Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/تهران فرمانده انتظامی شرق استان تهران گفت: روحانیت به عنوان مرجع مردم در انتخابات ، در انتخاب و شناخت اصلح روشنگری نماید.

سردار کیومرث عزیزی ظهر پنجشنبه ۱۴ اسفندماه در جلسه اعضای روحانیت شهرستان ورامین گفت: فعالیت های انتخاباتی کاندیداهای شورای شهر و ریاست جمهوری در فضای مجازی از چند ماه قبل بصورت نامحسوس شروع شده است و پلیس برای هر یک از کاندیداها پوشه و فایلی جداگانه از این فعالیت ها تشکیل و فعالیت ها رصد و ثبت و ضبط می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حوزه فعالیت ها و حوزه جرم نامزدها تشکیل و پایش می گردد و در وقت مقتضی به مراجع ذیصلاح ارائه خواهد شد.

سردار عزیزی با دعوت از فعالان فرهنگی خصوصا روحانیت برای مشارکت در امور اجتماعی اظهار کرد: روحانیت در این منطقه جزء اقشار تاثیرگذار بوده و است، لذا انتظار داریم روحانیت در فعالیت مجازی بیشتر ورود نماید، کاهش حضور روحانیت در این فضا برای دشمنان مجالی شده تا عوامل نفاق با هدایت سرویس های خاص خود در اغوای مردم خصوصا جوانان جسارت بیشتری پیدا کنند.

وی افزود: تولید محتوای مناسب برای کمرنگ کردن فعالیت های دشمنان از وظیفه همه خصوصا قشر فرهنگی و روحانیون آگاه است.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران با انتقاد از مشکلات اجتماعی و بهره برداری دشمنان از این موضوع گفت: انتظار از مسئولین این است که مشکلات معیشتی مردم را حل کنند، چون دشمن از این قضیه برای رسیدن به اهداف خود بهره می برد.

وی ادامه داد: دغدغه پلیس به جز موارد برخورد با جرم و ناهنجاری ها این است که برخی سیاه نمایی ها و سوء مدیریت ها منجر به اعتراض به حاکمیت نشود.

سردار عزیزی از تشکیل جلسات جامعه روحانیت اظهار تشکر کرد و آمادگی این نیرو را جهت هرگونه همکاری با روحانیت شهر اعلام نمود.

این مقام انتظامی ارشد شرق استان تهران در پایان در خصوص انتخابات نیز بیان کرد: امید است قشر معظم روحانیت که مرجع اقشار مختلف مردم هستند با ارائه نقطه نظرات سازنده و شناخت اصلح برای مردم روشنگری نمایند تا شاهد تشکیل دولت انقلابی ، دلسوز و پیرو ولی فقیه باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات شرق استان تهران فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۰۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت کارگروه رسیدگی به وضعیت اینترنت اعلام شد

وزیر ارتباطات در آخرین اظهارات خود درباره کارگروه رسیدگی به وضعیت اینترنت گفته است که وضعیت این کارگروه باید از دبیر شورای عالی فضای مجازی پیگیری شود اما باید گفت که در آن، راهکارهای کوتاه، میان و بلندمدت را برای بهبود شبکه پیشنهاد کردیم که بخشی از این راهکارها پیاده‌سازی شده است و داشبوردهای جهانی روند بهبود را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، با وجود آنکه در همه دولت‌ها از جمله دولت سیزدهم تلاش شده تا اینترنت با سرعت‌های بالا در اختیار مردم قرار گیرد اما گاهی مردم از کندی سرعت اینترنت اعلام نارضایتی می‌کنند؛ به گونه‌ای که اوایل تابستان سال گذشته رئیس‌جمهور در پی سفرهای استانی خود با برخی گلایه‌های مردم از این موضوع روبه رو شد و پس از آن دستوری برای حل این مشکل ارائه کرد.  

در واقع کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی رئیس جمهور مأمور بررسی این موضوع شد تا نتیجه راهکارهای رفع دغدغه مردم تا یک ماه بعد از این دستور ارائه کند. وزیر ارتباطات هم اعلام کرد نمایندگان خود را به مرکز ملی فضای مجازی معرفی کرده‌اند و امیدوارند در دوره جدید این مرکز از ظرفیت‌های خود برای برطرف کردن مشکلاتی که خارج از اراده وزارت ارتباطات است استفاده کند.

درباره ساز و کار این کارگروه و چگونگی بررسی وضعیت اینترنت توسط کارگروه مذکور گفته شد که ساز و کار بررسی در همان کمیته مشخص خواهد شد. احتمالاً به صورت نظر سنجی‌های مستقیم و غیر مستقیم از کسب‌وکارها و از عموم مردم، گزارش‌های فنی از مراکز مرتبط در کشور در اپراتورها و وزارت ارتباطات و از طریقی که این کار گروه تشخیص دهد، قطعاً این گزارش‌ها تهیه می‌شود.

البته در آن زمان تأکید شد که زمان مشخصی در مصوبه وجود ندارد اما این کارگروه در حداقل زمان ممکن این گزارش‌ها را تهیه خواهد کرد و به محض تهیه شدن در دستور شورای عالی فضای مجازی قرار می‌گیرد.

حال با گذشت ۹ ماه از دستور رئیس جمهور برای پیگیری کندی اینترنت، عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با یک رسانه درباره آخرین وضعیت کارگروه رسیدگی به کندی اینترنت توضیح داد: وضعیت این کارگروه را می‌توان از دبیر شورای عالی فضای مجازی پیگیری کرد اما باید گفت در آن کارگروه، راهکارهای کوتاه، میان و بلند مدت را برای بهبود شبکه پیشنهاد کردیم که بخشی از این راهکارها پیاده‌سازی شده است و داشبوردهای جهانی روند بهبود را نشان می‌دهد که البته با آن چیزی که هدف ماست، هنوز فاصله زیادی داریم و ان‌شاءالله وضعیت بهتر می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه درباره حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی
  • اطلاعیه اطلاعات سپاه درباره حمایت از رژیم اسرائیل در فضای مجازی
  • اطلاعات سپاه: حمایت از اسرائیل در فضای مجازی جرم است | برخورد قاطع می‌کنیم
  • اطلاعیه اطلاعات سپاه درباره حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی
  • اطلاعیۀ اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از اسرائیل در فضای مجازی
  • اطلاعات سپاه: حمایت از اسرائیل در فضای مجازی جرم و مورد پیگرد است
  • سازمان اطلاعات سپاه با حامیان اسرائیل در فضای مجازی برخورد می کند
  • برخورد سازمان اطلاعات سپاه با حامیان اسرائیل در فضای مجازی
  • اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص فعالیت در فضای مجازی در حمایت از رژیم صهیونیستی
  • آخرین وضعیت کارگروه رسیدگی به وضعیت اینترنت اعلام شد