Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعداد قابل توجهی از دانشجویان بین‌المللی در هلند به دلیل شیوع ویروس کرونا با اضطراب و تنهایی دست و پنجه نرم می‌کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری، تحلیل وضعیت دانشجویان بین‌المللی در مؤسسات آموزش عالی هلند در طول همه گیری کووید-۱۹ بین ۱۵ دسامبر ۲۰۲۰ و ۱۰ ژانویه ۲۰۲۱ انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۳۵۷ دانشجوی بین‌المللی ثبت‌نام شده در مؤسسات آموزش عالی هلند به پرسش‌های این نظرسنجی پاسخ دادند و به محققان در مورد تجربه خود در طول دروان شیوع بیماری کرونا گفتند.

بیش از نیمی از دانشجویان بین‌المللی در آموزش عالی هلند اعلام کردند که عمدتاً احساس نگرانی، تنهایی یا بی حوصلگی را تجربه می‌کنند. بیش از ۴۰ نفر از پاسخ‌دهندگان گفتند که از افسردگی رنج می‌برند. این تحقیق نشان می‌دهد که دانشجویان بین‌المللی به شدت تحت تأثیر بحران تاج قرار گرفته‌اند.

بر اساس گزارش اخیر، دانشجویان بین‌المللی از ایمنی کمتری نسبت به دانشجویان هلندی برخوردارند. همین امر آن‌ها را به گروهی آسیب پذیر تبدیل می‌کند. این گزارش زندگی عاطفی دانش آموزان را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد و از آن‌ها می‌پرسد که هر چند وقت یکبار احساسات منفی مانند اضطراب، بی حوصلگی یا افسردگی، و همچنین احساسات مثبت به عنوان مثال امیدواری، انگیزه و شادمانی را تجربه می‌کنند.

افزایش نگرانی‌ها نسبت به رضایتمندی
بیش از نیمی از پاسخ دهندگان (حدود ۶۲ درصد) گفتند که اغلب یا همیشه، احساس اضطراب می‌کنند؛ ۴۱ درصد از پاسخ دهندگان اغلب یا همیشه احساس افسردگی می‌کنند. حدود ۳۵.۹ درصد از پاسخ دهندگان احساس غالباً یا همیشه امیدواری، ۳۲.۴ درصد احساس انگیزه و ۲۴.۷ درصد، احساس خوشبختی می‌کردند.

یک نظرسنجی انجام شده در سال ۲۰۱۹، در مورد تجربیات دانشجویان بین‌المللی نشان داد که ۴۴ درصد از پاسخ دهندگان فشار روانی بسیار شدید و ۴۰ درصد نیز مشکلات روانی متوسط ​​تا شدید را تجربه کرده‌اند. به همین دلیل نویسندگان گزارش ۲۰۲۱ به این نتیجه رسیدند که در میان دانشجویان بین‌المللی، احساسات منفی افزایش یافته و احساسات مثبت در طی همه‌گیری کاهش یافته است.

گزارش به تفصیل در مورد علت نگرانی دانش آموزان توضیح می‌دهد و از پاسخ‌دهندگان خواسته شد در مورد نگرانی‌هایشان توضیح دهند. حدود ۶۸.۸ درصد دانشجویان بین‌المللی اظهار داشتند که بیش‌تر یا تمام دانشجویان، در مورد آینده شغلی خود نگران هستند. مسائل مربوط به ادامه کار پژوهشی و آینده تحصیلی نیز یکی دیگر از نگرانی‌های آنان بود.

محققان همچنین زندگی اجتماعی دانشجویان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. اکثریت قریب به اتفاق اظهار داشتند که از زندگی اجتماعی خود از سپتامبر ۲۰۲۰ به بعد ناراضی هستند ۶۷ درصد از زندگی خود ناراضی یا بسیار ناراضی هستند. فقط ۱۴ درصد اظهار داشتند که از زندگی اجتماعی خود راضی یا بسیار رضایت دارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هلند دانشگاههای خارجی معاونت علمی و فناوری کرونا دانشجویان بین المللی پاسخ دهندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۹۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان حضور برترین‌های المپیاد ورزش‌های فناورانه در مسابقات بین‌المللی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در خصوص المپیاد بازی‌های فناورانه دانشجویی گفت: با وجود اینکه قابلیت‌های متعددی در حوزه ورزش‌های فناورانه در دانشجویان وجود دارد یکی از خلاء‌های جامعه دانشجویی وجود رخوت و ازهم گسستگی در حوزه ورزش‌های فناورانه است به همین منظور سازمان امور دانشجویان در جهت رفع این خلاء و ایجاد رقابت سالم در میان دانشجویان اقدام به برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه کرده است.

وی افزود: بر این اساس دانشجویانی که دارای قابلیت‌ها و ظرفیت‌های بالایی در حوزه‌های متعدد المپیاد ورزش‌های فناورانه هستند، می‌توانند با یکدیگر به کار گروهی بپردازند و قابلیت‌های خود را در کنار یکدیگر قرار دهند و در نتیجه یک کار بزرگ گروهی را به انجام برسانند.

سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل با اشاره به اینکه المپیاد ورزش‌های فناورانه در محور‌های متعددی پیشبینی شده است تا بتواند فضای سالم، پر نشاط و پویا را در جامعه دانشجویی تولید کند؛ اظهار کرد: با برگزاری المپیاد فناورانه دانشجویی افراد برتر به جامعه معرفی خواهند شد و از ظرفیت‌های آنها در بخش‌های مختلف استفاده خواهد شد همچنین افراد منتخب امکان حضور در مسابقات بین‌المللی در بخش‌های مرتبط را خواهند داشت.

نعیمی بیان ساخت: ثبت‌نام این المپیاد از ۲۷ فروردین آغاز شده است و تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ادامه دارد. پس از ثبت‌نام نیز آثار دانشجویانی که در بخش‌های مختلف این المپیاد شرکت کرده‌اند وارد مراحل داوری در مرحله استانی می‌‍شود که زمان آن به مدت یک ماه به طول خواهد انجامید.

وی در پایان یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در شهریورماه سال ۱۴۰۳ مرحله ملی برگزار و افراد منتخب به جامعه معرفی شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آشوب و آتش در فوتبال اروپا؛ آتش نشان ها ناجی تماشاگران (+عکس)
  • دلنوشته قاری بین‌المللی کشورمان در پاسخ به اظهار لطف رهبر انقلاب
  • مهاجم لیورپول در هلند، لانه موش اجاره می‌دهد!
  • اپراتور‌ها چقدر به تعهدات خود عمل کردند؟/ مردم بهبود کیفیت اینترنت را احساس نمی‌کنند
  • هشتمین کنفرانس و پنجمین دوره جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر ایران برگزار می‌شود
  • چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد
  • ترکیه: اسرائیل باید احساس شرم کند
  • یواس‌ای تودی: محبوبیت بایدن در میان رای‌دهندگان جوان در حال کاهش است
  • کنایه تاج به باشگاه‌های معترض سقف قرارداد
  • امکان حضور برترین‌های المپیاد ورزش‌های فناورانه در مسابقات بین‌المللی