Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از بخش رسانه‌ای سفارت ایران در برلین، «میشائیل شومان»  رئیس هیأت مدیره اتحادیه فدرال حمایت از اقتصاد خارجی آلمان (BWA) پس از دیدار با «محمود فرازنده» سفیر ایران در آلمان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: صداهایی که این روزها از حوزه سیاست درباره برجام، لغو تحریم‌ها و عادی‌سازی روابط اقتصادی به گوش می‌رسد، بار دیگر نشان می‌دهد که منافع ایالات متحده آمریکا و منافع اروپا همخوانی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تشدید اختلافات سیاسی نمی‌تواند به نفع اقتصاد آلمان و صدها شرکتی باشد که علیرغم کاهش شدید روابط تجارت خارجی دوجانبه به واسطه تحریم‌های آمریکا کماکان در حوزه‌های مختلف در ایران فعال هستند، اظهار داشت: حضور بیش از ۱۰ هزار دانشجوی ایرانی در دانشگاه‌های آلمان نشان‌دهنده ظرفیتی است که در روابط علمی و تکنولوژیکی با این قدرت منطقه‌ای خلیج فارس نهفته است.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه فدرال حمایت از اقتصاد خارجی آلمان با اشاره به راه‌اندازی اینستکس از سوی کشورهای اروپایی تصریح کرد: اینستکس که در سال ۲۰۱۹ توسط چند کشور عضو اتحادیه اروپا ایجاد شد،  متأسفانه تاکنون فقط قادر به انجام یک تراکنش تجاری در مارس ۲۰۲۰ بوده است.

شومان به کشورهای اروپایی توصیه کرد: آلمان، فرانسه و سایر کشورهای شرکت‌کننده عضو اتحادیه اروپا به نفع کشورهای اروپایی با اعتماد به نفس عمل و از امکانات این مکانیسم استفاده کنند تا بتوانند فعالیت‌های تجارت خارجی با جمهوری اسلامی ایران را دوباره احیاء کنند.

وی همچنین گفت: باید از علاقه طرف ایرانی به همکاری با آلمان و دیگر کشورهای اروپایی که بارها ابراز شده، به خصوص در زمینه مبارزه مشترک با پاندمی کرونا و احیای بسیار ضروری فعالیت‌های اقتصادی پس از پاندمی استفاده کنیم. به همین دلیل BWA همچنان از همکاری سازنده با اقتصاد ایران حمایت خواهد کرد.  

به گزارش ایرنا، اتحادیه فدرال حمایت از اقتصاد و اقتصاد خارجی آلمان (BWA) در سال ۲۰۰۳ تأسیس شده و به طور هدفمند و مؤثر از طرح‌ها و پروژه‌های شرکت‌های عضو اتحادیه حمایت می‌کند.

این اتحادیه در سطح ملی و بین‌المللی از وجهه بسیار خوبی به عنوان تسهیل‌کننده مبادلات تجاری برخوردار است.

اعضای اتحادیه شرکت‌های بزرگ، متوسط و کوچک از همه بخش‌های اقتصادی هستند که آینده توسعه شرکت خود را بر مبنای همکاری‌های موفقیت‌آمیزِ ارزش‌محور پیش می‌برند.

برچسب‌ها برجام جمهوری اسلامی ایران اتحادیه اروپا اينستكس ایالات متحده آمریکا آلمان ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام جمهوری اسلامی ایران اتحادیه اروپا برجام جمهوری اسلامی ایران اتحادیه اروپا اينستكس ایالات متحده آمریکا آلمان ایران اخبار کنکور کشورهای اروپایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۴۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم های جدید علیه تهران

تین نیوز

اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان با ارسال نامه ای به اعضا و دوستان این نهاد، مخالفت خود را با تحریم های جدید علیه تهران اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، رویترز امروز اعلام کرد که اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان با ارسال نامه ای به اعضا و دوستان این نهاد، مخالفت خود را با تحریم های جدید علیه تهران اعلام کرد.

در نامه اتاق بازرگانی ایران و آلمان آمده است: طبق معمول پیش از هر چیز درخواست تحریم های جدید در اولویت قرار دارد؛ هر چند که این اقدام به منظور پوشاندن فقدان تأثیرگذاری اروپا است تا آنکه بخشی از راه حل باشد.

در این نامه با اشاره به آنکه برلین روابط ویژه ای را که زمانی میان ایران و آلمان وجود داشت حفظ نکرده و توسعه نداده، تاکید شده است که این موضوع به فقدان تأثیرگذاری اروپا منجر شده است.

این نامه می افزاید: نقش آفرینان اصلی کماکان در واشنگتن هستند و نقش پکن روز به روز پر رنگ تر می شود.

رویترز نوشت که جوسپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیروز خبر داد که برخی از کشورهای عضو این نهاد به بهانه واکنش تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی خواهان افزایش تحریم های ایران هستند.

آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان نیز در گفت وگو با شبکه آ. ار. د آلمان گفته بود: من قویاً طرفدار گسترش آنها (تحریم ها) علیه ایران هستم، زیرا می توانیم ببینیم که اقدامات ایران در حال حاضر چقدر خطرناک است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران شنبه گذشته با صدور بیانیه ای اعلام کرد که به منظور تنبیه متجاوز، با استفاده از توانمندی های راهبردی اطلاعاتی، موشکی و پهپادی خود به اهداف نظامی مهم ارتش تروریستی صهیونیستی در سرزمین های اشغالی حمله و آنها را با موفقیت مورد اصابت قرار داد و منهدم کرد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما در به کار بکارگیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز دیروز تصریح کرد: اقدام ایران کاملاً مشروع و پس از مدت ها خویشتن داری در برابر حملات رژیم صهیونیستی انجام داده و این نشان دهنده رفتار کاملاً مسئولانه و حرفه ای ایران نسبت به صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی
  • وضع تحریم‌های جدید پهپادی ایران توسط اتحادیه اروپا
  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم های جدید علیه تهران
  • بورل: غزه مثل سطح ماه شده؛ هیچ چیزی برای زندگی نیست
  • اتحادیه اروپا : غزه مثل سطح ماه شده ؛ هیچ چیزی برای زندگی نیست
  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • پلیس بلژیک برای کنفرانس راستگرایان اروپا محدودیت ایجاد کرد
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • صادرات ۱۰۰ میلیون یورویی آلمان به ایران در ۱ ماه
  • حضور بیش از ۲ هزار شرکت تجاری در ششمین نمایشگاه اکسپوی ایران