Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@13:05:52 GMT

پسماندها به مصالح جدید کاربردی تبدیل می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۱۰۷۹۰

پسماندها به مصالح جدید کاربردی تبدیل می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر ابوالفضل یاری در نشست کارگروه پژوهش استان قزوین ظهر پنج‌شنبه در سالن جلسات استانداری با اشاره به استفاده از ظرفیت پسماندهای استان اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم کارگروه پژوهش بررسی طرح‌های اجرایی و پیگیری، حل مشکلات و موانع موجود در طرح‌های اجرا شده و یا در حال اجرای استان است به گونه‌ای که این کارگروه تلاش می‌کند موانع را شناسایی و راهکارهای مناسب و کاربردی را برای حل موانع ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اذعان کرد: در جلسات کارگروه پژوهشی هدف ما این است که بتوانیم راهکارهای اجرایی را در اختیار دستگاه‌های مربوطه هر بخش قرار دهیم تا دستگاه‌های اجرایی بتوانند از موارد پژوهشی برای برنامه‌ریزی‌های آتی استفاده کرده و یاد در صورت نیاز آن‌ها را به مصوبات قانونی تبدیل کنند.

وی افزود: امروز طرح‌های محیط‌زیست و پسماندهای صنعتی و باطله در قالب طرح دو ساله مطرح می‌شود و هدف‌ما از این جلسه تلاش برای جمع‌آوری اطلاعات دقیق و لازم در خصوص پسماندها، آلاینده‌های پسماند و ظرفیت اقتصادی آن‌ها است تا بتوانیم طرح‌های مناسبی را در این خصوص ارائه دهیم.

این مسئول با اشاره به ظرفیت پسماندها عنوان کرد: برخی از پسمانده‌های موجود در استان کانی‌های غیرفلزی، شیشه و سیلیس هستند که می‌توانند به مصالح دانش‌بنیان جدید مثل بتن آجرهای کم‌حجم و نسوزها تبدیل شوند تا در صنایع مختلف کاربرد داشته باشند.

وی گفت: تلاش ما به عنوان کارگروه پژوهشی این است که ما بتوانیم طرح اقتصادی بازیافت پسماندها را برای صنعت، معدن، تجارت و شهرک‌های صنعت آماده کنیم تا آنها بتوانند این طرح‌ها را به عنوان طرح‌پیشنهادی برای سرمایه‌گذاران ارائه دهند.

یاری بیان کرد: ارائه طرح جامع در خصوص پسماند باعث می‌شود تا ما بتوانیم با سرمایه‌گذاری در این بخش سالیان سال از ظرفیت پسماندهای استان برای تهیه محصولات و پسماندهای باارزش استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: امروز طرح‌پسماندهای محمد آباد در قالب علوم پزشکی و آلاینده‌ها مورد بررسی قرار گرفت و به زودی طرح‌هایی برای کاهش آلودگی و کاهش حجم آلاینده‌ها بویژه در آب‌های زیر زمینی توسط کارگروه پژوهش و فناوری ارائه داده می‌شود.

کد خبر 5161862

منبع: مهر

کلیدواژه: ابوالفضل یاری استانداری قزوین پسماند شرکت دانش بنیان پسماند محمدآباد ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا گرگان شیراز زلزله اردبیل شهرستان کرج لیگ برتر فوتبال ایران مشهد مجلس شورای اسلامی انتخابات 1400 طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، محمدرضا برزگر در رابطه با میزان تولید زباله در شهر یزد، اظهار کرد: در حال حاضر میزان تولید روزانه پسماند خانگی در شهر یزد ۳۰۰ الی ۳۳۰ تن است.

وی گفت: سرانه هر شهروند یزدی در حدود ۵۵۰ الی ۶۰۰ گرم نفر در روز است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد در مورد میزان زباله‌های استان یزد به تفکیک نوع آن‌ها، بیان کرد: به‌طور میانگین ۶۷ الی ۷۰ درصد پسماندهای تولیدی، پسماند تر (مواد آلی) و حدود ۳۰ درصد پسماند خشک است.

برزگر با اشاره به اینکه پسماندها به دو بخش قابل بازیافت و غیرقابل بازیافت تقسیم می‌شوند، ادامه داد: تفکیک از مبدأ و جمع‌آوری پسماند خشک به سه روش در حال انجام است.

وی تصریح کرد: یکی از روش‌های جمع‌آوری پسماندهای خشک، روش سنتی بوده که هفته‌ای یک مرتبه با مراجعه به درب منازل شهروندان انجام می‌گیرد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد ادامه داد: جمع‌آوری پسماند خشک به‌صورت هوشمند از طریق منظومه خدمات یکپارچه یزد من و برنامه بازپس یکی دیگر از روش‌ها است و همچنین جمع‌آوری در ایستگاه‌های ثابت سطح شهر و ایستگاه گلماند یکی دیگر از روش‌های جمع‌آوری پسماندهای خشک است.

برزگر عنوان کرد: در حدود ۳ درصد از پسماند خشک در طرح تفکیک از مبدأ جمع‌آوری صورت می‌پذیرد.

خبرنگار: مبین خوزان

انتهای خبر/

کد خبر: 1228254 برچسب‌ها پسماند پسماندسـوزی استان یزد

دیگر خبرها

  • ارائه اطلاعات ساخت و سازها به کارگروه ساماندهی
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • مدیریت پسماندها و زباله های همدان
  • گوگل پلی رفع فیلتر می‌شود؟
  • زارع‌پور: برای سومین بار درخواست کردیم گوگل‌پلی رفع فیلتر شود
  • قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا
  • حمل ۴۰ درصد از کالای استان یزد مربوط به مصالح معدنی است
  • حمل ۴۰ میلیون تن کالا از مبدأ استان یزد 
  • تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری