Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد استاندار یزد برگزاری المپیاد ورزشی را در ایجاد پویایی و توسعه نشاط اجتماعی در محلات موثر ارزیابی کرد.

«محمدعلی طالبی» با بیان اینکه برگزاری المپیاد ورزشی محلات، در ایجاد پویایی و نشاط اجتماعی بسیار حائز اهمیت است، گفت: برگزاری این المپیاد می تواند در ایجاد پویایی و هم افزایی در محلات نقش موثری ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این فعالیت بزرگ ورزشی با فراگیری گسترده برگزار شده و گروه های مختلف جامعه را در بر می گیرد، از این رو می تواند تاثیرگذاری مناسبی در کاهش آسیب های اجتماعی و گسترش روحیه تعاون و مشارکت در سطح محلات به ویژه نسل جوان داشته باشد.

طالبی با اشاره به برگزاری مجازی این دوره از المپیاد به دلیل شیوع کرونا در استان، گفت: برگزاری این چنین رویدادهای مجازی در شرایطی که مردم امکان حضور فیزیکی در برنامه های ورزشی را ندارند، ضروری است چرا که هدف اصلی اعمال محدودیت های کرونایی، هم راستا با هدف اهم توسعه ورزش، حفظ سلامت شهروندان است.

استاندار استقبال شهروندان یزدی از این رویداد را نشان دهنده نیاز جامعه به این برنامه ها دانست و افزود: شرکت در این گونه برنامه ها، در کنار سلامت جسمی به ارتقای سلامت روحی نیز کمک می کند.

وی ادامه داد: به دلیل شیوع بیماری کرونا و قرار گرفتن مردم در قرنطینه و به دنبال آن آسیب های روحی و روانی، برگزاری این رویدادها می تواند این اثرات سوء را کاهش داده و به توسعه طراوت و نشاط اجتماعی کمک شایانی کند.

طالبی تاکید کرد: از سوی دیگر این چنین رویدادهای بزرگ ورزشی با فراگیری گسترده، برای بالا بردن میزان فعالیت بدنی موثر است و از بروز بیماری هایی از جمله دیابت، فشار خون و چاقی که یزدی ها با آن دست به گریبان هستند، جلوگیری می کند.

وی توجه به ورزش به ویژه در بین کودکان و نوجوانان یزدی را حائز اهمیت خواند و گفت: این گروه از جامعه به دلیل کاهش تحرک در معرض چاقی و سایر بیماری های مرتبط با آن هستند از این رو به کار گرفتن آنها به فعالیت های ورزشی، می تواند در سلامت نسل آینده استان نیز تاثیرگذار باشد.

استاندار به اهمیت این المپیاد در مشارکت دادن بانوان در فعالیت های ورزشی اشاره کرد و گفت: یکی از بخش های مهم این المپیاد برگزاری مسابقات در حوزه بانوان است که باعث ترویج ورزش در بین اعضای خانواده شده و به تحکیم بنیان خانواده کمک می کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد، طالبی از دیگر دستاوردهای برگزاری این رویداد بزرگ ورزشی را استعدادیابی در رشته های مختلف ورزشی عنوان و بیان کرد: این رویداد می تواند اتفاقات پررنگی را در حوزه ورزش استان رقم بزند تا جایی که یزدی ها در رشته های مختلف ورزشی در سطح ملی و بین المللی خوش درخشیده و حرفی برای گفتن داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی المپیاد ورزشی محلات استاندار يزد سازمان فرهنگی اجتماعي و ورزشی شهرداری يزد نشاط اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۰۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها

در همایش "دانشگاه، دوست‌دار سلامت خانواده" عنوان شد جامعه اسلامی اگر خانواده سالم، بانشاط و سر زنده داشته باشد، پیشرفت خواهد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مریم اردبیلی امروز در همایش "دانشگاه، دوست‌دار سلامت خانواده" که به مناسبت هفته سلامت در سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی استان قم برگزار شد، اظهار داشت: سال‌ها خانواده در الفاظ برای همه مهم بوده است.
 
وی با اشاره به اینکه در عمل بسیاری از سیاست‌ها بر خانواده اثر سوء داشته است، بیان کرد: دانشگاه دوست‌دار سلامت خانواده تلاش دارد خدشه‌ها و فشارهایی که به خانواده‌ها وارد شده است را جبران کند.
 
مشاور امور زنان در شهرداری تهران با بیان اینکه هنوز حس "دانشگاه دوست‌دار خانواده" را درک نکرده‌ایم، عنوان کرد: برای حل این مشکل در مرحله اول باید خدماتی را برای اعضای خود دانشگاه فراهم کنیم.
 
وی با اشاره به اینکه در مرحله دوم باید به خانواده‌ها در سطح جامعه خدمات داشته باشیم، خاطرنشان کرد: در کشور اگرچه خانواده صدمه دیده ولی همچنان خانواده را داریم و این خانواده دارای یک عاملیت است.
 
اردبیلی با بیان اینکه خانواده همچنان دارای عملکرد است، تصریح کرد: باید کارکردها و عملکرد خانواده را به رسمیت شناخته و برای آن‌ها برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری انجام دهیم.
 
وی با اشاره به اینکه نگاه خانواده از مدیران بلندمدت‌تر است، افزود: اگر خانواده سلامت باشد و عاملیت پیدا کند قطعا می‌تواند با نگاه بلند مدت خود در جامعه اثرگذاری بیشتری داشته باشد.

تلاش برای جوانی جمعیت یک وظیفه همگانی است

 مجید اصغری نیز در همایش "دانشگاه، دوست‌دار سلامت خانواده" اظهار داشت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری تلاش برای جوانی جمعیت یک وظیفه همگانی است.
 
وی با اشاره به اینکه جامعه اسلامی اگر خانواده سالم، بانشاط و سر زنده داشته باشد، پیشرفت خواهد کرد، بیان کرد: برای سلامت خانواده ابتدا باید مسئولیت اجتماعی داشته باشیم.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه خانواده یک واحد بنیادی و کانون رشد است، افزود: خانواده پشتوانه سلامت بوده و موجب اعتلای معنوی می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه دانشگاه دوست‌دار خانواده دارای محورهای مختلفی است، خاطرنشان کرد: نخستین محور حفظ و ارتقای سلامت جسمانی، روانی، معنوی، نشاط و تندرستی است.
 
 اصغری با بیان اینکه محور دوم ارتقای فرهنگ در حوزه خانواده است، تصریح کرد: سومین محور نیز اقتصاد، معیشت، امور رفاهی و مسکن است.
 
وی گفت: سایر محورها نیز شامل آموزش‌های رسمی، آموزش‌های غیر رسمی، ایجاد زمینه مشارکت اجتماعی، سیاسی و فرهنگی خانواده و ... است.

مولفه‌های الگوی ارتباطی خانواده با حکمرانی 

پوررضا نیز در این همایش اظهار داشت: اصول حکمرانی خوب نیازمند ارکانی از جمله مشارکت، حاکمیت قانون، شفافیت و پاسخگویی است.
 
وی با اشاره به اینکه خانواده سلول‌های تشکیل دهنده یک پیکر به نام جامعه هستند، بیان کرد: هرچقدر این سلول‌ها که خانواده هستند، سالم‌تر باشند، جامعه نیز سالم‌تر خواهد بود.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی استان قم عنوان کرد: بر اساس احادیث و روایات هیچ نهادی از تشکیل خانواده نزد خداوند محبوب‌تر نیست.
 
وی با بیان اینکه خانواده ایرانی که دارای فرهنگ خاص است باید متفاوت دیده شود، افزود: الگوی ارتباطی خانواده با حکمرانی نیز دارای مولفه‌هایی مانند خانواده، ظرفیت‌سازی و سرمایه اجتماعی، اصلاح الگوی سبک زندگی، عاملیت خانواده و ... است.
 
 پوررضا برخی آسیب‌های نظام موجود بر خانواده را مدنظر قرارداد و گفت: آسیب‌های مشترک بین حوزه‌ها، آسیب‌های ویژه حوزه سیاست‌گذاری، آسیب‌های حوزه قانون گذاری و آسیب‌های حوزه برنامه‌ریزی و اجرا گروه‌های کلی این آسیب‌ها هستند.
جریان‌های ضد خانواده شناسایی شوند

کرمی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی نیز در همایش "دانشگاه، دوست‌دار سلامت خانواده" اظهار داشت: باید جریان‌های ضد خانواده را شناسایی کنیم و به دنبال کاهش تاثیرگذاری آنان باشیم. 

وی بیان کرد: امروز در دنیا هیچ گروهی خود را ضد خانواده نمی‌نامد بلکه همه خود را طرفدار خانواده خوانده و تنها نوع نگاه‌ها و سیاست‌ها است که به طرفدار خانواده و ضد خانواده تقسیم بندی می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه باید مولفه‌های دقیق طرفداری از خانواده بیان شود، تصریح کرد: یکی از مشکلات جامعه در موضوعات خانواده محوری نیز در تعیین چیستی خانواده است.

وی با بیان اینکه بدون پرداختن به منظومه‌های خانواده نباید برای خانواده هزینه کرد، افزود: در قانون اساسی سه محور مسکن، آموزش و بهداشت به عنوان وظیفه جمهوری اسلامی یاد شده است، در نتیجه برای هزینه کردن برای خانواده باید به این سه محور توجه کرد.

کرمی با اشاره به اینکه خانواده یک گروهی است که میل به پایداری و بقا دارد، خاطرنشان کرد: خانواده هیچ‌گاه از درون نابود نمی‌شود بلکه از بیرون مورد فشار قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز نگاه به دانشگاه علوم پزشکی از یک نهاد آموزشی به یک نهاد اقتصادی تبدیل شده است، گفت: نگاه اقتصادی به نهادهای متولی علم نمی‌تواند دوست‌دار خانواده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گشایش نخستین دوره المپیاد فرهنگی، ورزشی و علمی شهید عجمیان + فیلم
  • شرکت ۲۰ هزار نفر در المپیاد ورزشی فرهنگی بسیجیان مازندران
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • برگزاری نخستین المپیاد ملی هنر در گیلان
  • شورای اسلامی شهر قزوین به دنبال توسعه ورزش محلات است
  • نمایشگاه کتاب نشاط اجتماعی تهران را بالاتر می‌برد/ در حال حاضر شهرآفتاب گزینه مناسبی برای نمایشگاه نیست
  • شورای شهر قزوین به دنبال توسعه ورزش محلات است
  • هیات‌های ورزشی به حوزه فرهنگ ورود کنند
  • بنیان خانواده باید در جامعه حفظ و تقویت شود