Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیرزاد نجفی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه لرستان با توجه به کوهستانی بودن و شیب بالایی که دارد متأسفانه همه ساله با سیلاب‌های وحشتناکی در سطح استان مواجه هستیم اظهار داشت: در این راستا یکی از اقدامات مفید در چند سال اخیر اجرای طرح‌های آبخیزداری بوده است.

وی عنوان کرد: در سال ۹۷، اعتبارات خوبی در حوزه آبخیزداری اختصاص پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه تا قبل از سال ۹۷، عملیات آبخیزداری در بیش از ۴۳۰ هزار هکتار از مساحت استان انجام شده بود افزود: در سه سال گذشته حدود ۳۰۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری در استان اجرا شده است.

نجفی با تاکید بر اینکه در شهرستان‌های خرم آباد و پلدختر پروژه‌های عظیمی در حوزه آبخیزداری داشته ایم که نقش بسیار زیادی در جلوگیری از سیلاب‌ها داشته اند تصریح کرد: اخیراً ۷۰ میلی متر بارندگی در شهر خرم آباد داشتیم کمترین وقوع سیلاب را در رودخانه خرم رود را داشتیم.

وی بیان داشت: با اجرای طرح‌های آبخیزداری در استان توانسته ایم بیش از ۳۷۹ میلیون متر مکعب ذخیره آب را داشته باشیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با اشاره به اینکه علاوه بر کارهای آبخیزداری، عملیات بیولوژیک را هم در دستور کار قرار داده ایم ادامه داد: در این راستا توسعه فضای سبز، توسعه پوشش گیاهی را داشته ایم و امسال بیش از سه هزار و ۵۰۰ هکتار اقدامات بیولوژیک، کاشت نهال، کاشت گیاهان دارویی، توسعه فضای سبز و… را داشته ایم.

نجفی با تاکید بر اینکه در سطح استان حدود شش نهالستان فعال داریم گفت: افرادی که علاقه مند هستند می‌توانند به ادارات منابع طبیعی شهرستان‌ها مراجعه و نهال مورد نیاز را به صورت رایگان دریافت کنند.

کد خبر 5162869

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل منابع طبیعی لرستان پروژه آبخیزداری ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بوشهر شیوع کرونا شیراز گرگان اردبیل شهرستان کرج کاشت نهال و درخت عکس استانها قوه قضاییه لیگ برتر فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۴۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ذخیره‌سازی ۲۱ هزار و ۹۴۴ تن گندم مورد نیاز در چهارمحال و بختیاری
  • استفاده از بند سنگی‌ها برای ذخیره سازی آب در بم پشت سراوان
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • ذخیره سازی بیش از ۵۲ میلیون مترمکعب آب در پشت سد‌های گرمی
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • حجم آب ورودی سد‌های استان کرمان در بارندگی‌های اخیر ١٠ میلیون متر مکعب بود
  • بومی سازی مخازن ذخیره آب
  • ذخیره ۱۸ میلیون مترمکعب آب در پشت سازه‌های آبخیزداری نیکشهر
  • نرخ بالای هدررفت آب در سیلاب‌ها / تعارض منافع مانع اجرای آبخیزداری در کشور
  • ساخت بزرگ‌ترین پروژه ذخیره‌سازی باتری در اروپا