Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت ، در ارتباط ویدیویی افتتاحیه دومین نمایشگاه ساخت داخل و جهش تولید استان هرمزگان اعلام کرد: برگزاری این نمایشگاه کار بسیار ارزنده ای است که در راستای نیاز سنجی وارداتی که در سال 98 در وزارت صمت آغاز شد، این مهم در وزارتخانه کلید خورد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، برات قبادیان اظهار داشت: در احصائی که انجام شد حدود 45 میلیارد دلار محصولات وارداتی در لیست اقلام دیده می شد که این محصولات عمدتا های¬تک نیستند که برخی از آنها محصولاتی هستند که در زمانهایی که ما فناوری را نداشتیم، توسط پدران و اجداد ما تولید می شدند ولیکن واردات آنها صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  اگر این محصولات وارداتی را به صورت بیشترین ارزبری به کمترین ارزبری بخواهیم مرتب کنیم، در ده رقم اول ، هفت مورد آن مربوط به جهاد کشاورزی است و باید بگوییم که متاسفانه خیلی از موارد آنها را می توانیم در داخل تولید کنیم ولیکن از خارج وارد می شد و بنده فکر می کنم که استانهای ساحلی ما که هم آب دارند و هم زمین می توانند گره گشا باشند.

قبادیان بیان داشت:  دو مورد دیگر مربوط به وزارت صمت است که  یک مورد آن قطعات منفصله خودرو است و دومین مورد آن الکترود گرافیکی که در تولید فولاد بکار می رود و وزارت سوم، وزارت بهداشت و درمان است که عمدتا واردات تجهیزات پزشکی و دارویی است.

معاون آموزش ، پژوهش و فناوری وزارت صمت افزود: از 45 میلیارد دلار ؛ 9 میلیارد آن مربوط به وزارت صمت است که در احصاء آنها، ریز اقلام محصولات وارداتی به یکهزار و 406 محصول رسیدیم که امروز این محصولات آماده است تا در اختیار شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهها قرار داده شود.

قبادیان در اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در نشستی که با نخبگان، اساتید و بزرگان علمی کشور که در سال 98 داشتند، اظهار داشت: ایشان خرسندی خود را از طرح وزارت صمت اعلام کردند و اظهار داشتند که اکنون نوبت دانشگاهها و پژوهشگاهها و دانش بنیان است که به این نیازها پاسخ دهند.

وی بیان داشت: در طرح اول ، به ما نشان می دهد که کشور کجا، به چه اقلامی نیاز دارد که این اقلام را می توانیم برای تولید به استانهایی که مزیت را دارند توزیع کرده و تولید را آغاز کنیم.

قبادیان دومین طرح بزرگ در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری را، طرح توانمند سازی تولید و توسعه اشتغال پایدار عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح ، سامانه ای تحت عنوان سامانه تاپ ایجاد شد و تاکنون 14 هزار واحد صنعتی، معدنی و تجاری ثبت نام کرده اند و قریب به 5 هزار نیاز در آنجا ثبت شده است که از طریق دانشگاهها و نخبگان جامعه بررسی و حل و فصل می شود که بحث نیاز امروز است.

وی افزود : خوشبختانه سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان رتبه 3 کشور را در طرح توانمند سازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (سامانه تاپ) دارد و در برخی از شاخص ها نزدیک به رتبه اول کشورند که سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان به صورت زیربنایی در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری ، خوب کار کرده اند.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت رتبه بندی استانها را منبعد براساس قراردادهایی که بسته می شود اعلام کرد و افزود: سازمانهای صمت استانها اکنون باید برای گام دوم که تولید نیازهای صنایع است گام بردارند و این فرصت بسیار خوبی است.

وی افزود: برای بودجه سال آینده نزدیک به 100 میلیارد تومان برای ساخت داخل دیده شده که این بودجه بخش خصوصی است و  کمک بلاعوض است.

قبادیان در پایان اظهار داشت: با برنامه ریزی درست و همتی که پشت این برنامه است ، امیدواریم آن را به قرارداد برسانیم و نتیجه آن را در سفره مردم و با تولید محصول با کیفیت در بازار داخلی و خارجی داشته باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تولید داخلی وزارت صمت محصول وارداتی پژوهش و فناوری وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۳۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از شش محصول صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد «مانوین»

 مسعود حسنلو که در نشست خبری رویداد «مانوین» در محل مدرسه دارالفنون سخن می‌گفت با تاکید بر ضرورت هویت‌بخشی به صنایع خلاق و بومی کشور گفت: این نشست در مرکز تاریخی دارالفنون برگزار شده است، چرا که اکوسیستم فناوری، نیازمند هویت‌بخشی است که ریشه آن در فرهنگ بومی و ملی و دینی ما نهفته است. 

وی با بیان اینکه مسائل فرهنگی به حل مسائل مردم و جامعه نزدیک است، ادامه داد: کارکرد فناوری، اصالتا حل مسئله مردم است. فناوری های نرم به سراغ مسائل اجتماعی رفته اند و با توجه به چالش‌هایی که در حوزه هایی نظیر زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط زیست، سلامت عمومی و عدالت اجتماعی وجود دارد، می‌توانند به حل این مسائل کمک کنند.

حسنلو با تاکید بر اینکه هرچقدر اکوسیستم توسعه فناوری‌های نرم توسعه یابد، مسائل اجتماعی در مسیر حل شدن قرار می‌گیرند، ادامه داد: برگزاری رویداد مانوین در همین راستا برنامه‌ریزی شده است، چرا که ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت‌ساز توسعه یابند و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است. 

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی، برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاوردها و برگزاری نشست‌ها را از برنامه‌های جانبی این رویداد ذکر کرد و گفت: اعتقاد من بر این است که صنایع خلاق، رکن اقتصاد خلاق و فرهنگی به شمار می‌رود. 

وی با اشاره به تعریف پروژه‌های پیشران در حوزه‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی، گفت: پروژه‌های پیشران پروژه‌هایی هستند که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر هستند پروژه‌ها را چند پله جلوتر برانند و ما دو دسته پروژه‌های پیشران و کلان را تعریف کرده‌ایم.

حسنلو ادامه داد: برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در سه لایه پروژه‌هایی را تعریف کرده‌اند. برخی پروژه‌ها، پروژه‌های کلان ملی بوده که نیاز به اعتبارات و زیرساخت‌های جدی دارند و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند، اما نیازمند تجمیع ظرفیت‌ها و کنسرسیوم‌ها هستند.

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی ریاست‌جمهوری، دسته سوم پروژه‌ها را پروژه‌هایی دانست که نیاز به زیرساخت‌های قانونی و فیزیکی دارند و ادامه داد: تاکنون سه پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب‌بازی، پلتفرم به‌هم‌رسانی آموزشی و آزمایشگاه اثر اجتماعی احصاء شده است، علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

یاسر قرائی، دبیر اجرایی رویداد مانوین هم با بیان اینکه این رویداد همزمان با نمایشگاه اینوتکس در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود، گفت: در این رویداد از شش محصول صنایع خلاق و فرهنگی رونمایی می‌شود.

وی، صنایع خلاق را نقطه‌ای دانست که در زیست بوم فناوری کشور در ارتباط بیشتر با مردم قرار دارد و گفت: در سند ملی توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، هفت راهبرد برای گفتمان‌سازی و مشارکت مردم به منظور توسعه کاربردهای فناوری‌های نرم و فرهنگی پیش‌بینی شده است و برای رسیدن به این راهبردها برنامه‌هایی مانند ایجاد بستر مشارکت مردمی، تسهیل‌گری و حمایت از به‌کارگیری نمادهای ملی در نظر گرفته شد. 

قرائی با بیان اینکه برای دستیابی به این راهبردها، رویداد ملی صنایع خلاق مانوین برنامه‌ریزی شده است، برگزاری این رویداد را در راستای اجرایی‌سازی سند توسعه فناوری‌های نرم و خلاق دانست و اظهار کرد: بخش نمایشگاهی یکی از بخش‌های این رویداد به شمار می‌رود که با ایجاد ۲۸ غرفه شرکت‌ها و هسته‌های خلاق این حوزه آخرین دستاوردهای خود را در حوزه‌های مختلفی چون نوشت افزار، سبک زندگی، مد و پوشاک و غیره عرضه می‌کنند.

دبیر اجرایی رویداد مانوین، «روایت پیشرفت» را از دیگر بخش‌های این رویداد عنوان و خاطرنشان کرد: در این بخش بازدیدکنندگان با روند پیشرفت کشور در حوزه صنایع خلاق آشنا می‌شوند و در بخش رویدادی نیز با برگزاری سه استیج به بررسی موضوعاتی چون ارائه گزارش‌ عملکردها، رونمایی از کتاب‌ها و برندهای جدید، پروژه‌های پیشران و نوآوری‌های اجتماعی پرداخته می‌شود.

وی رونمایی از برخی محصولات و دستاوردها را از دیگر بخش‌های مانوین عنوان کرد و گفت: تاکنون ۱۲ محصول برای رونمایی به ما پیشنهاد شده است که در حال بررسی هستیم، ولی در نهایت شش محصول برای رونمایی انتخاب خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • رونمایی از شش محصول صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد «مانوین»