Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی با استقرار شتاب دهنده حوزه الکترونیک در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، ایده‌های حوزه‌های برق و الکترونیک و هوشمندسازی با شتاب بیشتری  تجاری سازی خواهد شد.

رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در آیین امضا قرارداد استقرار شتاب دهنده صبح پارلار، گفت: این شتاب دهنده از ایده‌های حوزه‌های سخت افزارهای برق و الکترونیک، سامانه‌های مرتبط با اینترنت اشیاء و سیستم‌های هوشمند اتوماسیون حمایت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا واعظی افزود: این شتاب دهنده، به تیم‌های متقاضی ایجاد کسب و کارهای نوپا فناورانه و نوآورانه، خدمات شتابدهی توسعه کارآفرینی ارائه می‌کند.

وی با اشاره به آموزش و توانمندسازی نیروهای مورد نیاز کسب و کار و استارتاپ‌های استانی در موضوعات این شتاب دهنده، تاکید کرد: ایجاد فضایی جذاب برای جوانان برای برگزاری مسابقات، دورهمی‌های کارآفرینی و نشست‌های تخصصی، کلاس‌ها و کارگاه‌های استارتاپی برای توسعه کسب و کارهای فناور محور از دیگر اهداف این مجموعه خواهد بود.

وی با بیان اینکه شرکت صنایع صبح پارلا آسیا، یک شرکت دانش بنیان اصیل است که در راس آن یک هیات علمی دانشگاه قرار دارد و ٢٥ درصد از ٥٨٠ نفر از کارکنان آن در بخش تحقیق و توسعه شرکت مشغول هستند، افزود: این شرکت، موفق و خلاق در حوزه الکترونیک بوده که با آغاز کار شتابدهنده می‌تواند به شکوفایی جوانان علاقه مند حوزه الکترونیک کمک شایانی بکند.

مدیرعامل شتاب دهنده صبح پارلار آسیا نیز گفت: این شتاب دهنده خدمات استقرار، مشاوره و منتورینگ را به تیم‌های پذیرش شده در دوره شتابدهی ارائه خواهد کرد.
جعفر صبحی افزود: ارتباط دهی تیم‌ها به شبکه‌ای از سرمایه گذاران، متخصصان و رهبران تجاری و مشارکت در زمینه برپایی نمایشگاه جشنواره و تورهای علمی از خدمات این شتابنده به ایده‌های حوزه‌های سخت افزارهای برق و الکترونیک، سامانه‌های مرتبط با اینترنت اشیا و سیستم‌های هوشمند اتوماسیون خواهد بود.

به گفته وی، این شتابدهنده با برگزاری کارگاه‌ها، همایش‌ها و ارائه مشاوره کسب و کار برای تیم‌های پیش شتابدهی، زمینه لازم برای تجاری سازی استارتاپ‌ها و استقرار آن‌ها در پارک علم و فناوری را فراهم خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر پنج شتاب دهنده در حوزه‌های مختلف در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی مستقر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آذربايجان شرقي پارك علم و فناوري تجاری سازی فناوری هوشمندسازی ایده های حوزه پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی شتاب دهنده تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۳۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA

حسام شعبانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات آزمایشگاهی تشخیص تقلب‌های غذایی و محصولات ژنتیکی دستکاری‌شده از طریق DNA درباره محصولات تولید شده در این شرکت به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا توضیح داد: درحال حاضر، این شرکت، تنها شرکت دارنده مجوز آزمایشگاه‌های تشخیص برنج تقلبی داخلی و وارداتی با عنوان «ژنوتایپینگ» یا روش تشخیص اصالت برنج از طریق انگشت‌نگاری در جهان است. 

وی به آخرین دستاورد این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید کیت‌های تخصصی تشخیص تقلب مواد غذایی بر پایه DNA، اشاره کرد و گفت: خط تولید کیت‌های تشخیص تقلب موادغذایی، توسط متخصصان این شرکت با هدف استفاده گسترده در کارخانه‌های تولیدکننده موادغذایی، راه‌اندازی شد. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: اما به دلایل گوناگون، ازجمله شرایط اقتصادی، شرایط نظارتی و سیاست‎های کلان، این کیت‌ها در کشور رواج پیدا نکرد. 

شعبانی درباره تولید کیت‌های عفونی پزشکی برای انسان توسط این شرکت توضیح داد: بعد از توقف تولید کیت‌های تشخیص تقلب‌های غذایی براساس دی‌ان‌ای، به دنبال کیت‌های عفونی پزشکی انسانی رفتیم. 

این فناورحوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، توضیحات بیشتری درباره کیت‌های تشخیص تقلب غذایی بر پایه DNA ارائه کرد و گفت: نوع دی‌ان‌اِی، براساس کلیدواژه‌هایی که برای هر موجود زنده‌ای دارد برای تشخیص موادغذایی به کار می‌آید.

وی افزود: برای نمونه، جهت تشخیص تقلب‌های غذایی در سوسیس و کالباس از دی‌ان‌ای حیوان خوک، استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به عدم‌تجاری‌سازی این کیت‌های تشخیص‌دهنده تقلب‌های مواد غذایی افزود: به دلایل بسیاری از جمله بی‌توجهی به کیفیت در کشور ما، مشکلات ارزی و برخی قوانین سخت‌گیرانه، رقابت سالم و درستی برای تجاری‌سازی کیت‌های تشخیص دهنده بر پایه دی‌ان‌ای داخلی شکل نگرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شتاب ابرقدرت‌های میکروالکترونیک در ساخت ریزتراشه‌های ۲ نانومتر
  • پیشروی مشهد در حوزه هوشمندسازی
  • مهمترین خبرهای ۲۹ فروردین/فقط «دخانیات» تحریم نشد!
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • هوشمندسازی ناوگان ترانزیت برای افزایش جذابیت ترانزیتی کشور
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • برنامه های حوزه دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد
  • کارگاه تجسمی «وعده صادق» در حوزه هنری قم برگزار شد