Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید اوحدی روز پنجشنبه اظهار کرد:‌ آمار تعدادی از والدین شهدا جانبازان قطع نخاعی و جانبازان شیمایی که برای واکسیناسیون نیاز فوری دارند را بنیادشهید و امور ایثارگران در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار داده است و وزارت بهداشت نیز بر اساس مصوباتی که در ستاد ملی کرونا تصمیم گیری می‌شود این واکسیناسیون را انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابتدا اعلام کرده بود که کادر درمان و سپس افراد دارای بیماری زمینه‌ای یعنی کسانی که آسیب پذیر بوده و ممکن است به دلیل ابتلا به کرونا شرایط خطرناکی داشته باشند، در اولویت دریافت واکسن خواهند بود.

رییس بنیاد شهید درباره تعداد ایثارگرانی که واجد شرایط واکسیناسیون هستند با بیان اینکه شمار افرادی که واکسن را دریافت می‌کنند به میزان واکسنی که وارد کشور می‌شود، بستگی دارد، افزود:‌ بیش از ۱۰ هزار جانباز شیمیایی، ‌حدود ۹ هزار قطع عضو که فوریت و نیاز به واکسیناسیون دارند اعلام شده و همچنین ۱۳۰ هزار والدین شهدا هم که در قید حیات هستند بر اساس پرونده پزشکی و نیاز فوری این عزیزان به واکسیناسیون تعدادی از آنان به وزارت بهداشت و درمان معرفی می شوند.

وی با بیان اینکه جامعه ایثارگری هم در تمامی عرصه ها از خودگذشتگی نشان داده ه طور قطع بسیاری از آنها هم راضی به واکسیناسیون بدون در نظر گرفتن اولویت ها نیستند و بار دیگر هم در این امر از خود ایثار و فداکاری نشان می دهند.

طی روزهای گذشته در مرحله اول واکسیناسیون سراسری تعداد ۶۹۶ دوز واکسن کووید ۱۹ به جانبازان خوزستانی اختصاص یافت. در این مرحله جانبازان نخاعی در اولویت دریافت واکسن هستند و پس از آن جانبازان شیمیایی شدید، جانبازان نابینا، جانبازان چند عضو قطع و والدین دو شهید به بالا در این مرحله واکسن دریافت می‌کنند. این مرحله از تزریق واکسن در مرکز توانبخشی جانبازان نخاعی حضرت امام خمینی (ره) اهواز انجام شد.

47231

کد خبر 1492480

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: جانبازان و ایثارگران واکسن واکسیناسیون ویروس کرونا بنیاد شهید و امور ایثارگران وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۰۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر بیمارستان‌های غزه از کار افتاده‌اند

به گزارش جام جم آنلاین، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان در گزارشی هشدار داد از مجموع ۳۶ بیمارستان نوار غزه دست کم ۲۴ بیمارستان غیرفعال هستند.

به نوشته پایگاه شبکه الجزیره، در این سند نوشته شده است: «نظام بهداشت و درمان در نوار غزه به دلیل خصومت‌های مداوم و محدودیت‌های دسترسی در حال فروپاشی بوده و این وضعیت منجر به از کار افتادن تعداد هر چه بیشتری از بیمارستان‌ها می‌شود.»

این دفتر در ادامه گزارش خود تصریح کرد: «طبق بررسی سازمان جهانی بهداشت تا روز چهارشنبه ۲۷ مارس از مجموع ۳۶ بیمارستان موجود در نوار غزه ۲۴ بیمارستان غیرفعال هستند، دو بیمارستان در شمال غزه حداقل فعالیت را دارند و ۱۰ بیمارستان از جمله چهار بیمارستان در شمال غزه و شش بیمارستان در جنوب غزه به صورت مقطعی کار می‌کنند.»

همچنین فدراسیون بین‌المللی انجمن‌های هلال احمر و صلیب سرخ نیز گزارش داده‌اند که نظام بهداشت و درمان در شمال نوار غزه «به طور عمده از بین رفته» و در جنوب هم «در آستانه فروپاشی است.»

در ادامه گزارش دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل درباره وضعیت نظام بهداشت و درمان غزه نوشته شده است: «۱۶ کودک دچار سوءتغذیه در روز در بیمارستان کمال عدوان غزه که به دلیل کمبود آب، غذا و ملزومات بهداشتی به سختی خدمات ارائه می‌دهد پذیرش می‌شوند.»

از سوی دیگر بیمارستان الشفا بالغ بر ۱۰ روز است که تحت محاصره قرار گرفته و نیروهای اسرائیلی کارمندان و بیماران این بیمارستان را در یک ساختمان مورد استفاده برای امور منابع انسانی «که برای ارائه خدمات بهداشت و درمان ساخته نشده» محبوس کرده‌اند.

طبق این سند نیروهای اسرائیلی بعد از آنکه به کارکنان و بیماران بیمارستان الامل در جنوب خان یونس دستور تخلیه دادند با خاک ورودی های این بیمارستان را مسدود کردند. روز سه شنبه فعالیت این بیمارستان و مقر انجمن هلال احمر فلسطین که در نزدیکی آن است متوقف شد.

در این گزارش شرایط بیمارستان اروپایی غزه در خان یونس «غیرقابل تصور و درک» توصیف شده است.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داده تنها بیمارستان‌های فعال در غزه «اقلام ضروری کافی برای ادامه عمل‌های جراحی مهم و نجات‌بخش و مراقبت از بیماران از جمله در بخش مراقبت‌های ویژه در اختیار ندارند.»

این سازمان بار دیگر خواستار برقراری آتش‌بس در غزه، حفاظت  از جان غیرنظامیان و بخش بهداشت و درمان در این باریکه شده و همچنین گفت که از همه طرف‌ها می‌خواهد «به قوانین بین‌المللی احترام بگذارند.»

دیگر خبرها

  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • اکثر بیمارستان‌های غزه از کار افتاده‌اند
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • وزارت بهداشت با بازنشستگی دکتر رضا ملک‌زاده موافقت نکرد
  • توزیع ۲۸۰۰ متخصص در مناطق محروم و کم‌برخوردار
  • وزارت بهداشت با بازنشستگی دکتر رضا ملک زاده موافقت نکرد
  • راه اندازی سردخانه نگهداری واکسن در مرکز بهداشت غرب اهواز
  • فرهاد زیویار: قدردان فداکاری‎های جانبازان هستیم
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۷ فروردین؛ ۴ فوتی و ۱۰۰۰ ابتلای جدید