Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-19@13:35:24 GMT

هیچ خودروی قاچاقی شماره گذاری نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۱۲۷۱۶

هیچ خودروی قاچاقی شماره گذاری نمی‌شود

سردار هادیانفر درباره خودرو‌های قاچاق و خودرو‌هایی که با پلاک خودرو‌های دیگر تردد می‌کنند، توضیحاتی داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا اظهار کرد: فرآیند شماره گذاری قاعده خود را دارد و بیشترین خودرو‌های خارجی که در داخل کشور وجود دارد، خودرو‌های مدل ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ است و از سال ۹۷ ورود خودرو‌های خارجی به داخل کشور ممنوع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: فرآیند شماره گذاری در پلیس راهور ناجا با دسترسی به سامانه‌های گمرک، وزارت صمت، استاندارد، محیط زیست انجام می‌شود. بعد از مصوبه هیات دولت در سال ۹۷ هیچ خودرویی نباید وارد کشور می‌شد، ولی براساس مصوبات دولت ۱۳ هزار خودرویی که در گمرک معطل بودند اجازه شماره گذاری پیدا کردند، این‌ها و خودرو‌های مثل خودرو‌های استثنا هستند و در حال شماره گذاری اند.

سردار هادیانفر گفت: خودرویی به صورت قاچاق شماره گذاری نمی‌شود و در گزارشی که پخش شد و گفته شد که خودرویی در پارکینگ با قیمت ۱۸ میلیارد است متعلق به سفارتخانه‌ای بوده و پلاک سیاسی داشته که براساس قانون می‌توانستند آن را به فروش برسانند و تبدیل به پلاک شخصی کنند. منتهی بعضی از خودرو‌ها با پلاک‌های جعلی تردد می‌کنند و یا با اسناد جعلی به مردم فروخته می‌شوند، که آن هم قاعده خود را دارند و عمده آن‌ها در پارکینگ‌ها و گمرک توقیف هستند و با دستور قضایی مصادره می‌شوند.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: بخشی از این‌ها خودور‌ها هم اگر وارد کشور می‌شوند به صورت قطعه شده هستند و آنچه که فرد قاچاقچی در گزارش عنوان می‌کند که خودرو ۴ میلیارد قیمت دارد در صورتی که ۱۸ میلیارد ارزش دارد قطعا با پلاک جعلی است و اگر مصداقی وجود دارند بگویند که ما بررسی‌های خود را انجام دهیم.

وی ادامه داد: برخی افراد به دلیل تفاخری که در خودرو خارجی وجود دارد پلاک خودرو‌های دیگر را بر روی آن‌ها نصب می‌کنند و به محض رویت توسط ماموران این خودرو‌ها متوقف می‌شوند و یا با خودرو‌های چپی همین کار را می‌کنند. تعداد زیادی از این خودرو‌ها در پارکینگ‌ها وجود دارد.

رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: این عزیزی که این گزارش را تهیه کرده بیشتر در پارکینگ‌های پلیس بوده که توقیف شده اند و یا در سازمان اموال تملیکی و یا در سیر مقام قضایی با ظن قاچاق هستند که در حال رسیدگی است، باز من تاکید میکنم که هیچ خودرویی بدون مجوز دولت و براساس قانون در خودرو‌های وارداتی، پلاک نخواهد شد، به خصوص ورود خودرو‌های لوکس و تولید آمریکا کلا از سال ۹۸ ممنوع شده و حتی مربوط به سفارتخانه‌ها هم باشد این خودرو‌ها پلاک نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خودرو قاچاق شماره گذاری رییس پلیس راه پلیس راهور ناجا شماره گذاری خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۲۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی خودروساز مشهور از ۶ خودروی برقی جدید

خودروساز ژاپنی هوندا تصمیم دارد تا سال ۲۰۲۷ نسل‌های بعدی خودرو‌های برقی خود را در چین به عنوان بزرگترین بازار خودروی جهان عرضه کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، خودروسازی هوندا موتور ژاپن در نظر دارد تا سال ۲۰۲۷، شش مدل خودروی الکتریکی نسل بعدی را با نام تجاری Ye در چین که بزرگترین بازار خودرو در جهان محسوب می‌شود را عرضه کند.

این شرکت همچنین قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ در مجموع و با احتساب مدل‌های قبلی ۱۰ نوع خودروی برقی را با برند هوندا را در چین عرضه کند. اقدامی که منجر خواهد شد هدف این شرکت در رسیدن به سهم ۱۰۰ درصدی خودرو‌های برقی از بازار چین تا سال ۲۰۳۵ محقق شود.

خودورسازی هوندا که در حال حاضر دومین خودروساز بزرگ ژاپن، از نظر حجم فروش محسوب می‌شود، در افزایش فروش خودرو‌های برقی از رقبای اروپایی و آمریکایی مانند فولکس واگن و جنرال موتورز عقب مانده است.

پیش از این هوندا و نیسان موتور که دو شرکت رقیب در ژاپن هستند، در مواجهه با رقابت فزاینده از سوی سازندگان خودرو‌های برقی چینی، اعلام کردند که در حال بررسی برای مشارکت در بخش‌های کلیدی و نرم‌افزاری هستند.

گفتنی است، شرکت هوندا در ابتدای سال میلادی ۲۰۲۴ از خودرو‌های الکتریکی «هوندا سری ۰» و دو مدل مفهومی دیگر در نمایشگاه خودروی CES رونمایی کرد.

دیگر خبرها

  • واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده
  • این خودروی پرطرفدار ۵۵ میلیون تومان گران شد !
  • پلمب ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران
  • صحت سنجی ادعای وجود ۵۰ هزار خودروی خارجی در گمرکات کشور
  • رونمایی خودروساز مشهور از ۶ خودروی برقی جدید
  • خودروی پژو ۲۰۰۸ مدل ۲۰۲۴ با چه مشخصاتی عرضه می‌‎شود؟
  • پذیرش ۱۵ هزار و ۸۰ خودرو در مرکز معاینه فنی شهرکرد
  • جزئیات جلسه خودرویی وزیر صمت با شورای رقابت
  • دستگیری سارق و کشف ۶ دستگاه خودرو مسروقه در بابل
  • اختصاص بنزین به شماره ملی قابل اجراست