Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- در حالی که پروتکل سلامت تمرینات و مسابقات رشته های ورزشی مختلف به طور شفاف، مشخص و در دسترس است، اما ستاد مقابله با کرونا در فوتبال علی رغم گذشت چندین ماه، نسخه به روز شده و تغییر یافته پروتکل سلامت این رشته را منتشر و اعلام نمی کند!

 ابتدای خردادماه سال جاری بود که راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹(کرونا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط لیگ فوتبال از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی ابلاغ و منتشر شد و بر اساس آن چارچوب‌های سلامت محور در مورد برگزاری مسابقات لیگ فوتبال در سطح لیگ برتر و لیگ های پایین تر به صورت دستورالعمل درآمد و طبق اعلام این فدراسیون، پروتکل سلامت فوتبال برای تمامی لیگ‌های این رشته ورزشی اعم از لیگ برتر، لیگ ۱، ‌ لیگ ۲ و لیگ ۳ یکسان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود اما بر اساس توافق دو طرفه فدراسیون پزشکی ورزشی و فدراسیون فوتبال، اجرای پروتکل سلامت لیگ های فوتبال ایران در فصل بیستم و نوزدهم بر عهده فدراسیون فوتبال قرار گرفت و در این رابطه ستاد مقابله با کرونا در فوتبال، همانند ستاد مقابله با کرونا در ورزش تشکیل شد تا مسئولیت نظارت و اجرای دقیق دستورالعمل های تدوین شده را بر عهده گیرد.

نکته قابل تامل در مورد پروتکل سلامت لیگ فوتبال سیاستی است که از سوی ستاد مقابله با کرونا در فوتبال مدنظر قرار گرفته و نسخه به روز شده راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹(کرونا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط لیگ فوتبال اعلام نشده و مشخص نیست که به طور دقیق کدام یک از مفاد این دستورالعمل تغییر کرده یا دستخوش به روزرسانی شده است.

برای مشاهده راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹(کرونا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط لیگ فوتبال که از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در خردادماه سال جاری منتشر شد و شامل مواردی نظیر دامنه کاربرد، فاصله‌گذاری اجتماعی، اقدامات کنترلی سلامت محیط و کار، بهداشت و حفاظت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات، بهداشت ساختمان، چک لیست نظارتی تمرینات، آموزش بهداشت و...بود، می توانید اینجا کلیک کنید.

اما پس از انتشار این راهنما، تا کنون هیچ گونه دستورالعمل به روز شده و جدیدی از سوی ستاد مقابله با کرونا در فوتبال منتشر نشده و مشخص نیست که مفاد تغییر یافته این دستورالعمل چیست و صرفا به صورت جسته و گریخته از سوی برخی مسئولان در مورد تصمیمات جدید این ستاد اطلاع رسانی می شود.

به طور مثال قانون ۵+۱۱ از آغاز بیستمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران ملاک عمل قرار گرفت و بر اساس آن هر تیم با ۱۱ بازیکن درون زمین و پنج بازیکن روی نیمکت به شرط اینکه یکی از نیمکت نشینان دروازه بان باشد و تست کرونای تمامی بازیکنان درون زمین و روی نیمکت پیش از بازی منفی اعلام شده باشد، ملزم به برگزاری و انجام دیدار خود شد، این درحالی بود که پیش از این و بر اساس راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹(کرونا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط لیگ فوتبال که از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی و با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مدنظر قرار گرفته بود، در صورت وجود بیش از پنج نفر با علایم مثبت یا مثبت شدن تست های تشخیصی مبنی بر ابتلای فرد به کووید ۱۹، فعالیت تیم مربوطه تا زمان بهبود مبتلایان و کسب گواهی سلامت، معلق می شد؛ قانونی که پس از آن هم دستخوش تغییر شد و به ۲۵ درصد کل اعضای تیم تغییر پیدا کرد.

بنابراین همانگونه که راهنمای گام دوم مبارزه با کووید ۱۹ فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در تمرینات و مسابقات سایر رشته های ورزشی غیر از فوتبال به طور شفاف اطلاع رسانی شده و در اختیار عموم قرار دارد، ستاد مقابله با کرونا در فوتبال نیز باید از سیاست پنهان کاری فاصله گرفته و به طور شفاف و دقیق نسخه نهایی و تغییر یافته راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹(کرونا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط لیگ فوتبال را منتشر کرده و با هر تصمیم جدیدی، این نسخه به روزرسانی شده و به صورت علنی در اختیار رسانه ها، هواداران فوتبال و باشگاه ها قرار گیرد.

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ستاد مقابله با کرونا در فوتبال فدراسیون پزشکی ورزشی پروتکل سلامت بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام سلامت ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت منطقه است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین اللهی روز دوشنبه در نشست تاسیس دفتر نهاد نمایندگی مقام رهبری در ستاد وزارت بهداشت افزود: تشکیل دفتر نهاد نمایندگی مقام رهبری در ستاد وزارت بهداشت جلوگیری از انحرافات فکری و سیاسی، گفتمان‌سازی و جذب نیرو‌های متخصص و متدین است.

وی اظهارداشت: وجود دفاتر مقام رهبری در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی اقدام مفیدی بود و ضعف آن فقدان این نهاد در ستاد وزارت بهداشت بود که با تشکیل و آغاز بکار آن از امروز حرکت‌های فرهنگی در وزارت بهداشت اوج می‌گیرد.

وی اظهار داشت:با توجه به اینکه مراکز آموزش عالی نقش مولد دارند، بحث جهاد تبیین از رسالت‌های ما بوده و با یک نسل جوان دانشگاهی و نخبگان علمی مواجه هستیم که برای تقویت آنها نیاز به یک پیوست قوی فرهنگی است.

عین اللهی با بیان اینکه امروزه نظام سلامت ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت منطقه است، ادامه داد: از اهداف مهم ما با تشکیل دفتر نمایندگی مقام رهبری در ستاد وزارت بهداشت، اسلامی شدن دانشگاه‌های علوم پزشکی به عنوان آرمان و ایده بوده و ما به افراد دانشمند و متعهد نیاز داریم.

وزیر بهداشت، پیگیری مصوبات مقام رهبری، گفتمان سازی، هماهنگی نظام سلامت با حوزه‌های علمیه، تقویت نیرو‌های انقلابی و ... را از مهمترین موارد هدف دار در دفتر نمایندگی مقام رهبری در ستاد وزارت بهداشت عنوان کرد.

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام رهبری در دانشگاه‌ها نیز در این نشست گفت: ۲۶۰ دفتر نهاد در دانشگاه‌ها داریم ولی ضرورت داشت در حوزه آموزش عالی وزارت بهداشت دفتری تشکیل شود تا در راستای تقویت همکاری و هماهنگی در دانشگاه‌ها و افزایش مجموعه نهاد‌ها و رصد و نظارت بر سیاست‌های ابلاغی مقام رهبری فعالیت کند.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم تاسیس دفتر این نهاد در وزارت بهداشت و معارفه نماینده رهبری در ستاد وزارت بهداشت، این وزارتخانه را از دستگاه‌های مهم و راهبردی نظام دانست و گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ۳۵ سال است که با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ارتباط مستحکم دارد.

وی وزارت بهداشت را دستگاه مهم و راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: در مدیریت جدید این مجموعه راهبردی و نخبه، شاهد ارتقای تلاش‌های انقلابی، جهادی، فرهنگی و دینی هستیم.

رستمی با بیان این که نخبگی، ارتباطات وسیع و خدمتگزاری به مردم سه ویژگی مهم وزارت بهداشت و نظام سلامت کشور است، اظهار داشت: وزارت بهداشت از مرکز تا دورترین نقاط کشور تحت شبکه بهداشتی و درمانی با مردم ارتباط دارد و به آنها خدمات سلامت ارائه می‌دهد.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: مردم مهم‌ترین نیاز‌های خود را که کسب سلامتی است در وزارت بهداشت جستجو می‌کنند و امکان خدمتگزاری به مردم و اثرگذاری در کشور از ویژگی‌های این وزارتخانه است.

وی با اشاره به این که نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از ابتدای تاسیس دانشگاه‌های علوم پزشکی در این دانشگاه‌ها حضور داشته است، تصریح کرد: فرصت خدمت، همراهی و همکاری نهاد با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، حتی با آمدن جریانات سیاسی مختلف در بهترین وضعیت قرار داشته است.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در پایان ابراز امیدواری کرد تاسیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت بهداشت مایه خیر و برکت و موجب کسب توفیقات بیشتر در حوزه سلامت و افزایش انسجام و هماهنگی‌ها در ارتباطات این نهاد با وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شود.

مراسم معارفه نماینده مقام معظم رهبری در ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز دوشنبه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و وزیر بهداشت برگزار شد. در این مراسم حکم نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت بهداشت توسط حجت الاسلام و المسلمین رستمی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دکتر عین اللهی وزیر بهداشت به حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی میراحمدی اعطا شد.

گفتنی است، تاسیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت بهداشت بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت.

این مراسم با حضور مدیران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، معاونان و مشاوران وزیر بهداشت و جمعی از مدیران کل و کارکنان وزارت بهداشت در تالار شهید سلیمانی ستاد وزارت بهداشت برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • مردم از اقدامات مؤثر فراجا در مقابله با بی حجابی حمایت می کنند
  • بهای اجاره غرفه‌ در نمایشگاه‌کتاب منصفانه یا کاسب‌کارانه؟
  • احضار مدیر سپاهان به کمیته اخلاق
  • سرپرست سپاهان به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال احضار شد
  • چرا فاصله لیگ برتر انگلیس روز به روز با سایرین بیشتر می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • فاصله عجیب پرسپولیس و استقلال در رنکینگ جهانی + جدول
  • اقدام مهم مراجع تصمیم‌ساز برای رفع مشکلات ایثارگران
  • نظام سلامت ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت منطقه است
  • سندروم پس از کرونا چیست؟