Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد عنقا گفت: من معتقدم که محتوای خوب مخاطب را جذب می کند. تفاوتی بین مدیوم وجود ندارد. خیلی ها معترضند که چرا دیگر سریال های خیابان خلوت کن ساخته نمی شود...

به گزارش مشرق، صد و هشتمین قسمت از برنامه تلویزیونی «هفت» با موضوع علل کوچ هنرمندان به شبکه نمایش خانگی با حضور مهدی فرجی و حامد عنقا روی آنتن رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر این گزارش، مهدی فرجی در این برنامه گفت: شبکه نمایش خانگی یک صنعت مدرن در کشور ما تعریف می شود. سابقه آن به قلب یخی بر می گردد اما در سال هایی یک وقفه جدی افتاد و در چهار سال گذشته این صنعت دوباره پا گرفت و در کرونا تقویت شد.

وی ادامه داد: این موضوع کاملا قابل بررسی بود زیرا در کشورهای زیادی این اتفاق ها افتاده بود و گردش مالی برخی از وی او دی ها بسیار بالا بوده است و این موضوع قابل پیش بینی بود که در کشور ما هم چنین اتفاقاتی خواهد افتاد. از این آمارها می توان فهمید آینده صنعت نمایش در ایران با وی او دی ها گره خورده است و ما باید از این فرصت به خوبی استفاده کنیم.

در ادامه نیز حامد عنقا عنوان داشت: من فکر می کنم خودمان را خیلی درگیر این دوره بندی ها کرده ایم. دوره های مختلف تاریخی لاجرم رخ می دهد. ایران از دهه ها قبل صاحب سینما بوده و هنوز هم هست. این موضوع در دوره های مختلف دچار تتورات خود بوده است. اما هیچ وقت از خود نپرسیدیم از چه چیز صحبت می کنیم. در دنیا دیگر هیچ خط کشی در سینما و تلویزیون و شبکه نمایش خانگی وجود ندارد.

وی ادامه داد: یک روزی برای کارگردان سینما در دنیا به دور از شأن بود که سریال بسازد. اما در حال حاضر کارگردان های زیادی به سراغ ساخت سریال می روند. ما ده سالی دیر در مورد شبکه نمایش خانگی صحبت می کنیم. مخاطب به دنبال محتوای خوب است و برایش فرقی نمی کند در چه مدیومی باشد. در دوره ای که شبکه نمایش خانگی با قلب یخی و قهوه تلخ شروع کرد ملاک فروش دی وی دی ها بود. یک موج جدید شروع شد که باعث شد کارهای ضعیفی عرضه شد. تا جایی که این بازار شکست خورد و بعد از مدت ها آقای فتحی و میرباقری آن را احیا کردند. در شبکه نمایش خانگی هم مثل سینما و تلویزیون هم کار خوب دارد و هم کار بد. این بازار می تواند خود را اصلاح کند و اگر بازار تاثیر بگذارد این اصلاح اتفاق می افتد.

پس از آن مهدی فرجی عنوان داشت: واقعیت این است که این شرایط سخت کرونا تمام می شود و سینما به جایگاه اصلی خود باز می گردد. مدیوم سینما قطعا فرق دارد اما نمی توان منکر شد که شبکه نمایش خانگی تاثیراتی بر سینما خواهد گذاشت. مثلا ممکن است با کمبود بازیگر و عوامل رو به رو شویم. این موضوع ممکن است بر روی دستمزد ها هم تاثیر بگذارد و شاید تا جایی برود که بر روی کیفیت سینما تاثیر خواهد گذاشت. اما شبکه نمایش خانگی باید از تجربیات سینما استفاده کند تا بتواند بهتر رشد کند.

حامد عنقا نیز در بخش دیگری از برنامه تصریح کرد: من معتقدم که محتوای خوب مخاطب را جذب می کند. تفاوتی بین مدیوم وجود ندارد. خیلی ها معترضند که چرا دیگر سریال های خیابان خلوت کن ساخته نمی شود. علت آن این است که شما هر وقت بخواهی می توانی سریال های تلویزیون را در تلوبیون ببینند. مخاطب فقط به دنبال محتوای خوب است. حسن فتحی در شبکه نمایش خانگی سریال ساخته است نمی توان اعتراف کرد میوه ممنوعه و مدار صفر درجه فوق العاده است. به همین دلیل می توان گفت مردم به پلتفرم کاری ندارند و برایشان محتوای خوب مهم است. پخش کننده های دی وی دی بعد از قهوه تلخ زیاد شدند و حتی به سراغ سرمایه گذاری هم رفتند. امروز اما آن ها دیگر وجود ندارد. برخی از اتفاقات واقعا لاجرم اتفاق می افتد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا برنامه تلویزیونی تلویزیون شبکه نمایش خانگی حامد عنقا مهدی فرجی برنامه هفت شبکه نمایش خانگی محتوای خوب وجود ندارد حامد عنقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون امسال هم به نفع سینما کنار نکشید؟

فیلم اکران‌نشده «کارو» در حالی امروز روی آنتن تلویزیون می‌رود که پیش از این مدیران سیما اعلام کرده بودند در نوروز ۱۴۰۳ برای رعایت چرخه نمایش سینما، فیلم اکران‌نشده از تلویزیون پخش نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، در فهرست فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما برای امروز، هفتم فروردین ماه، نام فیلم سینمایی «کارو» ساخته احمد مرادپور به چشم می‌خورد. این فیلم که در سی‌ونهمین جشنواره ملی فیلم فجر در سال ۹۹ حضور داشت، جزو ۱۶ فیلم منتخب داوران نبود و به همین دلیل در این رویداد به نمایش درنیامد.

«کارو» محصول سازمان هنری ـ رسانه‌ای اوج بعدها با وجود تدوین مجدد برای نمایش عمومی، روی پرده سینماها اکران نشد.

این فیلم حالا در هفت سین سینمایی هفتم فروردین شبکه‌های سیما قرار گرفته و امشب ساعت ۲۳:۴۵ از شبکه یک سیما روی آنتن خواهد رفت. این در حالی است که در نشست خبری ویژه‌برنامه‌های نوروز ۱۴۰۳ و ماه مبارک رمضان که ۱۶ اسفندماه با حضور معاون و جمعی از مدیران سیما برگزار شد، بر این موضوع تأکید شد که قرار نیست در نوروز ۱۴۰۳ فیلم سینمایی اکران‌نشده ایرانی روی آنتن تلویزیون برود.

محسن برمهانی، معاون سیما در بخشی از این نشست گفته بود: امسال فیلم‌های ایرانی را قبل اکران خریداری نکردیم. این اقدام برای دوران کرونا تجربه خوبی بود ولی امسال تلویزیون به نفع سینما کنار کشید تا فیلم‌ها اولین بار در سینما اکران شوند.

محمدعلی غلامرضایی، مدیرکل تأمین و رسانه بین‌الملل سیما نیز تاکید کرده بود: امسال اکران تلویزیونی نداریم تا چرخه اکران سینما رعایت شود و صرفا فیلم‌هایی که به اکران رسیده‌اند، روی آنتن می‌روند.

نمایش فیلم‌های اکران‌نشده در ایام تعطیلات نوروز سال‌های ۱۴۰۰ به بعد، همواره با انتقاداتی از سوی اهالی سینما مواجه بوده است. این اقدام که با نمایش «یدو» و «تک‌تیرانداز» در آن سال آغاز شد، بعدها با «شماره ۱۰»، «های پاور» و «هوک» ادامه یافت و حتی کارگردان «بچه‌های طوفان» از مدیران سیما درخواست کرد این اثر که در فهرست فیلم‌های اکران نوروز ۱۴۰۲ قرار گرفته، از تلویزیون پخش نشود تا به اکران آن روی پرده سینما لطمه نخورد.

در میان این فیلم‌های یادشده، پخش آثاری چون «شماره ۱۰» و «تک‌تیرانداز» که واجد ارزش‌هایی برای نمایش سینمایی بودند و پس از اکران تلویزیونی، در سینما فروش کمی داشتند، انتقادهای بیشتری را برانگیخت.

حال روشن نیست با وجود این واکنش‌ها، بر چه اساسی تلویزیون بار دیگر به نمایش فیلم اکران‌نشده روی آورده است. هرچند حاشیه های فیلم اکران نشده «کارو» برای رفتن روی پرده نقره ای و اکران نشدن آن در این چند سال می تواند علت این تصمیم و شاید توافق باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حواشی یک سکانس سانسور نشده؛ ملاقات شرعی با طعم سیاست و نفرت!
  • مروری بر ۷ دهه حضور علی نصیریان در دنیای نمایش
  • وضعیت خیابان‌ها و بزرگراه‌های تهران در عید نوروز
  • نگاهی متفاوت به قسمت چهاردهم «گناه فرشته» که بازتاب‌های بسیاری به همراه داشت
  • تداوم رونق سینمایی در نوروز رمضانی؛ گیشه به ۷۶ میلیارد تومان رسید
  • رفتارهای زن و شوهری در یک شوی نمایش خانگی!
  • هنرهای نمایشی زاهدان، زنده اما کم‌رمق است
  • تلفیقی موفق از ژانر جنگی و درامی عاشقانه در «آمرلی»
  • تلویزیون امسال هم به نفع سینما کنار نکشید؟
  • تئاتر کودک، تقابل تأثیرگذارترین رسانه با تأثیرپذیرترین مخاطب