Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از جمعیت هلال‌احمر، کریم همتی در این جلسه با اشاره به اینکه به طور متوسط هر پنج سال یکبار در کشور ایران با یک بحران طبیعی اعم از سیل، زلزله و ... مواجه هستیم، تاکید کرد: از نکات مثبت موجود در مدیریت حوادث، تلاش همه دوست‌داران مردم و نظام برای ایجاد آرامش در جامعه در مواقع بروز حوادث و بحران‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازگرداندن آرامش به جامعه بحران‌زده به وفاق ملی نیاز دارد

وی افزود: برخی حوادث و سوانح تبدیل به بحران ملی می‌شوند که برای بازگرداندن جامعه آسیب دیده به روال عادی و ایجاد آرامش در جامعه، علاوه بر حضور تمام دستگاه‌های متولی در صحنه حوادث، به تعامل، هماهنگی، وفاق و همدلی ملی نیاز داریم.

رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: جمعیت هلال احمر و بسیج سازندگی، دو ارگان فعال در جامعه هستند که نقش موثری در حوادث و بحران‌ها  برای خدمت‌رسانی به مردم دارند. شاید همراهان این دو ارگان از یک طیف و گروه نباشند اما هدف هر دو، خدمت رسانی به مردمی است که حق دارند برای پشت سر گذاشتن حوادث و بحران‌ها از امکانات نظام بهره ببرند.

همتی به همکاری و حضور جمعیت هلال احمر و سازمان بسیج سازندگی در مدیریت و کنترل بیماری کرونا در کنار وزارت بهداشت اشاره و تاکید کرد: این دو ارگان در موضوع کرونا، از شناسایی بیماران مشکوک تا اهدا و توزیع بسته‌های معیشتی و ایجاد نقاهتگاه های ویژه بیماران مبتلا به کرونا در کنار مردم کشور بوده اند.

وی افزود: علیرغم اینکه دومین عید نوروز است که کشور درگیر بیماری کروناست و مردم خسته اند، اما همکاری بسیج و هلال احمر در کنار وزارت بهداشت، هم برای ایجاد مراکز نقاهتگاهی و هم در اجرای طرح بزرگ شهید سلیمانی و ... از نمادهای همکاری تنگاتنگ میان ارگان‌ها بود که باعث شد از چند صد مرگ و میر روزانه به کاهش میزان مبتلایان برسیم.

چشم‌انداز هلال‌احمر، ایجاد ۳۸ هزار خانه هلال در کشور است

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به رزمایش دستگاه های متولی در مدیریت بحران و کنترل بیماری کرونا، به موضوع ایجاد جامعه تاب آور از طریق ایجاد خانه های هلال در کشور نیز اشاره کرد و گفت: تا پایان کار دولت فعلی، پنج هزار خانه هلال در کشور ایجاد می شود در حالی که چشم انداز جمعیت هلال احمر، ایجاد ۳۸ هزار خانه هلال در سراسر کشور و در دورافتاده ترین نقاط است تا بدون اتکا به امکانات دولتی و با ارائه آموزش های همگانی امداد و کمک های اولیه و همچنین تجهیز این خانه ها به اقلام اولیه امدادی، باعث ارتقای میزان تاب آوری جامعه در برابر حوادث شده و اعضای خانه های هلال به عنوان اولین امدادگران، در صحنه حوادث و بلایا حاضر باشند.

همتی در ادامه به وظیفه این جمعیت در ارائه آموزش های همگانی امداد و کمک های اولیه به مردم و همچنین عزم جدی هلال احمر برای تحقق این امر مهم اشاره کرد و گفت: آموزش همگانی مردم بر مبنای آموزش چهره به چهره و همچنین استفاده از ظرفیت فضای مجازی، صدا و سیما و همکاری با دستگاه ها، وزارتخانه ها و ارگان‌هایی که گروه هدف عظیمی دارند از جمله آموزش و پرورش، آموزش عالی، ستادکل نیروهای مسلح برای آموزش ۳۲ ساعته سربازان وظیفه در ۴۰ پادگان کشور و ... در دستور کار هلال احمر بوده و در حال اجراست تا به یک جامعه تاب آور برسیم.

تعامل تنگاتنگ دستگاه‌های خدمت‌رسان، رضایتمندی مردم را به دنبال دارد

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: هماهنگی میان دستگاه های متولی ارائه خدمات در زمان حوادث و بلایا، رضایتمندی مردم را به دنبال دارد. همانطور که در سیل سال ۹۸ تمام ارگان ها در کنار هم و در خدمت مردم کشور بودند، در زلزله سی سخت هم هلال احمر در کنار بسیج، سپاه، نیروی انتظامی و ... و با تقسیم شهر به مناطق ۹ گانه، اقلام امدادی و زیستی را به منازل مردم رساندند.

همتی تاکید کرد: اگر همکاری میان ارگان های خدمات رسان از جمله هلال احمر و بسیج سازندگی گسترده تر شود، قطعا برای مردم کشور منشا خیر بوده و نتیجه نهایی این تعامل و همکاری تنگاتنگ، مدیریت حوادث و بحران ها و خدمت رسانی موثرتر به مردم برای ایجاد آرامش در جامعه حادثه دیده است.

عزم ملی برای سربلندی در حوادث و بحران‌ها

رئیس سازمان بسیج سازندگی نیز در این مراسم ابراز امیدواری کرد که امضای این تفاهم نامه منشا خیر و برکات برای مردم جامعه باشد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد زهرایی گفت: ملت ها و نظام ها در بزنگاه هایی با هم مقایسه و آزمون می شوند که یکی از این بزنگاه ها حوادث و بحران هاست. در شرایط عادی، کشورها می توانند به جنگ رسانه ای بروند اما بحران ها، محک و آزمونی پنهان نشدنی بوده که نحوه مدیریت آن در کشور و در دنیا انعکاس می یابد. هرچه این بحران گسترده تر، آزمون آن نیز سخت تر خواهد بود و سربلندی در این آزمون به عزمی ملی نیاز دارد.

مدل جدید همکاری میان ارگان‌های متولی در مدیریت بحران کشور

وی با بیان اینکه در زلزله کرمانشاه، مدلی جدید از همکاری میان ارگان های دخیل و متولی بحران به شکل قرارگاه شکل گرفت که این قرارگاه در سیل ۹۸، عمق بیشتری پیدا کرد و ارائه خدمات به مردم در این سیل، رضایتمندی مردم بیشتری را در پی داشت، تاکید کرد: ضمن احترام به استقلال ماموریت ارگان های متولی در مدیریت بحران کشور، اگر تمام ارگان ها در کنار هم و در عین استقلال ماموریت، تعامل مناسب و هماهنگی لازم را داشته باشند، شاهد رضایت مردم و ایجاد عدالت در خدمت رسانی به مردم خواهیم بود.

ساماندهی ۲۵۰۰ گروه جهادی برای خدمت در حوادث و بلایا

زهرایی با اشاره به وجود سه نوع عدالت رویه ای، ارتباطی و عدالت توزیع گفت: مهمترین نوع عدالت، همین عدالت توزیع است که در بحران ها با همکاری یکدیگر می توانیم عدالت توزیع را رقم بزنیم. یکی از ماموریت های سازمان بسیج سازندگی، خدمت رسانی به مردم است. این سازمان ۴۲ هزار گروه و قشر جهادی دارد که این قافله و لشکر، در حوادث و بلایا در کنار مردم هستند. از این تعداد، ۲۵۰۰ گروه جهادی ما برای خدمت در حوادث و بلایا آموزش دیده و ساماندهی شده اند که با آموزش های تخصصی و تکمیلی، می توانند یک بال حرکتی و خدمت رسان در کنار هلال احمر باشند.

آمادگی سازمان بسیج برای همکاری با هلال‌احمر در خدمت به مردم

رئیس سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: این سازمان با وجود ۲۴ هزار صندوق قرض الحسنه، یک میلیون و ۱۰۰ هزار عضو مردمی در کنار پایگاه های مقاومت بسیج و کانون ها و دفاتری که اقشار متخصص سازمان حضور دارند، آمادگی دارد تا در مراحل قبل، حین و بعد از حادثه و همچنین برای دریافت آموزش های همگانی امداد و کمک های اولیه و ارائه این آموزش ها در جامعه، در کنار هلال احمر باشد تا در حوادث و بحران ها و با همکاری قرارگاهی، گروه‌های اقدامی ۲۲ گانه سازمان از جمله بسیج زنان، بسیج جامعه پزشکی و .... بازوی حرکت هلال احمر باشند.

زهرایی تاکید کرد: برنامه مشترک این سازمان و هلال احمر، حرکت رو به جلو برای خدمت شایسته تر به مردم در حوادث و بحران ها خواهد بود.

ارتقای سطح تاب‌آوری و آمادگی جامعه و افزایش توان پاسخگویی موثر و سریع در برابر حوادث و سوانح، بهره‌مندی از توان و ظرفیت افراد آموزش‌دیده بسیج و هلال‌احمر جهت حضور در عملیات و خدمت‌رسانی به مناطق محروم و آسیب‌پذیر کشور و طرح‌های عام‌المنفعه ملی و همچنین توانمندسازی تیم‌های جهادی به منظور استفاده در عملیات‌های امدادونجات، توانمندسازی نیروهای بسیج به منظور توسعه آموزش‌های همگانی و هم‌افزایی در جمع‌آوری کمک‌های مردمی در هنگام  حوادث و سوانح از جمله اهداف تفاهم نامه امضا شده میان سازمان بسیج سازندگی و جمعیت هلال احمر بوده است.

برچسب‌ها امضا تفاهمنامه سازمان بسیج سازندگی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضا تفاهمنامه سازمان بسیج سازندگی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران امضا تفاهمنامه سازمان بسیج سازندگی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اخبار کنکور سازمان بسیج سازندگی حوادث و بحران ها خدمت رسانی به مردم آموزش های همگانی جمعیت هلال احمر میان ارگان ها حوادث و بلایا هلال احمر هلال احمر دستگاه ها برای خدمت آموزش ها خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه صنایع شهرستان خوی امضا شد 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مختارزاده مدیرتوزیع برق خوی از امضای تفاهم‌نامه مشترک این مدیریت با صنایع این شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به پیش رو بودن ایام پیک بار تابستان و در راستای برنامه ریزی جهت گذر موفق از پیک، تفاهم‌نامه مدیریت مصرف برق با صنایع شهرستان خوی امضا شد و تا آغاز ایام پیک بار امسال این تفاهم‌نامه در سایر حوزه‌ها نیز امضا خواهد شد. 
وی با بیان اینکه انعقاد تفاهم‌نامه مدیریت مصرف برق با هدف کاهش مصرف مشترکان در ساعات اوج مصرف و تامین برق پایدار مشترکان خانگی انجام می‌شود، عنوان کرد: هرساله پیش از ایام پیک بار تابستان، تفاهم‌نامه‌های مشترکی با مشترکان حوزه‌های صنعتی، کشاورزی و ... منعقد می‌شود که در آن مشترکان متعهد می‌شوند که میزان مصرف برق خود را در ساعات اوج مصرف بر اساس تفاهم صورت گرفته کاهش داده و یا نسبت به تغییر شیفت کاری به ساعات غیرپیک، روز‌های تعطیل هفته و یا ساعت کم‌باری اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه صنایع شهرستان خوی امضا شد 
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد
  • ایران و پاکستان هشت سند همکاری امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت