Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@13:58:30 GMT

زلوک مرکز آموزش تکثیر و پرورش زالو

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۳۷۹۶

زلوک مرکز آموزش تکثیر و پرورش زالو

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، حتماً تابحال درباره روش زالو درمانی در درمان بسیاری از بیماری‌ها چیزهایی شنیده و یا مطالبی خوانده‌اید. ما در این مطلب قصد داریم درباره صنعت زالوی ایران و روش‌های پرورش زالو و آموزش تکثیر زالو صحبت کنیم و ببینیم این نوع روش درمانی تا چه اندازه در کشور دنبال می‌شود و این صنعت اکنون در کشور ما چه جایگاهی دارد؟ همچنین در این مطلب به بیماری‌هایی اشاره خواهیم کرد که با استفاده از زالو می‌توان آن‌ها را درمان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتها نیز مجموعه زلوک را به شما معرفی خواهیم نمود که در سال‌های اخیر توانسته در این حوزه گام‌های بلندی برداشته و روش‌های پرورش زالو را به علاقمندان این صنعت آموزش دهد.

آشنایی با معجزهای به نام زالو

اولین چیزی که در مورد زالو با آن مواجه می‌شوید، موجود کوچکی است که خون را می‌مکد و در درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر است اما چطور این اتفاق می‌افتد؟ ساختار بدنی زالو به گونه‌ای است که یک بادکش مرکب از ۲ حلقه در قسمت جلوی بدن و بادکشی مرکب از ۷ حلقه در قسمت انتهای بدن دارد و نکته عجیب‌تر و خارق‌العاده‌تر از آن در مورد زالو آن است که دارای سه فک می‌باشد که در هر فک ۱۰۰ دندان دارد. زالو بدن را گاز گرفته و با کمک بادکش‌های جلویی خون را می‌مکد. بادکش انتهای بدن زالو نیز کمک می‌کند تا به این طریق بتواند روی بدن بیمار بچسبد. به طور کل بین ۳ تا ۵ دقیقه زمان می‌برد تا زالو از بدن بیمار جدا گردد که البته این زمان به میزان مشکل موجود و گرفتگی عروق آن ناحیه بستگی دارد.

صنعت زالوی ایران

پیش از آنکه به موضوع روش درمان با زالو و بیماری‌هایی که با استفاده از این نوع روش درمانی می‌توان در درمان آن‌ها کوشید اشاره کنیم، لازم است درباره صنعت زالوی ایران اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. در حال حاضر زالوهایی که در درمان‌های طبی مورد استفاده قرار می‌گیرند، در خطر انقراض قرار دارند. با توجه به آنکه زالو نه تنها در درمان بیماری‌های انسان بلکه در درمان بیماری‌های مختص حیوانات اهلی و خانگی نیز می‌تواند موثر باشد، چندان که باید در ایران مورد توجه قرار نگرفته است. همچنین زالو می‌تواند آنزیم‌ها و مواد فعال بسیار زیادی را از خود ترشح نماید و در تولید مواد خام و اولیه محصولات آرایشی و بهداشتی نقش بسزایی داشته باشد که البته ایران در این صنعت نتوانسته کار چندانی انجام دهد.

در حال حاضر در بازار جهانی برای هر عدد زالوی صیدی قیمت بالایی پرداخت می‌شود و این موضوع باعث شده بسیاری به سمت صید زالوی طبی از تالاب‌ها و زیستگاه‌هایی که این موجود در آن‌ها زیست می‌کند، روی آورند و آن را با خطر انقراض مواجه نمایند. در حالی‌که اکنون با استفاده از روش‌های علمی و با آموزش تکثیر زالو می توان کمک کرد تا صنعت زالوی ایران رشد چشمگیری پیدا کرده و این موجود معجزه‌گر را که به عنوان طلای زنده در بازار شناخته شده به کشورهای دیگر صادر نمود.

پرورش و آموزش تکثیر زالو

در این خصوص می‌توان گفت تقاضای زیاد در بازار موجب شده بسیاری از افراد به پرورش زالو مشغول شوند، اما به جهت دانش کم و نبود امکانات و همچنین نیروی متخصص، نمی‌توان آن طور که شایسته است از مزارع موجود بهره‌وری لازم را به دست آورد. اگر از طرف دستگاه‌های ذیربط شرایطی مهیا شود که بتوان از پرورش‌دهندگان زالو حمایت کرد، می‌توان امیدوار بود تا صنعت زالوی ایران بتواند در آینده نزدیک علاوه بر تامین نیاز داخل متناسب با تقاضا، نیاز بازار خارجی را نیز تامین نماید.

خواص درمانی زالو

همان‌طور که می‌دانید حجامت نیز یکی از روش‌های درمانی سنتی است که با این روش می‌توان خون کثیف را بیرون کشیده و به درمان بسیاری از بیماری‌ها کمک کرد، اما هنگامی که شما از زالو استفاده می‌کنید، زالو بهتر از شیوه حجامت خون کثیف در هر ناحیه از بدن را بیرون می‌کشد و می‌تواند در درمان بیماری‌های گوناگون موثر باشد. در ادامه به بیماری‌هایی که تاکنون با استفاده از روش زالو درمانی بهبود یافته‌اند اشاره خواهیم کرد.

* بیماری‌های پوستی مانند جوش، دمل‌های چرکی، انواع لکه‌های سیاه و سفید روی پوست

* بیماری‌های مفصلی مانند درد در زانو و سایر مفاصل بدن

* درمان میگرن و انواع سردرد

* درمان واریس

* درمان ناباروری جنسی و افزایش قدرت جنسی

* درمان بسیاری از بیماری‌های عفونی

* درمان گل مژه و عفونت چشم

* درمان سینوزیت مزمن و رفع عفونت سینوس‌های چرکی

* درمان زخم معده

* درمان التهابات کبد و کیسه صفرا

* درمان همورویید و بواسیر

علاوه بر تمامی مواردی که در بالا ذکر کردیم زالو درمانی در درمان بیماری‌های دیگری نیز موثرخواهد بود. همان طور که پیشتر اشاره کردیم از مواد فعالی که زالو تولید می‌کند می‌توان در تهیه کرم‌های آرایشی، داروهای ترمیمی و.. استفاده کرد که اکنون کشورهای اروپایی و امریکایی در این خصوص و در تولید این نوع داروها پیشتاز بوده‌اند.

زلوک، مرکز جامع خدمات زالو

چنانچه شما یکی از افرادی هستید که به فعالیت در حوزه پرورش زالو علاقمندید و یا در این حوزه فعالیت دارید اما شرایط عرضه آن را ندارید، ما به شما مرکزی را معرفی خواهیم کرد که بیش از یک دهه است در صنعت زالوی ایران فعالیت دارد و تاکنون توانسته در این عرصه خدمات بسیار زیادی را مطابق با استانداردهای بین‌المللی و بهداشت جهانی ارائه نماید و در جهت تولید و پرورش زالوی بهداشتی و تامین نیازهای داخلی قدم‌های بزرگ و موثری بردارد.

مجموعه زلوک در حال حاضر عضو رسمی انجمن‌های زالو درمانی انگلستان، روسیه و انجمن زالو درمانی و زالو شناسی دنیا به شمار می‌آید و توانسته علاوه بر پرورش زالو، آموزش تکثیر زالو را نیز در اختیار علاقمندان این حوزه قرار دهد. علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت www.zalok.ir با فعالیت‌های این مرکز آشنا شده و از آموزش‌های رایگانی که جهت پرورش زالو در این مرکز ارائه شده بهره‌مند گردند. همچنین این مرکز انواع مکمل‌های غذایی برای پرورش زالو و مواد ضدعفونی کننده مزرعه تکثیر زالو را در اختیار تولیدکنندگان زالو قرار داده است. علاوه براین می‌توانید با برقراری تماس با متخصصان این مرکز در خصوص راه‌اندازی مزرعه و مراحل پرورش زالو راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5162789

منبع: مهر

کلیدواژه: زالو زالودرمانی کسب و کار کسب و کار گروه خودروسازی سایپا گردشگری صنعت خودروسازی تبلیغات کسب و کارهای اینترنتی بانک گردشگری فروشگاه های زنجیره ای ورزش موسسه خیریه کاشت مو واحد صنعتی قیمت خودرو سفر نوروزی درمان بسیاری از بیماری ها درمان بیماری زالو درمانی پرورش زالو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران روی کمربند سنگ کلیه

ایران روی کمربند سنگ کلیه دنیا قرار دارد؛ رئیس جامعه اورولوژی ایران این را می‌گوید و معتقد است سرطان‌ها، عفونت‌ها و نارسایی کلیوی از رایج‌ترین بیماری‌هایی است که در حوزه کلیه و مجاری ادرار رخ می‌دهد. بیماری‌هایی که البته مانند هر بیماری دیگری راهکار‌های پیشگیرانه دارد. به طور نمونه فشارخون و دیابت اصلی‌ترین دلایل ابتلا به نارسایی کلیوی است و با کنترل و غربالگری این بیماری‌ها می‌توان ضمن مدیریت سلامت، صرفه‌جویی قابل‌توجهی در منابع محدود سلامت داشت. همچنانکه مردان برای چکاپ سلامت خود و پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات بعد از ۵۰ سالگی تحت مراقبت قرار بگیرند و آن‌هایی که در خانواده خود سابقه ابتلا به بیماری سرطان پروستات را دارند، باید از ۴۰ سالگی این مراقبت‌ها را انجام دهند. بر این اساس وزارت بهداشت باید در زمینه سطح سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری زیادی کند، زیرا سرمایه‌گذاری یک دلار در بخش پیشگیری معادل ۵ دلار در درمان است.

به گزاش جوان، پیشگیری همیشه بر درمان مقدم است و دلیلش هم کاهش هزینه‌ها و تبعات بیماری‌هاست. امیر محسن ضیایی، رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه‌شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، با اشاره به اینکه ایران در کمربند سنگ کلیه قرار داشته و در مناطق گرمسیری شیوع بیشتری دارد، گفت: «پروستات، عفونت‌ها و سرطان‌ها دستگاه ادراری و مادرزادی جزو بیماری‌های اورولوژی است و در ایران سرطان پروستات شیوع بیشتری دارد.»

سبک زندگی عامل ابتلا به نارسایی کلیوی

در حال حاضر ۴۰ هزار بیمار دیالیزی در کشور وجود دارد و آنطور که ناصر سیم‌فروش، رئیس انجمن پیوند کلیه ایران گفته است سالانه ۲ هزار نفر به بیماران دیالیزی افزوده می‌شود. دیابت، فشارخون و بیماری‌های نفروتیک یا آسیب‌رسان به کلیه، سه عامل اصلی و شایع‌ترین علل بروز نارسایی کلیه‌ها محسوب می‌شوند؛ در مجموع ۸۰ تا ۸۵ درصد علل بروز نارسایی کلیه در ایران و سراسر جهان همین سه عامل اصلی است.

سبک زندگی ناسالم، استفاده بی‌رویه از فست‌فود‌ها و غذا‌های ناسالم، چاقی و بیماری‌های مزمن کنترل‌نشده به ویژه دیابت و فشارخون بالا، زنگ خطر افزایش بیماران کلیوی در سال‌های آینده را به صدا درآورده است؛ زمانی که کلیه‌ها به درستی کار نمی‌کنند، می‌توان با فرایندی به نام دیالیز مواد زائد و مایعات اضافی را از خون جدا کرد، در حالت طبیعی کلیه‌ها مسئول تصفیه کردن خون هستند و در یکی از مرسوم‌ترین انواع دیالیز، به طور معمول خون وارد یک دستگاه می‌شود تا عملیات تصفیه روی آن انجام شود.

غربالگری‌های ضروری بعد از ۵۰ سالگی

ضیایی با اشاره به دسترسی آسان مردم به پزشک و مراکز بهداشتی و درمانی گفت: «وزارت بهداشت باید در زمینه سطح سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری زیادی کند، زیرا سرمایه گذاری یک دلار در بخش پیشگیری معادل ۵ دلار در درمان است.»

وی با بیان اینکه غربالگری بیماری‌ها از ۵۰ سالگی به بعد ضروری است، ادامه داد: «دیابت و فشارخون بالا از مهم‌ترین بیماری‌هایی است که اگر درمان و کنترل به موقع انجام شود از نارسایی کلیه پیشگیری می‌کند. بسیاری از روش‌های پیشگیری و غربالگری بر بار بیماری‌ها کمک می‌کند.»

به گفته این استاد اورولوژی سطح سواد سلامت تأثیر زیادی بر تشخیص به هنگام بیماری‌ها دارد. امروزه دسترسی به خدمات در کشور افزایش یافته و همین موضوع سبب تشخیص به هنگام بیماری‌ها می‌شود و رسانه‌ها در آگاه سای جامعه نقش مهمی دارند.

رئیس انجمن اورولوژی از مراجعه بیماران مختلف از کشور‌های گوناگون اروپایی و منطقه برای درمان بیماری‌های ارولوژی به ایران خبر داد.

عمده ناباروری‌ها قابل‌درمان است

ضیایی با بیان اینکه ۱۵ درصد زوجین ایرانی دچار مشکلات ناباروری هستند، افزود: «درصد سهم مردان و زنان در ناباروری مساوی است؛ در حالی که بخش عمده درمان ناباروری قابل اجرا و درمان است.»

در ادامه این نشست، محمد علی زرگر، استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: «در حال حاضر ۱۴۰۰ متخصص اورولوژی در کشور داریم و ۲۰۰ دستیار در ایران در حال تحصیل هستند.»

وی از افزایش موفقیت در درمان ناباروری در مردان خبر داد و گفت: «اکنون مردان فاقد اسپرم و زنان دچار مشکلات رحمی شانس بارداری و فرزند‌دار شدن را دارند.» طبق توضیحات وی بیماری پروستات در همه دنیا شایع است و با تشخیص به موقع، قابل درمان بوده و بیماران زندگی طبیعی را خواهند داشت.

زرگر ادامه داد: «یکی از اهداف برگزاری کنگره، به روز‌رسانی دانش اورولوژی است، اکنون جراحی‌ها در کشور به صورت بسته ولاپاراسکوپی نیز انجام می‌شود. محمد هادی رادفر، دبیر جامعه اورولوژی بیان داشت: در منطقه جزو دو کشور اول در بخش اورولوژی هستیم».

وی با بیان اینکه پیشرفته‌ترین اعمال اورولوژی در شهر‌های مختلف در حال اجراست، افزود: «در انجمن جهانی اورولوژی عضو هستیم.»

رئیس کمیته اجرایی بیست و هفتمین کنگره سالانه جامعه اورولوژی ایران با اشاره به اینکه بازسازی آسیب‌های سیستم ادراری بر اثر تصادفات یا به صورت ناهنجاری‌های مادرزادی در حوزه تخصصی انجمن جراحی ترمیمی اورولوژی است، یادآور شد: «از آنجا که با توجه به پیشرفت‌های علمی صورت گرفته در حوزه علوم پزشکی طی سال‌های اخیر رشته‌های پزشکی به زیر شاخه‌های تخصصی متعددی تقسیم شده‌اند، اورولوژی اطفال به صورت مستقل و تحت عنوان انجمنی با همین نام شکل گرفته و به فعالیت خود ادامه می‌دهد.»

وی تصریح کرد: «همچنین جامعه اورولوژی زنان و فانکشنال یورولوژی که به مباحثی همچون بی‌اختیاری ادراری در زنان می‌پردازد در کنار سایر انجمن‌های تخصصی در کنگره امسال جامعه اورولوژی به ارائه جدیدترین دستاورد‌های حوزه‌های مربوط به خود خواهند پرداخت.»

گفتنی است بیست و هفتمین کنگره سالانه جامعه اورولوژی ایران برای ارائه جدیدترین یافته‌های علمی پژوهشگران در زمینه‌های سرطان‌های دستگاه ادراری، پیوند کلیه و ناباروری مردان، با حضور متخصصان ایرانی و نیز استادان جامعه اورولوژی اروپا که قرار است به صورت ویدئو کنفرانس، طی روز‌های ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد