Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطع ناگهانی بودجه مهاجرتی از سوی اتحادیه اروپا سبب ورود بیش از ۲ هزار مهاجر به خیابان‌ها در میانه شیوع کرونا می‌شود. خبرگزاری میزان – با پایان طرح اتحادیه اروپا در تامین بودجه پناهگاه‌های موقت برای مهاجران، هزاران نفر از این افراد در معرض خطر بی خانمانی قرار دارند.   به گزارش «گاردین»، بودجه پناهگاه‌های موقت برای مهاجران برای پناهجویان دارای مجوز در حالی پایان می‌یابد که بسیاری از این افراد موفق به تهیه مسکن نشده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  خاتمه ناگهانی این برنامه برای مهاجران ساکن پناهگاه‌های موقت در یونان، بیش از ۲ هزار زن، مرد و کودک را در معرض خطر بی خانمانی قرار داده است.   یکی از مقام‌های کمیته نجات بین المللی در اروپا، از ورود این افراد به خیابان‌ها در میانه شیوع بیماری «کرونا» ابراز نگرانی کرد. این مهاجران در حال حاضر در خیابان‌ها و پارک‌ها زندگی می‌کنند.  بیشتر بخوانید:  مشکلات ادامه دار پناهجویان و بی توجهی اتحادیه اروپا  بحران پناهجویی و مرگ مهاجران در مسیر اروپا این امر سبب شده تا مهاجران به دلیل نداشتن اسناد و مدارک لازم، عدم دسترسی به اطلاعات و نداشتن مهارت‌های زبانی و سایر ابزار‌های اساسی، در معرض خطر بیکاری و بی خانمانی باشند.   پیش بینی می‌شود در روز‌های آینده ۷۵۰ زن و مرد و کودک از پناهگاه‌های موقت اخراج شوند.   آژانس پناهندگان سازمان ملل در مورد پیامد‌های این اقدام اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کرد.   از نظر تئوری، پناهجویان دارای مجوز می‌توانند به سایر مناطق اروپا سفر کنند، اما طبق قوانین اتحادیه اروپا آن‌ها فقط سه ماه می‌توانند در یک کشور عضو دیگر باقی بمانند.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل اتحادیه اروپا مهاجران حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اتحادیه اروپا حوادث بین الملل اتحادیه اروپا مهاجران حقوق بشر پناهگاه های موقت اتحادیه اروپا بی خانمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۵۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند

وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

ادامه صادرات گاز روسیه به اروپا با با وجود تحریم‌هاصادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • چرا برخی از مهاجران افغان از ایران خارج شدند؟
  • اتحادیه اروپا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال می‌کند
  • بلژیک: اروپا در آستانه توافق بر سر دارایی های خارجی روسیه است
  • درخواست خصمانه بروکسل علیه تهران در آستانه اجلاس اتحادیه اروپا
  • آسوشییتدپرس: ایران و اسرائیل از آستانه یک جنگ تمام عیار بازگشتند
  • آسوشییتدپرس: ایران و اسرائیل از آستانه یک جنگ تمام عیار بازگشتند/ سیاست خارجی، پاشنه آشیل جو بایدن در سال انتخابات شد
  • سایه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و پارلمان اروپا بر سیاست‌های گذار از انرژی