Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس گفت: با لغو شدن مصوبه ممنوعیت کشت برنج و افزایش تولید برنج در کشور می‌توان جلوی واردات برنج بی‌کیفیت را گرفت.

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: برخی از مردم منطقه گلستان از بیش از یک قرن قبل اقدام به کشت برنج می‌کنند و برای این کار از آب‌های چشمه‌سارها و رودخانه‌ها استفاده می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: هیئت دولت از سال ۱۳۹۷ کشت برنج در تمامی استان‌های کشور به‌جز گیلان و مازندران را ممنوع کرد و از آن زمان به بعد کسانی که خارج از این دو استان اقدام به کشت برنج می‌کنند، توسط وزارت نیرو جریمه می‌شوند.

سنگدوینی با اشاره به اینکه ممنوعیت کشت برنج بسیاری از جوانان روستایی را بیکار کرد، افزود: برنج یکی از محصولات کشاورزی درآمدزا است؛ وقتی مردم بتوانند در همان روستا درآمدزایی خوبی داشته باشند، به سمت شهر مهاجرت نمی‌کنند.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا خاطرنشان کرد: با ممنوعیت کشت برنج در گلستان، مردم به سمت کشت محصولات دیگر نظیر چغندر قند، گوجه‌فرنگی و ذرت روی آوردند که این محصولات نیز آب زیادی مصرف می‌کنند.

وی ادامه داد: در یکی از بندهای مصوبه هیئت دولت، وزارت صمت و جهاد کشاورزی موظف شدند جایگزین کشت برنج را برای کشاورزان با مصرف آب کمتر تعیین کنند اما طی این مدت اقدام مؤثری از سوی این دو وزارت خانه انجام نشد.

سنگدوینی با اشاره به اینکه کشت برنج در گلستان غالباً در زمین‌های خرد انجام می‌شود، گفت: مردم با کشت این محصول نیاز خودشان به برنج در طول سال را تأمین و در کنار آن بخشی از نیاز مالی شان را برطرف می‌کنند.

این عضو کمیسیون تلفیق مجلس با اشاره به اینکه در لایحه بودجه امسال به دنبال لغو مصوبه هیئت دولت رفتیم، گفت: بعد از تصویب اعضای کمیسیون تلفیق، این مصوبه در صحن علنی مجلس با وجود مخالفت نمایندگان دو استان شمالی که مجوز کشت برنج را دارند، رأی آورد و مصوبه هیئت دولت لغو شد.

وی بیان کرد: بر اساس مصوبه جدید، از سال ۱۴۰۰ مدیریت کشت برنج در استان‌ها به تصمیم کارگروه شورای آب هر استان موکول شده است.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا با اشاره به خوشحالی مردم از تصویب این مصوبه، گفت: قطعاً با این مصوبه بخشی از مشکلات بیکاری و نیاز جامعه به مصرف برنج‌های باکیفیت برطرف خواهد شد.

سنگدوینی گفت: از وزارت جهاد کشاورزی انتظار داشتیم برنجی را برای کشت به کشاورزان معرفی کند که مصرف آب کمتری دارد اما این کار انجام نشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی برنج واردات برنج گلستان ممنوعیت کشت برنج هیئت دولت مجلس شورای اسلامی جهادکشاورزی کشت برنج هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۱۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | رئیس‌جمهور وارد سمنان شد

به گزارش جام جم آنلاین، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در اولین سفر استانی در سال ۱۴۰۳ و در چهاردهمین سفر از دور دوم سفرهای استانی دولت سیزدهم، وارد سمنان شد و از سوی حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و سیدمحمدرضا هاشمی استاندار سمنان مورد استقبال قرار گرفت.

دیدار مردمی با شهروندان سمنان امروز ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه در مسجد امام(ره) این شهر برنامه‌ریزی شده است و از ساعاتی قبل شهروندان در مسیر خیابان امام(ره) منتظر دیدار و استقبال از سید محرومان هستند.

حضور در نشست شورای اداری، نشست با نخبگان، بازدید و بهره‌برداری از چند طرح مصوب و تکمیل‌شده سفر اول دولت سیزدهم به استان، از برنامه‌های رییس جمهور در شهر سمنان است.

سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در سفر به شاهرود، دیدار مردمی در استادیوم این شهر دارد.

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

تعدادی از وزیران دولت سیزدهم نیز از ظهر دیروز چهارشنبه در شهرستان‌های مختلف استان سمنان به بازدید و بهره‌برداری از چند طرح پرداختند و امروز نیز وزیران مختلف به عنوان معین هر شهرستان، در ادامه برنامه‌های سفر دولت سیزدهم در نقاط مختلف استان سمنان حضور می‌یابند.

با حضور رئیس‌جمهور جشن احیای ۲۰۰ واحد راکد استان در دولت سیزدهم در یکی از کارخانه‌ها، افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی، جشن واگذاری زمین در قالب طرح جوانی جمعیت، و نشست «حل مساله» با محوریت تامین آب، فعالیت معادن و راه‌اندازی کارخانه‌های سهامی، در سفر یکروزه دولت سیزدهم برگزار می‌شود.

افتتاح چند واحد صنعتی در گرمسار، بهره‌برداری از طرح پست ۶۳ کیلوولت و تقاطع غیرهمسطح، آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی اراضی ۵۵ و ۲۰۵ هکتاری برای ساخت نهضت ملی مسکن، بازدید از ادامه روند اجرایی آزادراه حرم تا حرم، واگذاری بیش از ۲ هزار واحد از نهضت ملی مسکن، افتتاح چند مدرسه و پاسگاه حفاظت محیط زیست، از برنامه‌های دولتمردان سیزدهم در شهرستان‌های هشتگانه استان سمنان است.

در دور دوم سفر ابراهیم رئیسی به سمنان طرح‌هایی با درصد پیشرفت بالا و با اعتبار ۹۲ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال پیشنهاد شد که ۷۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در مصوبات اولیه گنجانده شد.

در استان سمنان اکنون ۵۵۵ طرح نیمه‌تمام وجود دارد که اعتباری بالغ بر ۳۰۰ هزار میلیارد ریال برای اتمام این طرح‌ها نیاز است.

در دور اول سفر رئیس‌جمهور به سمنان در آبان ۱۴۰۰ بیش از ۱۰۶ درصد اعتبارات طرح‌های عمرانی جذب شد که بیشترین جذب اعتبار در سفرهای دور اول رییس‌جمهور بوده است. دور اول سفر هیات دولت به سمنان ۱۴۵ مصوبه داشت که بالغ بر۳۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت. از ۱۳۷ طرح دور اول سفر ۲۶ مصوبه کامل اجرا شد، ۸۶ مصوبه در حال اجرا و ۲۵ مصوبه در دست پیگیری است.

دیگر خبرها

  • آمریکا و اسرائیل توان مقابله با ایران را ندارند
  • رژیم صهیونیستی توان مقابله با ایران را ندارد
  • فاصله بین قیمت جهانی و بهای واقعی فولاد تولیدی به جیب دولت می‌رود
  • نوسانات ارز همه ابعاد اقتصادی زندگی مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد/ دولت جدی ورود کند
  • با ورود مستقیم کشاورزان به بورس برنج، دست سودجویان قطع می‌شود
  • تغییر استاندار مازندران تکذیب شد
  • رد شایعات تغییر استاندار مازندران
  • ببینید | رئیس‌جمهور وارد سمنان شد
  • منع واردات کالاهای تولید داخلی/ حمایت بیشتر از تولید داخل با مشارکت ذینفغان 
  • نماینده مجلس: کاش رئیسی، بلوچ بود