Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گفت: مسئولان مربوطه قول رفع مسائل موجود در این زمینه و تامین و توزیع مناسب روغن خوراکی در کشور و به ویژه شهرستان اسلامشهر را دادند که پیگیر وعده های داده شده این مسئولان برای اصلاح مدیریت بازار و حل مسائل معیشتی مردم خواهم بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی شریفیان، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران نیوز در ارتباط با نتیجه تماس تلفنی با معاون بازرگانی وزارت صمت اظهار کرد: نابسامانی‌های موجود در بازار و بروز گرانیها و مردم را در تامین مایحتاج ضروریشان در روزهای پایانی سال دچار مشکل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مسئله نابسامانی و گرانی در تأمین و توزیع برخی مواد خوراکی و غذایی در سراسر کشور وجود دارد و بر خلاف ادعای مسئولین، در اثر سوءمدیریت و جولان دلالان و سودجویان، متاسفانه در انجام وظایف سازمانهای دولتی و تامین مایحتاج ضروری مردم از جمله روغن نباتی کوتاهی شده است و مردم از این بابت تحت فشار بوده و گله مند هستند.

شریفیان گفت: در چنین شرایطی چنانکه رهبر معظم انقلاب هم فرمودند مسئولین در آستانه سال جدید باید به وضعیت معیشت مردم رسیدگی کنند.

ماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گفت: در حال حاضر تمام ظرفیت بازرگانی و تولیدی و مدیریت توزیع اقلام ضروری و مایحتاج مردم در سراسر کشور، به محض مشاهده کم و کاستی باید بسیج شوند تا مردم دچار مسئله نشوند.

وی افزود: در تماس تلفنی با مسئولان دولتی و آقای دکتر قبادی معاون بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت، ضمن انتقال گلایه ها و انتقاد شدید مردم، نسبت به موضوع لزوم تامین و توزیع مناسب مایحتاج ضروری آنها در روزهای پایانی سال و همین طور توزیع نامناسب روغن نباتی و دیگر مواد غذایی مورد نیاز در شهرستان اسلامشهر تذکر جدی دادم.

شرفیان اظهار داشت: مسئولان مربوطه قول رفع مسائل موجود در این زمینه و تامین و توزیع مناسب روغن خوراکی در کشور و به ویژه شهرستان اسلامشهر را دادند که پیگیر وعده های داده شده این مسئولان برای اصلاح مدیریت بازار و حل مسائل معیشتی مردم خواهم بود.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: تامین و توزیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۷۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت

محمدمهدی برادران معاون وزیر صمت در سفر یک روزه خود به استان قزوین در بازدید از یک واحد تولیدی شهرستان آبیک گفت: افزایش تولید در حوزه شوینده کشور ما را از حالت واردکننده به صادرکننده تبدیل کرده است.

برادران اضافه کرد: تراز تجاری صنعت شوینده در حوزه صادرات به ۱۸۰ میلیون دلار رسیده و این در حالی است که تنها ۲۵ میلیون دلار واردات مواد اولیه شوینده داشتیم.

وی با بیان اینکه قزوین قطب تولید شوینده در کشور محسوب می‌شود، بیان کرد: یکی از تولیدکنندگان عمده شوینده در این استان به تولیدکننده مواد اولیه شوینده تبدیل شده است.

معاون وزیر صمت در ادامه به مباحث مربوط به قاچاق و تقلب کالا‌ها اشاره کرد و گفت: سال گذشته با ۳۰ نمونه تقلبی از یک نام تجاری برخورد شد که انجام این مساله بیانگر افزایش فعالیت متقلبان صنعتی دارد.

برادران گفت: متاسفانه امروزه سوداگران عرصه تولیدات صنعتی به مجهزترین وسایل چاپ و بسته بندی مجهز شده‌اند و حتی به حوزه آرایشی و بهداشتی نیز ورود پیدا کرده‌اند.

وی در ادامه به آخرین تفاهمنامه این وزارتخانه با بانک مرکزی در راستای تامین ارز تولیدکنندگان اشاره کرد و یادآور شد: تصمیم گرفتیم که ارز تامین شده برای صنایع با نرخ سال قبل را در اختیار کارخانجات و واحد‌های تولیدی قرار دهیم.

برادران با بیان اینکه ۸۰ درصد بازار ارز در اختیار تولید کنندگان اصلی قرار دارد، ادامه داد: علی رغم اختلالات ارزی در بازار، تلاش شده تا رقابت در صنایع نساجی و صنایع عمومی همچنان به ثبات و مسیر خود ادامه دهند و عرصه را بر سوداگران ارز تنگ‌تر کنیم.

معاون وزیر صمت گفت: در حوزه صنایع بسته بندی نیز واحد‌های فعال و بسیار مناسبی داریم که رشد صعودی هم داشته اند تا جایی که در همین حوزه ۸۵ تا ۹۰ درصد صنعت بسته بندی ما به محصولات غیر فرهنگی اختصاص پیدا کرده که نشان از توسعه این صنعت دارد.

به گفته برادران، یکی از دغدغه‌های وزارت صمت همواره این بوده که با بسته‌بندی آسان و با قیمت مناسب بتواند محصول نهایی را با قیمت پایین به دست مشتریان برساند.

وی افزود: یکی از شرکت‌های مطرح صنعت بسته بندی کشور در همین استان قزوین توانسته از نظر طراحی و چاپ متناسب با نیاز بازار فعالیت درخشانی را از خود برجای بگذارد.

معاون وزیر صمت در ادامه بازدید خود، ۲ دستگاه چاپ سیلک را با اعتباری معادل ۵۰۰ هزار یورو در راستای چاپ روزانه ۵۰ هزار برگه در داخل خط تولید، افتتاح کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت + فیلم