Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام‌های هند تهدید کرده‌اند که کارمندان فیسبوک، توئیتر و واتس‌اپ را در واکنش به بی اعتنایی آنها به درخواست‌های دولت برای ارائه داده‌ها و حذف اطلاعات مربوط به اعتراضات در جریان کشاورزان، بازداشت می‌کنند و به حبس می‌اندازند.

 به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، برخی هشدارهای مکتوب ارسالی از سوی مقام‌های هندی برای این رسانه‌های اجتماعی شامل اطلاعاتی درباره کارمندان آنها مستقر در هند است که ممکن است بازداشت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از سخنگوهای واتس اپ گفت، این شرکت درخواست‌ها برای ارسال داده‌ها را که مطابق با استانداردهای شناخته شده بین‌المللی از جمله حقوق بشر، تشریفات قانونی و اجرای قانون باشد، برآورده می‌کند.

سخنگوی فیسبوک نیز بیانیه‌ای مشابه صادر کرده و یکی از نمایندگان توئیتر نیز گفت که این کمپانی همچنان مدافع اولویت‌های اصلی اینترنت آزاد است.

کشاورزان هندی بیش از سه ماه است که علیه سه قانون جدیدی که قیمت خرید حداقلی محصولات کشاورزی توسط دولت را متوقف می‌کند، دست به اعتراض زده‌اند.

کشاورزان هندی خواستار لغو سه قانون دولت برای بخش کشاورزی هستند و می‌گویند، این قوانین به آنها ضرر می‌زند و به نفع کمپانی‌های بزرگ است.

دولت نارندرا مودی، نخست وزیر که سپتامبر گذشته میلادی این قوانین را ارائه کرده، پیشنهاد تعویق آنها را داده اما از لغو آنها امتناع کرده و می‌گوید، این قوانین به کشاورزان کمک می‌کند تا با قیمت بهتری محصولات خود را بفروش برسانند.

دو طرف چندین دور مذاکره داشتند اما به نتیجه‌ای نرسیدند و اتحادیه‌های کشاورزی وعده داده‌اند تا اعتراضات را تا زمان رسیدن به نتیجه مناسب ادامه دهند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۴۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آرژانتین از پاکستان و سریلانکا : احمد وحیدی وزیر ایران را بازداشت کنید

دولت آرژانتین از کشورهای پاکستان و سریلانکا خواست احمد وحیدی را بازداشت کنند و تحویل دهند.

به گزارش عصرایران ، به نوشته خبرگزاری فرانسه،‌ وزارت خارجه آرژانتین همچنین اعلام کرد از پلیس بین الملل (اینترپل) درخواست کرده احمد وحیدی وزیر کشور ایران را به اتهام دخالت در حادثه آمیا دستگیر کند.

حادثه  آمیا، بمب گذاری و انفجار مرکز یهودیان در بوئنوس آیرس آرژانتین در ۱۸ ژوئیه ۱۹۹۴ (۲۷ تیر ۱۳۷۳)  است.
دولت ایران هر گونه دخالت در حادثه آمیا را رد می کند.

وزارت خارجه آرژانتین اعلام کرد وحیدی در حال حاضر در هیات ایرانی به پاکستان و سریلانکا سفر می کند. اینترپل به درخواست آرژانتین برای وی اخطار قرمز صادر کرده است.

اشاره به سفر فعلی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهوری به پاکستان و سریلانکاست. رئیسی امروز از پاکستان به سریلانکا رفت.

آرژانتین همچنین از دولت های پاکستان و سریلانکا خواسته است این وزیر ایرانی را دستگیر و به آنها تحویل دهد.

دادگاه آرژانتین  در 12 آوریل جاری /  ۲۴ فروردین  ۱۴۰۳ دولت ایران را مسئول دو حمله علیه مراکز یهودیان در آرژانتین اعلام کرد که سه دهه قبل، روی دادند.

شامگاه سه‌شنبه، وزارت امور خارجه در بوئنوس آیرس در بیانیه‌ای گفت: "آرژانتین به دنبال دستگیری بین‌المللی مسئولین حمله‌ای است که مرکز آمیا را در سال 1994 هدف قرار دادند. این حمله منجر به کشته شدن 85 نفر شد."

انفجار امیا آرژانتین

وزارت امور خارجه آرژانتین افزود یکی از افراد تحت تعقیب، احمد وحیدی است که توسط دادگستری آرژانتین به عنوان یکی از مسئولین حمله به مرکز آمیا تحت تعقیب است. این فرد در حال حاضر سمت وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران را برعهده دارد. او یکی از اعضای هیئت دولتی است که هم اکنون به پاکستان و سریلانکا سفر می کند.

در این بیانیه آمده است: "آرژانتین از دولت های پاکستان و سریلانکا درخواست کرده تا وی را مطابق مکانیسم های ارائه شده توسط اینترپل دستگیر کنند."

 وحیدی در سال 1400 و با آغاز دولت رئیسی،‌ به عنوان وزیر کشور منصوب شد. 

در سال 1992، حمله به سفارت اسرائیل در بوئنوس آیرس، 29 کشته برجای گذاشت. دو سال بعد، مرکز انجمن اسرائیل و آرژانتین (AMIA) در پایتخت این کشور توسط کامیونی مملو از مواد منفجره مورد هدف قرار گرفت. در این انفجار 85 نفر کشته و 300 نفر زخمی شدند.

بیش از سه دهه پس از این دو حمله، شعبه دوم دادگاه کیفری بوئنوس آیرس، دولت ایران را مسوول این دو حمله دانست.

دادگاه همچنین گروه حزب الله لبنان را که مورد حمایت تهران است، متهم کرد.
آرژانتین دارای بزرگترین جامعه یهودی در آمریکای لاتین است که حدود 300 هزار نفر جمعیت دارند. این کشور همچنین محل زندگی جوامع مهاجر از خاورمیانه، به ویژه از سوریه و لبنان است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درخواست یهودیان از چاوز: به احمدی نژاد بگو، هاشمی و محسن رضایی را تحویل دهد! رأی جدید دادگاه آرژانتین علیه ایران در پرونده آمیا آرژانتین : قاضی پرونده آمیا برای تحقیق به تهران می رود/ 8 مقام ایرانی به سؤالات او پاسخ می دهند اعتراض دولت آرژانتین به سفر محسن رضایی به آمریکای لاتین

دیگر خبرها

  • درخواست آرژانتین از پاکستان و سریلانکا : احمد وحیدی وزیر ایران را بازداشت کنید
  • پاسخ معنادار سعید حجاریان به یک منتقد ناامید در توئیتر
  • کارمندان دولت حتما بخوانند/ ساعت کاری ادارات از این تاریخ تغییر می‌کند؟
  • دولت از بخش خصوصی حمایت کند/ تعویق ۸ ماهه مطالبات واردکنندگان برنج
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • اعلام جایزه تحویل گندم راهکاری موثر در رسیدن به خودکفایی
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • تداوم آرامش و ثبات بازار برنج کشور با حمایت دولت
  • رشد چشمگیر خرید تضمینی گندم در خراسان جنوبی
  • رشد چشم‌گیر خرید تضمینی گندم در خراسان جنوبی