Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دانشجوی انگلیسی که به دلیل وجود یک اختلال، تا ۱۳ سالگی توانایی خواندن نداشت، موفق شد در ۲۲ سالگی از دانشگاه فارغ‌التحصیل شد.

به گزارش ایسنا به نقل از آی‌نیوز، این فرد که "ویلیام کارتر" نام دارد، تا ۱۳ سالگی توانایی خواندن و نوشتن نداشت ولی توانست در رشته علوم سیاسی و روابط بین‌الملل از دانشگاه "بریستول" فارغ‌التحصیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هم‌اکنون در حال تحصیل در مقطع دکتری جغرافیایی سیاسی دانشگاه کالیفرنیا برکلی است.

کارتر زمانی‌که در دوره متوسطه بود، دچار خوانش‌پریشی بود و همیشه در مدرسه جا می‌ماند. چون او از دیگر دانش‌آموزان عقب می‌ماند، احساس تنهایی می‌کرد و به بخش خدمات بهداشت روانی فرستاده می‌شد. هدف از گذراندن این دوره‌ها این بود که مبادا کارتر به دلیل مشکلاتش و مورد تمسخر قرار گرفتن دیگر دانشجویان،‌به یک مجرم تبدیل نشود.

او در دبیرستان ناامیدانه تلاش می‌کرد که خواندن و نوشتن را بیاموزد ولی شکست می‌خورد. سرانجام او تحت نظر یک متخصص قرار گرفت و تشخیص داده شد که دچار خوانش پریشی است.

خوانش‌پریشی یک اصطلاح عام برای تشریح معلولیت آموزشی است. این اختلال موجب اختلال در روان‌خوانی یا درک مطلب می‌شود و می‌تواند خود را به عنوان یک مشکل در رابطه با واج‌خوانی، و رمزگشایی، دیکته، مهارت شنوایی، حافظه‌کوتاه‌مدت، یا نامگذاری‌سریع آشکار کند.

وی در دوران حضور خود در دانشگاه بریستول در کنفرانس‌های بین‌المللی شرکت کرد و در پارلمان اروپا سخنرانی کرد و جوایز مختلفی را برای عملکرد علمی خود دریافت کرد.

وی با تلاش بسیار توانست نمرات بالایی دریافت کند و برنده جایزه دستاوردهای کودکان سیاه پوست شد.

کارتر که هم‌اکنون ۲۲ سال دارد،‌گفت: یادگیری نحوه خواندن و نوشتن، جهان را برای من قابل فهم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه های جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۳۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوانش انتقادی مخاطبان چهار نسل از محتوای رسانه‌ای

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، این پژوهش با بیان اینکه رسانه‎ پررونق هر نسل، در هر دوران، با نسل‌های دیگر متفاوت است، در تلاش است با ادغام و تطبیق ادبیات بومی و جهانی با یکدیگر، به شناخت هرچه دقیق‌تر و درست‎تر از مولفه‌های شناخت نسلی در ایران به میانجی رسانه پرمصرف هر نسل دست یابد.  

به استناد این پژوهش، در ایران در بین سال‌های ۱۳۴۰ تا ۱۳۶۰، مصرف رسانه‎‌های چاپی رونق داشته است. در دهه ۷۰ شمسی تا اوایل دهه ۸۰ شمسی، تلویزیون و رسانه‌های‎ تصویری (از جمله ماهواره و ویدئو‌) جزو رسانه‌های پرمصرف بوده‌اند و‎ در‎ اواخر دهه ۸۰ تا حال حاضر، اینترنت و رسانه‌های نوین به رسانه‌های غالب‎ و پرمصرف‌ تبدیل شده‌ا‌ند. ازاین‌رو، به‌راحتی، نمی‎توان نظام ذهنی و ادراکی در میان نسلی که با مطبوعات و یا سایر رسانه‌های چاپی مثل کتاب رشد کرده‎اند را با نسلی که رسانه‌های تصویری و یا اینترنتی در دوران جامعه‌پذیری‎شان سلطه داشته ‎است، یکی دانست. همین گزاره هسته اصلی این پژوهش را شکل می‌دهد.

این پژوهش بیان می‌کند تحولات‎ رسانه‌ای و فن‌آورانه، می‌تواند بینش‌ها و نظام‌های ذهنی متفاوتی را در دوره‌های تاریخی مختلف پدیدآورد. به‌طوری‌که مقدمه پدیدآمدن اختلاف‌ها، شکاف‌ها و تمایزات بین‌نسلی باشد. این اختلافات و تمایزات نسلی، موجب تغییر ارزش‌ها، سنت‌ها و فرهنگ‌ها خواهد شد و افراد در سنین و نسل‌های مختلف، نقاط مشترک کمتری را با یکدیگر پیدا می‎کنند. شکاف نسلی حتی می‌تواند موجب شکل‌گیری گسست‌های اجتماعی، نابودی سنت‌ها، ارزش‌ها، آداب‌ورسوم و اعتقادات و زیرساخت‌های معرفتی‌ارتباطی درون جامعه شود.

این اثر به دنبال فهم‌‌ دسته‌بندی نسلی براساس ادبیات ارتباطی و رسانه‌ای است. شناخت موضوعاتی همچون شیوه‌های مصرف رسانه‌ای در ادوار مختلف، نظام‌شناختی و ذهنی نسل‌ها، ارزش‌ها، باورها، ویژگی‌های شخصیتی، مقتضیات تاریخی، سیاسی، اجتماعی در این دسته‌بندی اهمیت دارد. 

به‌زعم پژوهشگر این اثر، تحلیل خوانش انتقادی از جانب مخاطبان در سنین مختلف، مسیری است که ما را به تمایزات شناخت مخاطبان بین‌نسلی می‎‌ساند.‌‌‌‌‌ پیش‌فرض این کتاب، این گزاره است: «منشأ خوانش‎‌های انتقادی از نظام معرفت‎‌شناسی هر فرد سرچشمه می‎‌گیرد و این نظام معرفت‌‌‌شناسی در مقتضیات‌‌‌ مربوط‌به هر نسل متناسب ‌با وقایع تاریخی، اقلیمی، سیاسی، مصرفی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه‌ای شکل می‌گیرد و این‌ها عوامل شکل‌گیری تمایزات بین‌نسلی است.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • فرماندهی فارغ‌التحصیل از دانشگاه کوچه و بازار
  • یکی از مسائل جدی کشور فارغ التحصیلان فاقد دانش است
  • حمایت دانشگاه تهران از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای کار
  • برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران
  • کاهش تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در آمریکا برای دومین سال متوالی
  • خوانش انتقادی مخاطبان چهار نسل از محتوای رسانه‌ای