Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» اقبال شاکری در مورد اظهارات فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران مبنی بر اینکه با توجه به افزایش تعداد دستفروشان در روزهای پایانی سال تنها با این افراد می‌توانیم برخورد قهری داشته باشیم گفت: برخورد قهری با دستفروشان به هیچ وجه عقلانی، قابل قبول و منطقی نیست و باید ساماندهی مورد توجه قرار گیرد زیرا در شرایط فعلی و با توجه به افزایش مشکلات اقتصادی، برخی برای امرار معاش راهی جز دستفروشی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: معضل دستفروشی از ۱۰ سال پیش تاکنون در مترو وجود داشته و زمانی که عضو شورای شهر بودم به شهرداری اعتراض کردیم که چرا دستفروشان را ساماندهی نمی‌کنید؛ متاسفانه برخی دستفروشان حتی به به سوراخ کردن گوش روی آوردند و این موضوع به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

سافران مترو به فضای امن و آرامش نیاز دارند

وی با بیان اینکه مسافران مترو به فضای امن و آرامش نیاز دارند، ادامه داد: افزایش دستفروشان مترو آرامش را از مسافران گرفته البته برخی از سر نیاز به دستفروشی روی آورده و دستفروشی وسیله‌ و ابزاری برای امرار معاش آنها محسوب می‌شود و برخی هم مافیایی فعالیت می‌کنند بنابراین ساماندهی باید در دستور کار قرار گیرد تا دستفروشان واقعی شناسایی شوند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با انتقاد از اینکه رها کردن دستفروشان مترو، افزایش تعداد آنها و آسیب‌های اجتماعی را به دنبال دارد، تصریح کرد: اگر از کنار فعالیت این افراد به سادگی عبور کرد ممکن است تبدیل به مافیا شوند به گونه ای که اگر در آینده بخواهیم در مورد آنها اقدامی انجام دهیم با مقاومت اجتماعی روبرو شویم بنابراین پیش از اینکه با چنین مشکلی مواجه شویم بهتر است ساماندهی دستفروشان مورد توجه قرار گیرد و پیشگیری بر درمان مقدم شمرده شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: مسئولان مترو شاید به تنهایی نتوانند از پس ساماندهی دستفروشان برآیند بنابراین نیاز است نیروی انتظامی، شورایاری‌ها و دستگاه‌های متولی آسیب‌های اجتماعی با شهرداری همفکری لازم را برای ساماندهی دستفروشان مترو و همچنین سطح شهر داشته باشند.

رها کردن دستفروشان بدترین کار است

شاکری تصریح کرد: رها کردن دستفروشان بدترین کار است البته برخوردهای قهری با دستفروشان طی سال‌های اخیر نه تنها جوابگو نبوده است بلکه وضعیت را هم بدتر کرد از این رو این موضوع به عنوان مساله اجتماعی باید مورد توجه شهرداری، معاونت اجتماعی و فرهنگی سازمان فرهنگی و هنری و نیروی انتظامی قرار گیرد و راهکارهای برای ساماندهی دستفروشان اتخاذ شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اقبال شاکری دست فروشی مترو ساماندهی دستفروشان دستفروشان مترو قرار گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۷۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناترازی در تعیین دستمزد کارگری

هادی موسوی نیک مدیر کل سابق مطالعات رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعدیل میزان دستمزد کارگران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: با توجه به تنگنا‌های مالی و شرایط سختی که برای معیشت کارگران حداقلی بگیر و فعالان متکی به قانون وجود داشت انتظار افزایش دستمزد بیشتری می‌رفت.

وی ادامه داد: این موضوع زمانی بیشتر قوت می‌گیرد که بدانیم کارفرمایان نیز مسئله جدی با افزایش دستمزد کارگران ندارند و خیلی از کارگاه‌ها به کارگران خود رقمی بیش از نرخ مصوب دستمزد می‌دهند چرا که رقم دستمزد کارگران در هزینه‌های تولید با توجه به تاثیر کارگر ماهر در این امر چندان قابل توجه نیست.

موسوی تصریح کرد: نکته اینجاست که دولت به دلیل اینکه توانایی لازم برای افزایش حقوق کارکنان خودش را ندارد، سعی دارد با تاثیرگذاری بر مصوبات شورای عالی کار اجازه ندهد فاصله دستمزدی کارکنان دولت و بخش خصوصی زیاد شود. از این رو می توان گفت که عملا دولت اجازه افزایش دستمزد کارگران را نمی‌دهد.

مدیر کل سابق مطالعات رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد:، اما در خصوص نگرانی‌هایی که عنوان می‌شود با افزایش دستمزد‌ها تورم افزایش می‌یابد نیز شواهدی وجود دارد که این موضوع چندان قابل توجه نیست و افزایش دستمزد‌ها باعث تورم چندانی نمی‌شود.


موضوع حفظ نیروی انسانی اولویت است

موسوی تاکید کرد: موضوع حفظ نیروی انسانی متخصص اولویت است و ضروریست که به این مهم توجه بیشتری شود. از این رو دولت نیز با وجود مشکلات بودجه‌ای و تنگنا‌های اقتصادی باید توجه کافی به این موضوع داشته باشد. کارگران نیز می‌توانند عنوان کنند که مشکلات بودجه‌ای دولت به بخش خصوصی ارتباطی ندارد، اما به هر جهت مسئله حقوق کارکنان دولت و بخش خصوصی به هم تنیده شده است.

وی ادامه داد: شورای عالی کار نیز با وجود اینکه تحت تاثیر این عامل قرار گرفته است، اما همچنان بهترین سازو کار برای تعیین حقوق و دستمزد است؛ چرا که کارگران می‌توانند در آن نکات مد نظر خود را درست و دقیق عنوان کنند. اخیرا نیز مسئله‌ای طرح شده است که تعیین حقوق دستمزد به مجلس سپرده شود، اما این این طرح نیز پیشنهاد خوبی نیست. طرح حقوق دستمزد در مجلس نه تنها کمکی به کارگران نمی‌کند بلکه ممکن است شرایط را سخت‌تر نیز کند.

مدیر کل سابق مطالعات رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درپایان تصریح کرد: اگر بخواهیم اصلاحی را در شورای عالی کار بررسی کنیم می‌تواند موضوع تصویب توافق دستمزدی بدون امضای نمایندگان کارگری باشد که شاهد این اتفاق بوده ایم.

انتهای پیام/

امیرحسین اصغری زرگرآبادی

دیگر خبرها

  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • ساماندهی بیش از ۷ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در تهران
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • جزییات طرح ۱۵ روزه ساماندهی افراد آسیب دیده اجتماعی در سطح شهر | کدام مناطق تهران بیشتر معتاد و متکدی دارد؟
  • رشته‌های دانشگاهی فاقد بازار کار حذف می‌شوند
  • ازدواج، آسیب‌ها و راه‌حل‌ها در دانشگاه آزاد یاسوج برگزار شد
  • مقایسه تعداد تعطیلات در ایران با دیگر کشورها / در ساماندهی تعطیلات به افزایش مصرف سوخت و گردشگری خودرو محور توجه شود
  • ناترازی در تعیین دستمزد کارگری
  • درخواست ذوالنوری از استاندار قم برای ساماندهی دستفروشان خانم
  • پرونده زباله‌گردها در تهران بسته می‌شود