما کارشناس تمامی استان‌های کشور معتقد اند قیمت گذاری ثابت اقدامی مؤثرتر در کنترل قیمت‌ها است.

تابش افزود: عرضه و تقاضا دو عامل اقتصادی اند که مخالف یکدیگر بوده این در حالی است که تمامی استان‌های کشور نسبت به برطرف کردن نیازهای استان‌های همجوار اقدام می‌کنند و استان فارس نیز توانسته است بالغ بر ٨ میلیون و ۴٠٠ هزار قطعه جوجه ریزی کند.

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ادامه داد: سازمان رعایت حقوق مصرف‌کننده متعهد خواهد شد که اگر جهاد کشاورزی استان فارس بتواند به صورت روزانه ٣.۵ کیلوگرم به صورت سرانه تأمین کند مازاد مورد نیاز مرغ استان را تأمین کنیم این در حالی است که در کشور مازاد جوجه ریزی داریم اما این مازاد در بازار دیده نمی‌شود.

وی افزود: اعدادی که در واقعیت وجود دارد با میزان تولید تئوری متفاوت است و آمار تولید مرغ در فارس واقعی نیست زیرا استان فارس می‌تواند علاوه بر برطرف کردن نیاز داخلی نسبت به برطرف کردن نیاز سایر استان‌ها نیز اقدام کند.

تابش تاکید کرد: شرکت پشتیبانی امور دام عامل اصلی واردات نهاده‌های های دامی در کشور است و سهم ٩٠ درصدی در این بخش دارد این در حالی است که هیچ گونه محدودیتی در واردات نهاده‌های وجود ندارد و هر فردی که علاقه مند باشد می‌تواند نسبت به واردات نهاده‌های دامی اقدام کند این در حالی است که بر اساس مصوبه مجلس طی سال آینده نیز ارز دولتی برای واردات نهاده‌های های دامی وجود دارد.
وی در خصوص وضعیت واحدهای تولید کننده سیمان نیز تاکید کرد: قطع برق و سوخت در واحدهای تولید کننده سیمان موجب شد ٢۵ درصد تولیدات این گونه واحدها کاهش یابد اما طی مصوبه‌ای که اخیراً ثبت شده است دیگر امکان قطع برق و سوخت در این گونه واحدها از بین رفته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قطع برق نهاده های دامی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان واردات نهاده استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۰۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضبط ۸ هزار و ۸۰۰کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رضایی گفت: در راستای طرح‌ تشدید نظارت بر مراکز تحت نظارت دامپزشکی استان مرکزی ، از زمان شروع طرح تشدید تا کنون 28 واحد متخلف شناسایی شدند که اقدامات لازم جهت تشکیل پرونده و رسیدگی به تخلفات این واحد ها در حال انجام است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌ کل دامپزشکی استان در ادامه خبر گفت: در بازدیدهای انجام شده توسط دامپزشکی استان که از تاریخ ۱۹ اسفندماه سال گذشته شروع و تا 23 فروردین ماه سال جاری ادامه خواهد داشت تا امروز بیش از 3 هزار و 321 بازدید انجام شده که در این بازدیدها 183مورد غیر بهداشتی به ثبت رسید است.

وی افزود: در این بازدیدها همچنین 8 هزار و 800 کیلوگرم فرآورده خام ضبط و 2 هزار 600 کیلوگرم انواع فرآورده خام با دستور مقام قضایی معدوم شده است.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌ کل دامپزشکی استان همچنین عنوان کرد: در این طرح 1905 واحد تحت نظارت اعم از کشتارگاه، مرکز بسته بندی و عرضه فرآورده خام دامی توسط 103 نفر متشکل از 53 اکیپ کارشناس و دامپزشک در دامپزشکی استان مورد رصد و بازدید های بهداشتی قرار خواهد گرفت.

ضبط ۸ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی
به گزارش خبرگزاری موج مرکزی، محمد رضایی در این خصوص گفت: در راستای طرح تشدید نظارت بر مراکز تحت نظارت دامپزشکی استان مرکزی، از زمان شروع طرح تشدید تا کنون ۲۸ واحد متخلف شناسایی شدند که اقدامات لازم جهت تشکیل پرونده و رسیدگی به تخلفات این واحد‌ها در حال انجام است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در ادامه خبر گفت: در بازدید‌های انجام شده توسط دامپزشکی استان که از تاریخ ۱۹ اسفندماه سال گذشته شروع و تا ۲۳ فروردین ماه سال جاری ادامه خواهد داشت تا امروز بیش از ۳ هزار و ۳۲۱ بازدید انجام شده که در این بازدید‌ها ۱۸۳ مورد غیر بهداشتی به ثبت رسید است.

وی افزود: در این بازدید‌ها همچنین ۸ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم فرآورده خام ضبط و ۲ هزار ۶۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده خام با دستور مقام قضایی معدوم شده است.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: در این طرح ۱۹۰۵ واحد تحت نظارت اعم از کشتارگاه، مرکز بسته بندی و عرضه فرآورده خام دامی توسط ۱۰۳ نفر متشکل از ۵۳ اکیپ کارشناس و دامپزشک در دامپزشکی استان مورد رصد و بازدید‌های بهداشتی قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • رشد ۲۰ درصدی تخصیص اعتبارات عمرانی در سال گذشته/ بودجه ۱۴۰۳ فاقد کسری است
  • ضبط ۸ هزار و ۸۰۰کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی
  • نبود مشکل در تأمین آرد خبازی‌های خراسان جنوبی
  • تخصیص بیشترین ارز برای واردات خودرو و قطعات
  • منظور: بودجه ۱۴۰۳ بدون کسری است/ بیشترین تخصیص ارز برای واردات خودرو و قطعات صورت گرفته است +فیلم
  • تاثیر قیمت جدید دلار بر بازار مصالح ساختمانی 1403
  • ثبت سفارش و تخصیص ارز به واردات خودرو در حال انجام است
  • منظور: ثبت سفارش و تخصیص ارز به واردات خودرو در حال انجام است
  • تکذیب خبر منسوب به منظور درباره تخصیص ارز واردات خودرو
  • مخالف تمام‌عیار رئیس سازمان برنامه و بودجه با واردات خودرو