Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@07:35:26 GMT

۴۹ تعاونی در خراسان جنوبی ثبت شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۱۵۷۷۳

۴۹ تعاونی در خراسان جنوبی ثبت شد

به گزارش روز جمعه روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی، غلامرضا اشرفی در دهمین نشست گروه کاری اشتغال و چهارمین نشست ستاد توسعه تعاون شهرستان فردوس افزود: طبق اعلام مرکز آمار ایران همچنین مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت متبوع تعداد تعاونی‌های در حال بهره‌برداری و در دست اجرای استان خراسان جنوبی در سال ۱۳۹۹ بیشترین رشد را بین ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور بعد از استان فارس داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ۷۸ تعاونی در شهرستان فردوس فعال هستند و یک هزار و ۳۳۹ نفر اشتغالزایی این تعاونی‌ها بوده که با پنج هزار و ۴۴۰ عضو فعالیت می‌کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با اشاره به سفر بهمن ماه تیم اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان و شهرستان فردوس گفت: ۵۱ طرح از طرف فرمانداری فردوس برای بررسی و پرداخت تسهیلات ارائه شده که در دست بررسی است و به زودی طرح‌های مصوب برای پرداخت تسهیلات به بانک‌های شهرستان معرفی می‌شوند.

وی با اشاره به تحقق تعهدات شهرستان فردوس در سیاست‌های فعال بازار کار در سال ۹۹ از جمله طرح یارانه دستمزد کارآموزی در محیط کار واقعی و جذب کامل تسهیلات مشاغل خانگی، جذب ۳۴ میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال روستایی و تسهیلات تفاهم‌نامه‌ای با صندوق کارآفرینی امید افزود: فردوس جزو شهرستان‌های طراز اول استان در جذب تسهیلات مشاغل آسیب‌دیده از کرونا بوده است.

اشرفی بیان کرد: حدود هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات کرونایی توسط بانک‌های شهرستان فردوس به متقاضیان پرداخت شده و ۸۰ درصد طرح‌های معرفی شده به بانک تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند.

فرماندار فردوس هم در این نشست گفت: کمیته نظارت بر طرح‌های اشتغال روستایی تعهدات ایجاد اشتغال بنگاه‌ها را رصد کنند.

حمید حلاج مقدم با اشاره به بروکراسی اداری در صدور مجوز برخی طرح‌ها از جمله در نظام مهندسی کشاورزی، خواستار تسریع و تسهیل در صدور مجوزها و موافقت با راه‌اندازی کسب و کارها در سطح استان وفق مصوبه اخیر شورای عالی اداری ابلاغی رییس جمهوری شد.

وی بیان کرد: در سفر بهمن ماه معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به فردوس، درخواست‌هایی مبنی بر سرمایه‌گذاری مجموعه شستا در فرآوری معادن شهرستان و پرداخت تسهیلات به برخی طرح‌های نیمه تمام ارائه شد و انتظار داریم با توجه به قول مساعد دکتر منصوری، طرح‌های مد نظر در دستور کار قرار گیرد.

در این نشست تعدادی از مدیران شرکت‌های تعاونی مسائل و مشکلات خود را در حوزه صدور مجوزها و تسهیلات سرمایه در گردش ارائه کردند و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی نیز قول پیگیری داد.

برچسب‌ها توسعه ایران تعاونی خراسان جنوبی فردوس وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سرمایه گذاری پروندهٔ خبری خدمات ماندگار و گام های توسعه در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران تعاونی خراسان جنوبی توسعه ایران تعاونی خراسان جنوبی فردوس وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سرمایه گذاری اخبار کنکور کار و رفاه اجتماعی شهرستان فردوس خراسان جنوبی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع دستی خراسان جنوبی هنری است به گستردگی ایران

ذاکریان مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان گفت: هنر پارچه بافی هنری بود که به استان‌های مختلف و سفره‌ایی بود به گستردگی ایران، چون در استان‌های دیگر مانند اصفهان، هرمزگان، سیستان بلوچستان و فارس برای آموزش می‌رفتیم تا آنها نیز از این هنر دست بهره‌مند شوند و درآمدزایی صورت گیرد.

 او افزود: در سال ۱۳۸۳ به عنوان مدیرعامل شرکت تعاونی روستای خراشاد معرفی شدم و هنر منسوخ شده پارچه بافی را که به دست بانوان هنرمند خراشاد درست می‌شد را احیا کردم.

ذاکریان ادامه داد: ابتدا پیشنهاد در این خصوص مورد تمسخر قرار گرفت و تنها ۴ خانم بودند که در این هنر فعالیت می‌کردند ولی طوری شد که به ۴ نسل بعد انتقال و در آن زمان ۷۵ نفر و در حال حاضر ۳۰۳ نفر در این حوزه مشغول به کار هستند.

مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان اظهار کرد: بدلیل احیاء هنر منسوخ شدة پارچه بافی سنتی و تولید انبوه حوله‌های دست بافت و ایجاد اشتغال برای زنان منطقه و معکوس کردن روند مهاجرت در روستای خراشاد، در سال ۱۳۸۷ به عنوان نخستین روستای هدف صنایع دستی کشور از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور معرفی شد و در سال ۱۳۹۶ حوله بافی خراشاد ثبت ملی شد.

او تصریح کرد: پس از ثبت ملی و جدی شدن مساله جهانی شدن این روستا، همدلی بین مردم بیشتر شد و هرکس به اندازه توان، پای کار آمد و در اوایل آذر ماه ۱۳۹۷ با همکاری مردم و مسئولین این روستا ثبت جهانی شد. 

ذاکریان گفت: تاکنون مسئولین این شرکت توانسته‌اند با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نسبت به برگزار کلاس‌های آموزشی پارچه بافی در سطح استان و کشور و ترویج این هنر در منطقه اقدام کند که با توجه به خشکسالی‌های متمادی در خراسان جنوبی و کاهش امکان فعالیت زارعی و باغی برای کشاورزان این استان، درآمد‌های حاصل از پارچه بافی توانست کمک شایانی به اقتصاد روستائیان فعال در این زمینه کند. 

 مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان اظهار کرد: میراث فرهنگی خراسان جنوبی مرکزی را که مال دوران قاجاریه است را در اختیار ما قرار داده و در این مرکز بیش از ۲ هزار نفر آموزش دیدند و مشغول به کار هستند و زمانی که این هنر منسوخ شده احیا شد روستای خراشاد نیز جهانی شد و باعث ایجاد اشتغال پایداری شد.

او بیان کرد: این هنر نیز به خانم‌های زندانی آموزش داده می‌شود و ۲۷ نفر تاکنون آموزش دیده‌اند و زمانی که دوره‌ی بند آنها تمام شود و به منزل بازگردند هنری نیز برای زندگی و معیشت خود می‌توانند کسب کنند.

 ذاکریان اظهار کرد: با این فضای سنتی که میراث فرهنگی در اختیار گذاشته است محصولات نیز به خارج کشور کشیده شد چرا که گردشگرانی که بازدیدی داشتند خریدی نیز می‌کردند و مجموعه ما آموزش، تولید و تقدیر را با هم دارد و لذا صفر تا صد کار را خودمان انجام می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی زنان تصریح کرد: حدود ۶ یا ۷ سال است که به کشور ایتالیا شال و کیف می‌فرستیم و برای آلمان، فرانسه، اتریش و اسپانیا و حتی کشور‌های مختلف محصولاتی فرستاده می‌شود.

او بیان کرد: صبر باید وجود داشته باشد چرا که ابتدای هر کاری سختی ولی به مرور زمان تجربه کسب شده باعث به دست‌آوردن موفقیت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید
  • کسب رتبه نخست هرمزگان در میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • ۹۰ درصد اتباع افغانستانی در خراسان رضوی خواهان مجوز اقامت هستند
  • جشن بزرگ کارگری در میبد
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال
  • صنایع دستی خراسان جنوبی هنری است به گستردگی ایران
  • آموزش تعاونی ها به فنی وحرفه ای سپرده می شود